שרשור שאלות

אבל כבר שאלת, לא?

אני לא שואלת מקנטרנות, אלא כדי באמת להבין.
ניסית להרים מפגש פעמיים והייתה היענות נמוכה.
את לא מבינה שיש היענות נמוכה? מה, תכריחי נשים להגיע למפגש?
מציעה לך, במקום לשאול שוב ושוב, לקבל את העובדה שיש היענות נמוכה למפגש ולהחליט אם את מעוניינת להיפגש בפורום מצומצם, רק הבנות המעוניינת, או אם את מוותרת. אבל המספרים לא יגדלו לפתע, אז אין צורך להציף עם זה.

זה בסדר ומקובל שרק כמה מחברי הפורום מגיעים למפגש. בטח ובטח שבהתחלה. בפורום אחר שאני נמצאת בו יש מפגש כל שבועיים, אז מן הסתם לא כולם יכולים ורוצים להגיע כ"כ הרבה, ויוצא שמפורום די גדול עם הרבה קבועים נפגשים כל פעם בין חמישה לעשרה אנשים- וזה בד"כ לא אותם האנשים, וזה בסדר וכיף.

אמ,

שאלתי לפני כמה שבועות, הייתה היענות ככה-ככה, חלק אמרו שכתלות בתאריך ומאז הייתה כאן מלחמת עולם קטנה, ניסיתי לראות מה המצב, אם להשקיע מאמצים כדי לארגן את זה גם עבור קצת בנות (כי יכול להיות שחלק נענו תחת ההנחה שיגיעו יותר בנות).
זו הפעם השניה בסכ"ה שאני כותבת הודעה לגבי זה.
תאמיני לי, אני האחרונה שתכריח מישהי להפגש. אבל לפני שאני הולכת ומתאמצת אני רוצה לראות אם יש טעם.
אני חושבת שיש עוד קצת לפני שאפשר לקרוא להודעה וחצי שפרסמתי בנושא "הצפה". אני יודעת שלא כתבת את ההודעה מרצון להקניט אבל קצת הגזמת בתגובה לדעתי.

את צודקת, ואני מתנצלת.

הסיבה היא שהגבתי ככה היא שכשיש כל הזמן הודעות על מפגש אני מרגישה שלוחצים עלינו לבוא למפגש שזו זכותנו לא להגיע אליו.
זה מאד לא נעים.
גם הודעות ה"החייאה". זאת זכותם של אנשים לא לכתוב או לא להשתתף אם הם לא מעוניינים בכך. זה הכל.

הרי אין ספק שאת הבנת שאין היענות למפגש, אחרת היית קובעת מקום תאריך ושעה- אז לא הבנתי למה את ממשיכה. עכשיו שהסברת אני מבינה קצת יותר.

Plushable

New member
באמת תשובה קצת לא במקום

גם אני נסיתי שלא לקרוא את זה בנימה מחנכת, אבל אני לא הצלחתי.
את רואה שהיא כותבת עשרות הודעות בנושא?
למה זה כל כך צורם לך?
אני חושבת שאפשר היה לענות לה אחרת, בצורה קצת יותר נעימה.

Plushable

New member
משלוח מ-Beauty joint - זמן הגעה?

מישהי זוכרת כמה זמן לוקח למשלוח להגיע?
הזמנתי משהו כדי לתת במתנה למישהי אבל פתאום קלטתי שאני צריכה את זה יותר מוקדם ממה שישבתי ואני מפחדת להיתקע :(

Plushable

New member
תודה :)

ניסיתי גם ללכת אחורה בארכיון וגיליתי (לעצמי) שהזמנתי פעם אחת ולקח קצת פחות משבועיים..
מקוה שאכן יגיע מהר...

Plushable

New member
תודה! :)

ראיתי את זה לפני זמן מה ושיתפתי בעמוד הפייסבוק שלי :)
אני חייבת להגיד, בכל פעם שאני נתקלת בעיצובים שלי ברשת זה מחמם את הלב.
הבנות כל כך מפרגנות ועושת דברים מדהימים עם הדיסקיות!
כיף :)

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני האישי פשוט מורחים... לא מתוחכם

רוב הלקים השקופים עם הנצנצים דלילים יחסית (מבחינת צפיפות הנצנצים); אז מורחים שכבה ראשונה של נצנצים על חצי ציפורן, ואז שכבה שנייה רק על 2/3 מהחלק העליון שכבר נמרח, ואז שכבה שלישית על השליש האחרון... משהו בסגנון הזה.

Plushable

New member
בדיוק כך

משתמשתים במברשת של הלק, פשוט מורידים ממנה חלק מהלק, ומורחים שני שליש, ואז שליש וכדומה....

denush

New member
תודה!

תודה אנסה זאת, חקרתי עוד קצת וראיתי שיש שעושות את זה עם כל מיני סוגים בהדרגה שיראה טוב יותר

trilliane

Well-known member
מנהל
השתמשתי פעם בלק עם נצנצים דלילים ואז לקצה

הציפורן בלק עם נצנצים צפופים.
זה באמת קל יותר, אבל מצריך ארסנל לקים מתאים.

למעלה