שרשור שאלות

שאלה על לקים הולוגרפיים

למה ההולוגרפיים של צ'יינה גלייז כל כך יקרים באיביי?

יש לקים הולוגרפיים במחיר סביר? (נגיד עד 40 ש"ח בערך)

Slow Cheetah

New member
יש לי לקים שעולים 7$ (בלי משלוח), אבל הם קטני

קטנים... אבל איכות מעולה, באמת.
המשלוח לא נוראי ויורד (לכל פריט) ככל שקונים יותר לקים.
מעוניינת?

Slow Cheetah

New member
טוב, אז, המומלצים:

(שימי
שכולם עולים 7-8 דולר, לא כולל משלוח. המשלוח אצל כולם נע בין 3-5 דולר ללק הראשון ויורד עם הלקים הנוספים
)

Color Club

יתרונות: לקים יפים ועמידים, מאוד הולוגרפים, בקבוקים גדולים (15ml), קלים למריחה.
חסרונות: אין מבחר צבעים גדול, יש שלושה לקים שנעים על סקאלת הורוד ועוד שלושה שנעים על כסף-כחול-ירוק דהויים, ככה שבצל לא מצפים לך לקים מלאי חיים או משהו (אני אוהבת אותם גם ככה, אבל קחי את זה בחשבון).
המומלצים: Harp on it, Blue heaven, Cloud nine.
איפה לקנות: http://www.ebay.com/itm/2012-Color-...Domain_0&var=630075987899&hash=item53f2841fd4

Jade

יתרונות: מדהימים מדהימים מדהימים, באמת... פורמולה מושלמת, סקאלת צבעים מדהימה, עמידים וקלים למריחה והם מאוד הולוגרפים.
חסרונות: שמות שאי אפשר לבטא (
), והם כל כך קטנים שזה כואב, רק 8ml... וקל מאוד לגמור אותם מרוב שהם יפים.
המומלצים: Vermelho Surreal, Mystic Gold, Hypnose, Psicoldelica, Black magia.
איפה לקנות: http://shop.llarowe.com/collections/jade/jade-holographic-collection

Hits - No Olimpo

גילוי נאות: אין לי את כל הלקים מהקולקציה, אז אני יכולה להמליץ רק ממה שיש לי. יש לי את Apolo, Dionisos, Hefesto, Poseidon, Zeus.
יתרונות: צבעים מקוריים (יש להם כתום הולוגרפי, סבבה? אין לי אפילו אחד כזה בכל האוסף שלי
), שמות אדירים ללקים (קולקציה על אלי האולימפוס, אני התלהבתי), הולוגרפי קצת פחות מהמתחרים שלמעלה כי יש כמה לקים שפחות הולוגרפים מהשאר, עמידים. ו..... יש להם Top coat הולוגרפי מעולה, אז לא צריך לחפש כאלה מ-Spectraflair.
חסרונות: קשים למריחה, לפחות בשבילי (נוצרו בועות בלא מעט מהם, אבל אולי זה רק אני מאיך שזה נראה בסווטצ'ים ברשת), והבקבוקים קטנים מאוד (6ml).
המומלצים (גם ממה שיש לי וגם מהלקים שאני יודעת שאמורים להיות טובים משם): Apolo, Athena, Hefesto, Hera, Hestia, Poseidon, Zeus.
איפה לקנות: http://shop.llarowe.com/collections/hits/hits-no-olimpo-collection

Slow Cheetah

New member
כן, הוא יפה

הצבע האהוב עליי הוא כחול (ודומיו), ככה שברור שאני משוחדת לכיוון צבעים בסגנון

תכלס הלקים של קולור קלאב הכי משתלמים מבין כולם, הבקבוק עצמו בגודל מלא ונורמלי ויש להם אפקט הולוגרפי נפלא, באמת... אני מתכננת נראלי לקנות את כל הקולקציה עוד פעמיים שלושה לעתיד למקרה שיחליטו להפסיק לייצר אותם, כי אני בוודאות אגמור את חלקם בקלות (את Harp on it אני מחסלת לא כל כך באיטיות, הוא מושלם וממממממממממש קל למריחה ואני באמת מאוהבת, המחיר מטורף).

היי
שאלה קטנה ...

התחלתי להשתמש בחותמות, קניתי אחת מאיביי . המגרדת ,או איך שלא קוראים לזה, היא מפלסטיק וזה ממש על הפנים
ניסיתי לגרד את הלק עם סכין והתוצאה הרבה יותר טובה, הבעיה היא שכנראה הלקים שלי לא מספיק טובים בשביל להחתים.
עם איזה לק אתן ממליצות להשתמש ?

trilliane

Well-known member
מנהל
כל לק סמיך, פיגמנטי ואטום דיו עשוי להתאים

אם יש לך לקים שאת יכולה להסתפק בהם במריחה של שכבה אחת, זו התחלה טובה. מעבר לכך לא תדעי עד שלא תנסי... אם יש צבעים מסוימים שאת מחפשת, שאלי ונמליץ.

אז זהו, שאין לי לקים כאלה .

חוץ מאחד שגם אותו ניסיתי ולא הלך לי ...
אין איזו חברה מסויימת ?

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לקים יעודיים של קונאד (KONAD)

אבל הם יקרים יחסית (26 ש"ח ללק) ולמעשה לא בהכרח טובים יותר מאחרים (הכסף והזהב ממש גרועים) למעט השחור והלבן שהם מומלצים. קניתי את השחור של קונאד והוא פיגמנטי וסמיך מאוד ולכן גם מטנף לאללה וצריך להשתמש בו במינון המינימלי, אבל הוא ללא ספק עושה את העבודה. מצד שני, אם את מחפשת שחור טוב את יכולה להסתפק גם בשחור של WOW, עולה רק 8 ש"ח וגם הוא סמיך ואטום והתרשמתי ממנו לטובה (לא ניסיתי אותו אישית בחותמות, אבל בנות אחרות ניסו ודיווחו לחיוב).

trilliane

Well-known member
מנהל
באינטרנט בארץ, בחנות של Nfu Oh

http://www.nfuoh.co.il/CATALOG.asp?T1=5&T2=3&IsShowOneCat=0
החנות הפיזית יושבת איפשהו בראשון לציון, אבל הם שולחים בדואר חינם ותוך יום-יומיים זה אצלך.
שימי לב שהמחירים לפני מע"מ.
כמו כן לא כדאי לקנות מהם מוצרי קונאד אחרים כי הם יקרים בעשרות ומאות אחוזים לעומת אתרים אחרים באינטרנט.
אחרון חביב אציין שוב שהלקים של קונאד לא בהכרח טובים יותר והמלצות קראתי רק על השחור והלבן (את השחור גם קניתי, כאמור). בדיעבד הייתי קונה את השחור של WOW, אני חושבת שהוא נותן תמורה טובה לכסף בשליש מחיר.

אני אנסה. שוב,תודה

יש עוד לקים ספציפים שאת יכולה להמליץ לי עליהם להחתמה? לא בהכרח שחור או לבן .

trilliane

Well-known member
מנהל
יש עוד הרבה, השאלה מה את מחפשת, איפה, תקציב..

אני לא יכולה לעבור לק לק באוסף שלי כי זה יצא די הרבה... וחלקם גם פחות רלוונטיים כי הם לקים ישנים שכבר לא מיוצרים/נמכרים יותר או שקשה להשיג אותם בארץ ובכלל.

אתן לך טיפ: אם תחפשי בגוגל שם צבע + polish stamping או פשוט תחפשי תמונות של החתמות מבלוגים וכו' רוב הבנות מפרטות את הלקים שהן השתמשו בהן אז תוכלי להתרשם ולבדוק במה הן השתמשו להחתמה ולקנות גם.
מן הסתם אלה יהיו בעיקר חברות בין-לאומיות.

למעלה