שרשור שאלות

GiraffAdida

New member
מחפשת לקנות לק של ESSIE ולא מוצאת איפה יש :(

היי, אני מחפשת ב EBAY לקנות את הלק Essie - shine og the times , ואני לא מוצאת שום מוכר שעושה משלוח לישראל במחיר סביר :(

מישהי מכירה אולי אתר / מוכר באיביי ששולחים לישראל?
(בביוטיזון לא מצאתי את הלק הזה..)

water barble

אהלן :D

אני מאוד אוהבת להתעסק עם WATER MARBLE אבל לא תמיד יוצא לי כמו בסרטונים שיש ביו טיוב. אני לא בטוחה שיש בארץ את כל הלאקים שיש שם. למישהי יש רעיון לאילו לאקים הכי מותאמים לכל העסק?
(כאלו שלא מתייבשים מהר מידי וכאלו שמתפזרים בצורה אחידה.. לפעמים קורה שיש לי גוש צבע ומסביבו שכבה שקופה מיובשת שאי אפשר לעבוד איתה וזה מבאס ברמות)

כמו כן, אחד משילובי הצבעים האהובים עלי:

daimond1

New member
חותמות חדשות של WOW

מישהי יודעת אם החותמות (דסקות) החדשות כבר הגיעו לחנויות?
מישהי ניסתה ויכולה לתת חוות דעת?

trilliane

Well-known member
מנהל
המחירים מארה"ב לישראל יקרים מאוד...

ובמותגים אמריקניים זה המצב. הדרך להוזיל עלויות היא לאחד משלוחים ואז מחיר המשלוח מתחלק על יותר מוצרים והופך לנסבל יותר.

בעיקרון מה שאת מוצאת באיביי זה מה שאת מוצאת באיביי... מייני לפי מחיר+משלוח לישראל ותקבלי בראש הרשימה את האפשרות הזולה ביותר. קחי בחשבון שבד"כ עם הזמן מחיריהם של לקים חדשים יורדים (אבל לקים ישנים ממש שלא מיוצרים והופכים לנדירים עולים). את יכולה לשמור חיפוש באיביי (יש כזו אפשרות בצד ימין של חלונית החיפוש) ואז את מקבלת לדואל עדכונים בכל פעם שמוכר מעלה את המוצר המבוקש למכירה. אולי כרגע אין מוכר זול אבל בעתיד יהיה...

daimond1

New member
יצא יפה

ניסיתי כמה פעמים עם לקים של WOW או שיק. עם חלקם כן הצליח, אני לא זוכרת את הצבעים שהשתמשתי.

Bonushkie

New member
ממש יפה!

לי אישית הולך טוב עם לקים של ESSIE וCHINA GLAZE(שיש אותם בארץ אבל צריך לדעת איפה לקנות כי ההבדל במחירים בין החנויות יכול להיות די גדול).

לא יודעת אם זה קשור אבל שמעתי שכדאי לעשות את הדוגמא עם מחט או משהו ממתכת במקום קיסם עץ, אני עשיתי ככה(האמת שיותר כי התעצלתי ולא היה לי כוח לרדת למטה להביא קיסם מהמטבח) ויצא לי טוב אבל אני לא יודעת אם יש הבדל משמעותי כאן.

גם חשוב שהמים יהיו פושרים או טיפונת חמימים, אם המים קרים מדי זה לא עובד כמו שצריך.

שמעתי גם שזה פחות עובד טוב עם לקים שיש להם גימור מט או נצנצים אבל עוד לא ניסיתי את זה בעצמי.

המון תודה :)

את הדוגמה באמת "ציירתי" עם מחט במקום קיסם. הפסים יצאו יותר עדינים ומדוייקים.

באילו חנויות כדאי לקנות CHINA GLAZE?
(אני חיפאית אז אם אתן מכירות משהו באיזור אני אשמח)

(ולי עבדו הכי יפה לקים בצבע אטום. נצנצים או מטאלי התפרקו לגושישים ו\או התייבשו מהר מידי)

Bonushkie

New member
אני יודעת שיש בנייל סטודיו

לא חושבת שיש במקום אחר אבל אם יש הייתי רוצה לדעת חחח
הבעיה איתם שיש הבדל במחיר בין הסניפים, בנתניה אני קונה ב25 שקל והיום יצא לי להיכנס לסניף בחולון והם לקחו 40 שקל אפילו שבחנות הראשית שלהם ברעננה זה 35. לא בטוחה אם בחיפה הם יקרנים או לא.

אבל בכל מקרה חוץ מעניין מחיר המשלוח תמיד זול יותר בחו"ל, שם אפשר למצוא אותם גם ב15 שקל לאחד.

GiraffAdida

New member
מעולה, תודה.. אבל איך עושים סינון לפי

משלוח לישראל? לא ראיתי אופציה כזו..

trilliane

Well-known member
מנהל
אם הכתובת שלך בישראל זה יהיה אוטומטית; אם לא

אז את יכולה לשנות.

לאחר שאת מבצעת חיפוש, יש לך מעל לתוצאות בצד ימין למעלה אפשרות בחירה של Sort. בררת המחדל של איביי היא Best Match, אבל את יכולה ללחוץ על האפשרות ולבחור Price + Shipping: lowest first ואז הוא ממיין לפי מחיר מהזול ליקר.

אם הוא מזהה שאת מישראל הוא יכתוב לך קצת מתחת Your location: Israel. אם כתובה שם מדינה אחרת, לחצי על שם המדינה, ותוכלי לבחור במדינה אחרת (למשל ישראל
).

לפי מה שאני רואה מבין מעט המוכרים שמציעים את הלק הזה היחיד שהזין משלוח לישראל (חינם לכל העולם, למעשה) דפק מחיר די פסיכי על הלק...

נראה לי שפתרון טוב יהיה פשוט לקנות לק דומה של חברה אחרת, לא מדובר במשהו ייחודי לאסי. נסי לחפש את הלקים הבאים, תראי מה את מצליחה למצוא הכי בזול:
Sally Hansen Hidden Treasure
Nubar 2010
GOSH Rainbow
http://www.scrangie.com/2011/12/essie-luxeffects-comparison-swatches.html

לי יש Nubar 2010 והוא סבבה. קניתי אותו לפני שנה+ מאתר בריטי שהיה פעם משתלם מאוד אבל כבר לא, ובכל מקרה אתרים בריטיים לא שולחים יותר לקים לחו"ל (מגבלה של הדואר הבריטי).

trilliane

Well-known member
מנהל
בשמחה! ממליצה לך לחפש גם את האחרים

וגם את הגרסה של CC שהומלצה כאן מתחת. בסופו של דבר החברות מחקות זו את זו וכפי שסקרנג'י כתבה, כולן אותו הדבר. קני מה שהכי משתלם לך.

GiraffAdida

New member
מה שהכי השתלם וגם עושה משלוח לישראל הוא CC!

קניתי, ב 50 שח... נקווה שיהיה שווה את זה :)

shili11

New member
כנראה שאין, אבל יש לו דיופ color club snowfla

אומנם הוא פחות צפוף אבל עם כמה שכבות זה יכול להיות דומה יותר...
מצרפת לך תמונה להמחשה :)

אני גם חיפשתי אותו, לא מצאתי איפה מוכרים.

באתרים שראיתי הוא אזל, ובארץ לא מצאתי.

למעלה