שרשור שאלות

Bonushkie

New member
איפה חוץ מנייל סטודיו אפשר לקנות לקים מחו"ל?

מכל סוג שהו. אני יודעת שיש בסופר פארם סאלי האנסן ואורלי אבל תמיד יש פחות מ10 צבעים ואלה תמיד הכי מכוערים.
יש מקום אחר שאפשר לקנות לקים מחו"ל מכל חברה שהיא? OPI וCHINA GLAZE לא חושבת שיש במקום אחר אבל יש אולי חברות אחרות כמו COLOR CLUB ZOYA וכו'?

yaelsn

New member
בסינמה סיטי יש קולור קלאב וצ'יינה גלייז

לא ראיתי בעצמי אבל חברה אמרה לי או שקראתי פה... לא זוכרת חחח

יש חנות בכיכר המדינה שמוכרת לקים של Nails inc, דיור ועוד כמה מותגים יקרים: http://www.am-beauties.co.il/

yaelsn

New member
לא הייתי שם אבל מישהי כתבה שהיא קנתה מהם

וכנ"ל לגבי סינמה סיטי, אין לי מושג באיזה מהם

Bonushkie

New member
ולגבי סינמה סיטי

גלילות או רשל"צ? נראה לי הגיע הזמן ללכת לסרט חחחח.

MyRun

New member
סינמה סיטי בראשל"צ

מול הכניסה הראשית (בפנים כמובן) יש דוכן מניקור פדיקור קטן, יש בו Color club ב30 ש"ח ל1 או 2 ב50, מבחר די גדול אבל צבעים דיי בנאליים.
China glaze אאל"ט ב39 ש"ח, לא כל כך זוכרת, ובכל אופן בפעם האחרונה שביקרתי היה סטנד קטנטן עם מספר דיי מצומצם של גוונים.
OPI ב65 ש"ח, יש מגוון גדול והם גם מביאים את הקולקציות החדשות ממש איך שהן יוצאות.

Bonushkie

New member
וואו זה יקר

כבר עדיף לי לקנות במייל סטודיו, הסניף שקרוב אליי לבית לוקח 25 על ציינה גלייז ו58 על OPI.

דינהלה1

New member
שאלת לק

מיד פעם אני אוהבת לחטוא ולמרוח לק אם כי לצערי לא מחזיק אצלי הרבה זמן. שמתי לב שיש הרבה עניין סביב המותג של ESSISE רציתי לשאול מה היתרון בלק הזה לעומת אחרים האם מחזיק מעמד יותר זמן כי המחיר שלו ממש יקר. ראיתי גם לק של סאלי הנסן שכולל מחזק. רציתי לשאול האם הלק הזה טוב כי גם הוא לא זול. בתודה מראש.

Bonushkie

New member
לקים

אני לא יודעת לגבי האיכות אבל נראה לי שאסי נחשב טוב ויש להם הרבה צבעים יפים(כמובן שבארץ יש רק אחוז קטן מתוך המבחר שבאמת יש).
סאלי האנסן זה די הגרסא האמריקאית ללקים של סופר פארם, שם הם מאוד מאוד זולים(בסביבות 2-7 דולר גג) והמחיר בארץ לא מוצדק. הלקים עצמם די איכותיים אבל בארץ בהחלט לוקחים יותר מדי עליהם במיוחד שמביאים לארץ מעט מאוד צבעים.

דינהלה1

New member
ממה שראיתי

היום בסופר פארם מבקשים על סאלי הנסן 39 שח' על לק + מחזק. יש לי כרגע לק של אורלי. השאלה שלי האם לק של אסיס יותר טוב כי יש כרגע מבצע עליו בסופר פארם. האורלי יורד לי די מהר...

Bonushkie

New member
לא ממש יודעת

אסי מחזיק עליי די טוב אבל אני לא עובדת עם הידיים הרבה ואני שמה על זה מייבש לק. סאלי האנסן טובים אבל זה נראה לי מוגזם לבקש 40 שקל על לק שאמור לעלות 20 שקל גג.

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי שכן; אני חושבת שזה סתם עיצוב אחר

m e i t u l

New member
המלצה על לק

היי!
אני מחפשת המלצה על לק אדום קלאסי עם תת גוון כתום. משהו שיהיה דומה/ יזכיר את mistress של ciate (אני פשוט לא מצליחה למצוא אותו באזור בו אני גרה ואני חייבת את הלק הזה למחר!) בעדיפות ללקים שאפשר למצוא בכל סופר-פארם /ניו-פארם.

תודה רבה!

אורנה 77

New member
sally hansen xtreme wear nail polish

האם אתן מכירות אתר שעושה משלוחים לארץ ומחזיק בסוג זה של הלק?

תודה.

למעלה