שרשור שאלות לתחילת השבוע

Osnatz1

New member
אמרת את זה לבונה שלך? הג'ל לא אמור להחזיק רק שבועיים. את חוזרת על הטיפול כי הציפורניים אורכות אז זה נראה מכוער או בגלל שנוצרים קילופים או בועות וכאלה?
אם זה קילופים וכאלה, אולי תחליפי בונה.
יכול להיות שהיא משתמשת בג'ל לא איכותי או שהיא פשוט לא בדיוק ספצית בעניין.
בכל מקרה את צריכה להגיד לה שזה קורה לך, אולי היא תצליח לעלות על הבעיה בעצמה ולתקן אותה, אבל אם זה 3 חודשים ככה אני סקפטית...

נסי לפנות גם לפורום בניית ציפורניים, יש שם מקצועיות שיוכלו לתת יותר פרטים.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=1861

trilliane

Well-known member
מנהל
אני האהבלה היחידה שקראה גל? ~~~~ כבר ממש הסתקרנתי לדעת מה זה גל לציפורניים!

את מתכוונת לבניית ג'ל או לק ג'ל? אלו שני דברים שונים.
לק ג'ל אמורים לחדש כל שבועיים בערך, והוא לא מחזק ציפורניים אז אין סיבה שהן לא יישברו כרגיל. אין כאן שום בעיה.
אם את מדברת על בניית ג'ל אז אני מצטרפת לאסנת ומציעה לשקול החלפת בונת ציפורניים. צריך ללמוד לעבוד בג'ל, הרבה נשים שיודעות לעשות בניית אקריל עושות גם ג'ל בלי ההכשרה המתאימה וזה מה שיוצא.

שלום בנות

עשיתי מנוי לגלוסיבוקס, קיבלתי את הקופסא של יולי.
הבנתי שיש בנות שעושות החלפות ביניהן. יש איזה פורום להחלפות? אשמח לדעת ולהחליף מוצרים מדי פעם.

Osnatz1

New member
התכוונתי בהודעה שלי לציפוי לציפורניים טבעיות (שזה כעיקרון לק ג'ל אני חושבת, בבנייה ממש של ג'ל אין לי מושג קלוש)
עדיין בד"כ בונות הן אלו שעושות את זה.. אולי גם מניקוריסטיות?
אבל גם אותו בכל מקרה אם מורחת מישהי עקומה הוא מתקלף מהר..
ראיתי עדויות מזעזעות על מישהי מהעבודה

שבועיים זה לא קצת מדי ללק ג'ל? חשבתי שזה אמור להיות 3 שבועות לפחות..אופס, סתם חפרתי לה

אורזיגל

New member
בפייסבוק

מצרפת קישורים ל-2 קבוצות

/www.facebook.com/groups/410290349001756/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/groups/410290349001756/" rel="nofollow" target="blank">קבוצה 1

/www.facebook.com/groups/333854623354793/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/groups/333854623354793/" rel="nofollow" target="blank">קבוצה 2

כמעט כל מניקוריסטית עושה לק ג'ל המריחה שלו נעשית בדיוק כמו לק רגיל, כולל בסיס וטופ, ההבדל הוא שלאחר כל שכבה שמים את הציפורניים תחת מנורת UV.

בפרסומים כתוב 14 יום, וזה גם מה שאמרו לי כשהלכתי לעשות. אני עשיתי ברגליים ואני איתו כבר 5 שבועות- יש נסיגה בקצוות ובעיקר יש פס של ציפורן טבעית שצמחה בבסיס. צריך כבר להוריד אבל אני מתעצלת לקבוע תור. בידיים אני מניחה שזה יחזיק לי שבועיים בערך. אני מתכננת לעשות בקרוב ולגלות.

וחוץ מזה, בקטנה, ניסית לעזור לה

Osnatz1

New member
אוי איזה מגניב שעשית ברגליים, אני זוכרת שכתבת על זה ואמרתי שאני גם רוצה!
כמה גרוע זה נראה עם הפס של הציפורן הטבעית?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא אוהבת... זה האות שצריך להחליף לק רגיל מחזיק אצלי על הרגליים בעמידות מעולה, הסיבה היחידה שאני מחליפה זו הגדילה של הציפורן והיא מובחנת אחרי כחודש [*הולכת לבדוק בחיפוש מתי מרחתי ברגליים*] כן, כמעט חודש (מרחתי ב-11/7). בימים האחרונים אני מסתכלת על הרגליים וחושבת שאני צריכה להחליף... אבל מחכה לשלב שאחליף בידיים כי אין לי כוח להסיר עם כפפות.

Nakuro

New member
אני העקומה היחידה שגם ברגליים הלק מתקלף?!

לא זה פשוט מדהים, העמידות של לק אצלי שווה לפח. בערך. השיא שלי היה איזה 3 ימים עם המטאלי של שיק...וזהו.
מזל שאני משעממת מהצבעים מהר...

trilliane

Well-known member
מנהל
מתקלף לי רק אם הציפורן פוגעת במשהו אבל בכל מקרה ברגליים גם אם הקצה קצת שחוק זה לא משהו בולט כמו בידיים (אלא אם מסתכלים ממש מקרוב, ומי מסתכל?) אז זה לא מפריע לי.

Osnatz1

New member
ברגליים מחזיק גם לי הרבה זמן, אבל אולי כי כל הקיץ אני עם כפכפים/סנדלים אז הציפורניים לא מתחככות בכלום?
כאילו אין מה שיגרום להן להתקלף..
נראה לי שגם זה שאין בייס קוט תורם לעמידות בתכלס..

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני לא הולכת בנעליים בקיץ ולא מורחת בסיס ולרוב גם לא מייבש (אלא אם יש בעיה בייבוש או שאני רוצה להוסיף עוד ברק).

Osnatz1

New member
מייבש אני דווקא מורחת, בעיקר כי אני עקומה ונוהגת לדפוק את אצבעות רגליי בכל רהיט בבית.
אם כבר נשברת לי האצבע לפחות שהלק לא יהרס

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אותי תוקפים רהיטים (אני אוספת פינות) ומשאירים עליי סימנים כחולים (יש לי עור כמו אפרסק בשל
) אבל לרוב לא באצבעות של הרגליים, תודה לאל (ולכל הפחות לא כשהלק רטוב
). לפני כחודשיים גלגל העגלה בסופר תקף לי את הזרת, השאיר סימן והרס לי את הלק, אבל זו הזרת; הציפורן שלה כ"כ זערורית שאף אחד לא שם לב.

Nakuro

New member
טוב נראה לי עליתי על הבעיה פה...
אני עושה מלא ספורט עם נעליים סגורות...
האמת שזה הגיוני לחלוטין, כי השבוע נגיד הייתי חולה ומקורקעת לאולימפיאדה והלק שלי ברגליים נראה טוב ממש, אבל נשבר לי מלהסתכל עליו כבר

התמונה רק עכשיו אני רואה שזה באמת כבר נראה רע. פשוט אני בד"כ לא מסתכלת על הרגליים שלי בקלוז אפ...
הלבן על העור שלי בקצה הציפורן זה כי הציפורניים שלי גדלות באופן יצירתי, תשתדלי להתעלם.
הציפורן הכי מקולפת היא הרביעית (המקבילה הרגלית לקמיצה), ובאמת דפקתי אותה איזה יום בשולחן די חזק.
מזכירה לך שאני עם זה כבר 5 שבועות. הנסיגה התחילה רק בארבעה ימים האחרונים (!).

Osnatz1

New member
לא כזה גרוע! לפעמים אני מגיעה למצב כזה גם עם לק רגיל
(עצלנית נו)
אם את מורחת לק ורוד רק על החלק של הציפורן החדשה זה יראה מוזר? יש הבדלי "גבהים"?

למעלה