שרשור שאלות לתחילת השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
אורלי באיביי לא יוצא זול יותר אחרי משלוח

מניסיוני יוצא בין 30 ל-40 ש"ח (לבקבוק אחד; בקנייה מרוכזת יכול לצאת זול יותר כמובן) בשעה שבאפריל מוכרים ב-24.9, אפילו 10 אג' פחות מבסופרפארם.

Kettercat

New member
35 ש"ח ספציפית ללק הזה

אני אנסה קודם כל לאתר אותו בארץ אם כך

trilliane

Well-known member
מנהל
בהחלט! קיימת גם קיימת, בסופרפארם ובאפריל

באפריל אפילו הביאו את המעמד המיוחד בחלק מהסניפים... ואני חושבת שאצלם יהיה קל יותר למצוא אותה בשלמותה כי בסופרפארמים זה נורא תלוי סניף (ופה ושם יש סניפים שלא מחזיקים בכלל). באפריל המחיר הוא 24.90, בסופרפארם המחיר המלא הוא 40 אבל יש מבצע די קבוע ב-25 אם כי בחלק מהסניפים כבר נתקלתי במבצע של הראשון במחיר מלא והשני 80% הנחה (יוצא 24 לאחד, אבל מחייב לקנות שניים). כמו כן בסניף אפריל קניון גבעתיים ראיתי מארזי מיני-מאני של הקולקציה (רק רביעיית צבעים, לא זוכרת איזה, אבל אפשר למצוא באינטרנט) ב-80 ש"ח.

Kettercat

New member
וואו, תודה!

עזרת לי מ-א-ו-ד!
עכשיו אני בהתלבטות אם ללכת על הלק הזה ספציפית או לקנות את המארז מיני
נלך לאפריל בגבעתיים ונחליט.

trilliane

Well-known member
מנהל
המארזים היו ליד הקופה, לא באזור הלקים, שתדעי

Kettercat

New member
מעולה, יחסוך לי היתקלויות עם הדיילות

תודה רבה רבה רבההההה!

Plushable

New member
המארז מיני ממש לא משתלם

יוצא שבקבוקון אחד פיצי (5 מ"ל?) עולה 20 ש"ח. כבר עדיף לקנות בקבוק גדול ב-25 ש"ח וגם לבחור את הצבעים שאת אוהבת בדיוק. אפילו אם תקני את כל ה-4 זה עדיין ישתלם יותר לשלם מחיר מלא.
ראיתי כמה מארזי מיני של אורלי בדיוטי פרי וממש התלהבתי, עד שראיתי את המחיר. גם כן אותו הסיפור, נדמה לי היה 18 ש"ח למארז. :\
או פשוט להזמין מהאינטרנט, בטוחה שיש מחיר משתלם יותר...

trilliane

Well-known member
מנהל
ביחס למחיר בישראל זה נכון, 4 בקבוקים = ₪100

אז במקרה הזה זה באמת לא משתלם, אבל המארזים האלה לא זולים יותר בחו"ל או לפחות לא משמעותית; כשהזמנתי מארז כזה של Feel the vibe מביוטי ביי יצא ששילמתי עליו 70 ומשהו (כ-$18 נדמה לי) ואז זה השתלם לי כי הקולקציה לא הגיעה לישראל וכל בקבוק בנפרד היה עולה לי כ-40 ש"ח (ובדקתי באינטרנט, לא מצאתי מציאות). גם בחו"ל אורלי לא חברה זולה במיוחד ואחרי שמוסיפים עלויות משלוח זה לא יוצא משתלם יותר מישראל (ספציפית המארז הזה גם אזל בביוטי ביי).

Kettercat

New member
תודה בננות

בסוף נראה לי שאני אוותר על המארז, אלך בינתיים על הלק הבודד

memee2

New member
לא מוצאת לק מתפוצץ

הייתי היום באפריל ובסופר פארם ואין! היה רק מתפוצץ צהוב. אני רוצה שחור או טופ קואט מתפוצץ (אם יש דבר כזה בכלל?).

hollypop girl

New member
את מתכוונת לאלה של שיק?

אמורים להיות כאלה באפריל וניו-פארם (אם אין, ובדרך כלל יש אבל רק בסטים שעולים 50 שקל) תבדקי
בחנויות הקטנות שיש להן סטנדים של שיק (תמיד אפשר למצוא שם מציאות, כמו מאטליקס ב-12 למשל...)

Plushable

New member
בהתלבטות - סשה ויט או פושה?

קניתי לפני זמן מה את המייבש עושה הפלאים של סשה ויט, והייתי ממש מרוצה מהייבוש שלו עד שנמאס עלי עניין הנסיגה המציק שממש בולט בעבור 12 שעות (ולפעמים פחות). מרגיז אותי שאני משקיעה כל כך הרבה בלק ובסוף אני תקועה עם קו לבן של נסיגה בגלל שהמייבש של סשה ויט נוטה לכווץ את הלק.
אני מתלבטת אם שווה לי לעבור למייבש של פושה?
האם הוא מייבש בצורה מהירה ונפלאה כמו סשה ויט? האם אין לו בעיות של נסיגה?
אני מפחדת שאקנה את פושה וגם ממנו אתאכזב...
אשמח לשמוע את דעותיכן ולהחליט האם לקנות את המייבש הזה או לא...

אני מאוד מרוצה מפושה

הוא מייבש בשניה, משאיר גימור מבריק, ויש מצב מאריך לי קצת תעמידות.
סשה ויט לא יצא לי לנסות.

למעלה