שרשור שאלות לסופ"ש!

trilliane

Well-known member
מנהל
כמחזק נטו הייתי משתמשת בנייל-טק או סאלי הנסן

trilliane

Well-known member
מנהל
לא עזרו למה?

אם הכוונה לפיצולים, אף מחזק (ואף מוצר מטפח כמו סרום או שמן/קרם הזנה) לא עזר במקרה שלי. גם לא שמעתי על אף מחזק שבאמת עוזר נגד פיצולים, ומניסיוני גם ה-OPI הרגיל (שקיבל ביקורות טובות בהרבה) לא עזר לי.

לגבי חיזוק הציפורן (משבירה) אין לי ניסיון אישי כי הציפורניים שלי לא ארוכות (וגם כשהן מתארכות מעט זה לא לגודל מופלג שהן עלולות להישבר בו) אז בנקודה הזו צריך לסמוך על אחרות. בכל מקרה נייל-טק וסאלי הנסן קיבלו הרבה יותר המלצות טובות מהמחזק שאת עומדת לקנות, אז לא הייתי בונה עליו שיעשה עבודה טובה יותר. אולי זה פשוט הציפורניים (כמו במקרה שלי) וחבל על הכסף...

morshabt

New member
שלום :)

אז אני כוססת כפייתית. זה נורא.
אני שמה מידי פעם מרה אבל לא מתמידה עם זה... השאלה מה עושים!
במשך 6 משנים בערך הייתה לי בנייה, אבל היום אני רוצה ציפורניים משלי!
לק ג'ל יכול להוות פתרון חלקי לזה? (אני פשוט מאמינה שכשיהיו לי ציפורניים יפות אני לא אגע) או שיש איזה שהוא מחזק שמצמיח אותן ממש מהר?
מה אפשר לעשות? אשמח לשלל הצעות!!!

תודה :]

denush

New member
שלום!

למיטב הבנתי - לק ג'ל עושים אצל מקצועיות, וזה אמור להחזיר כ-3 שבועות. לגבי עוד פרטים על זה הייתי ממליצה לך לשאול בפורום השכן - ציפורניים בנייה וטיפוח, שם יוכלו לעזור לך יותר אני מאמינה.
לגבי מחזקים - קיימים מגוון בסיסים ומחזקים בשוק את יכולה לקרוא על ההמלצות של בנות הפורום כאן - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=168358682

חייבת לומר אבל שעדיין לא גילינו מחזק שמצמיח את הציפורניים ממש מהר ומונע פיצולים בצורה משמעותית.... אבל אולי עוד נגלה כזה!! :)
לגבי הכסיסה - פחות מבינה בזה אבל לדעתי ברגע ששמים לק זה אמור לעזור?. בכל מקרה בהצלחה!!

morshabt

New member
תודה!

בנוגע ללק ג'ל כמבן שחשבתי על מקצועית.
לשים לק עוזר לזמן ממש קצר, אז אחרי זה אני מתחילה שוב.. וגם קשה לי להתמיד במריחה..

חוץ מזה לא חודש לי כל כך... אבל תודה בכל זאת על העזרה :)

LemonLimeLilach

New member
קרה לכן שמייבש הכתים את הלק?

השתמשתי במייבש הרגיל שלי (פרו ביוטי) והוא עשה לי מין פסים כאלה סגולים... בחיים לא קרה לי דבר כזה! מדובר גם בלק וגם במייבש שהשתמשתי בהם כבר המון פעמים בלי בעיות (הלק שיק 309).

באטגירל

New member
קרה לי

קניתי את המייבש הזה לפני די הרבה זמן, ואני אישית לא אוהבת אותו. הוא לא ממש מייבש, ו-כן, גם עלול לגרום לשינויים בגוון של הלק...

m e i t u l

New member
איזה גוון של ciate לבחור

אני רוצה לקנות לק אדום קלאסי של ciate, אני לא יודעת איזה גוון לבחור.
mistress או boudoir או בכלל גוון אחר?
אני רוצה שהוא יהיה אדום בוהק ולא אוהבת גוונים של כתום...
תודה רבה!

trilliane

Well-known member
מנהל
טיפ: חפשי אותם בגוגל תמונות, כך תוכלי להתרשם

ממבחר תמונות של בנות שונות בזוויות צילום ובמצלמות שונות ולקבל תמונה משקפת ככל הניתן של הגוונים.

למעלה