שרשור שאלות לסופ"ש!

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שזה קשור למה שאת רגילה

פעם לא הייתי יכולה לראות את עצמי עם לקים ממש כהים (נגיד שחור) כי זה פשוט נראה לי מוזר, אבל עכשיו כשאני רגילה לזה אני לא יכולה לדמיין את עצמי בלי
תנסי ורודים למיניהם (ונורא הגיוני שיהיו גוונים שלא יהיו יפים עלייך פשוט כי יש כל כך הרבה), כחולים בהירים, ירוקים בהירים אולי?

p0st

New member
כנראה

ורודים אני לא כל כך אוהבת, אבל אני מפנטזת על תכלת כבר המון זמן, אני חושבת שאקנה משהו :)

בתור אחת שמאוד מאוד אוהבת כהים ויש לי מלא בהי

בהירים, ממילא את תחזרי לכהים כל פעם

אני פשוט חושבת שאם בא לך, תקפצי לחנות ותעמדי מול סטנד הלקים הזולים (כמו גייד, שיק, לייף) ואם יקפוץ לך צבע חביב תקני ותנסי, אהבת? תמשיכי לקנות ואם לא אז הלכו 10 ש"ח

GeneticTorture

New member
מה עושים עם לק מבאס?

יש לי את הלק Psychedelic scene של קולור קלאב והמריחה פשוט מזעזעת.
הפורמולה שלו דלילה להחריד והעובדה שגם מרחתי שכבת בסיס לבנה וגם מרחתי ממנו 3-4 שכבות עבות (!), לא עזרה לי להגיע למריחה אחידה וצבע אטום.
זה מבאס אותי במיוחד בגלל שהצבע שלו פשוט משגע.
למישהי יש עצה עבורי למקרה כזה?

(נ.ב - מקווה שזה לא יקרה לי עם שני ההולוגרפיים של קולור קלאב שהזמנתי... :O )

yaelsn

New member

יש מדללי לקים ללקים סמיכים מדי, אבל אני לא חושבת שיש אפשרות להסמיך לק שלא נותן כיסוי מלא מספיק

קראתי שהצבע הזה באמת בעייתי, זה לא שהבקבוק שלך דפוק, אצל כולן הוא מצריך 4 שכבות
אבל לפחות הצבע ממש יפה, אז עם מייבש טוב אפשר להשתמש בו פעם ב...

GeneticTorture

New member
חח האמת...

שאני בספק אם אפילו אשתמש בו פעם ב...
או לפחות עד שאמצא דרך שבה אצליח למרוח אותו ושייראה לפחות נורמלי ולא זוועה.
זאת בעיה כשאת פרפקציוניסטית לגבי הלק שלך. P:

trilliane

Well-known member
מנהל
מנסים להוציא ממנו את המיטב או מוותרים עליו

(אם אין כוח ונמאס).
ולומדים לעתיד לא להיכנע ליצר ולערוך מחקר על כל לק טרם הרכישה גם אם הוא מעיק וכבר מדגדג באצבעות לקנות אותו ודי.
יש כמה לקים שהייתי חוסכת מעצמי לו הייתי קוראת עליהם מראש... אבל הספונטניות הייתה בעוכריי...

את יכולה לנסות להסמיך אותו ע"י השארתו פתוח (חלקית) אבל אין הבטחה שזה יעזור. מנגד, אם הוא בלאו הכי מבאס, מה יש לך להפסיד?

GeneticTorture

New member
דווקא לא קורה לי הרבה...

שאני קונה לק ואח"כ מתחרטת שקניתי אותו.
אבל כן קרה לי שקניתי לק כמעט זהה ללק הזה של Nfu.Oh ולקח לי הרבה זמן להיפטר ממנו. P:
אנסה את מה שאמרת. אם כי, שוב, זה יהיה מבאס אם זה לא יעבוד כי אני ממש אוהבת את הצבע שלו. תודה!

shili11

New member
אני רק יכולה להרגיע אותך ולהגיד לך...

שההולוגרפיים של קולור קלאב מעלפים ולא תהיה לך שום בעיה איתם !!!!

Bonushkie

New member
גם לי יש לק מבאס אחד של החברה הזאת

THE LIME STARTS HERE ירוק זוהר כזה, לא אטום גם אחרי מיליון שכבות. יכול להיות שזה אמור להיות ג'לי? שמעתי שזה לא הנורמה בחברה הזאת אבל יכול להיות שזה הצבעים הזוהרים שלהם שיש להם את הבעיה

GeneticTorture

New member
יכול להיות באמת שמדובר בצבע עצמו

קרה לי פחות או יותר אותו סיפור אבל עם Glowstick של אורלי. רק שאיתו אחרי 4 שכבות זה לפחות נראה בסדר...

trilliane

Well-known member
מנהל
השיטה בגוונים זרחניים היא למרוח על לק לבן

עובד מצוין.

מרחתי את Glowstick על לק לבן ונזקקתי לשתי שכבות בלבד (ולמעשה יכולתי להסתפק באחת עבה).

Bonushkie

New member
הבעיה נראה לי עם הלק הספציפי הזה

אולי קיבלתי בקבוק לא טוב כי גם על לבן זה ממש לא אחיד אפילו אחרי 4 שכבות ואז זה כבר נהיה יותר מדי עבה כדי להתייבש כמו שצריך.
בכל מקרה לא כזה משנה כי יש לי ירוק זוהר אחר של צ'יינה גלייז בצבע די דומה שעובד בסדר. נראה לי שזה היה בקבוק לא בסדר כי שמורחים שכבה אחת ממנו זה כל כך שקוף שלא רואים אותה.

יש לי הרבה ניאונים ואף אחד מהם לא ככה, אפילו אחד שהוא ג'לי ורוד ניאון לוקח רק 2-3 שכבות על לבן.

אגב איך השגתן את GLOWSTICK?

trilliane

Well-known member
מנהל
צהוב הוא צבע בהיר ולרוב דליל יותר, לא מפתיע

אי אפשר להשוות לצבעים חזקים יותר כמו ירוק או ורוד שאכן יכולים להסתדר גם בלי לבן ש"יקפיץ" אותם.
גם את הכתום הזרחני עדיף למרוח על לבן כדי לחסוך בשכבות.

קניתי את הסט המוקטן מהקולקציה הזרחנית של אורלי בשנה שעברה (הזמנתי מחו"ל).

Bonushkie

New member
הקלאר קלאב שלי הוא ירוק

לא צהוב. והוא כל כך דליל ששכבה אחת היא ממש שקופה.

אבל נראה לי זה בקבוק אחד דפוק כי באינטרנט אני רואה סווצ'ים שכתבו שזה גג 3 שכבות לצבע מלא.

denush

New member

סורי מותק, אני מקווה שהטיפים שנתנו לך על להשאירו פתוח יעזרו לך :)

למעלה