שרשור שאלות לשבוע חדש! 24.3

yaelsn

New member
בתך ארה"ב מחירי המשלוח של סיילנייל משתלמים

יש שם גם מוצרי ג'ל וגם לקים רגילים

trilliane

Well-known member
מנהל
בתוך ארה"ב את יכולה להזמין מאמזון

יש לקים שאמזון מוכרת דרכה, הרוב דרך מוכרים פרטיים אבל יש לך גיבוי ואמינות של אמזון, וכשאת מציגה את הרשימה היא אוטומטית ממיונת לפי מחיר+משלוח, ממש נוח.

פרעצעלה

New member
תודה רבה! הזמנתי מאמזון

הרבה אסן והרבה טרוג'ל וחלקם כבר הגיעו לאח שלי
תענוג. תודה על ההמלצות!

youngG

New member
שימוש בסלוטייפ

היי
ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב שמלמדים איך לעשות שבלונה מסלוטייפ, ואז מדביקים את הסלוטייפ לציפורן, ממלאים את הדוגמא ואחרי כמה שניות מסירים והופל'ה - דוגמא של לב....
אאל"ט מישהי מהפורום עשתה את זה לפני כמה שבועות..
אני מנסה לעשות את זה ולא מצליחה, אשמח לשאול כמה שאלות מישהי שכן הצליחה. יש בקהל??

denush

New member
היו לי כמה ניסיונות לא מוצלחים עד שהצלחתי

תשאלי... :)

youngG

New member
קודם כל: תודה

דבר שני: קנאה!

דבר שלישי: מתנצלת מראש על החפירה
ועכשיו לשאלות:
א. מה צריך לעשות כדי להצליח לגזור צורה נורמלית של לב? אני מקפלת את רצועת הסלוטייפ כשהחלק הדביק פונה החוצה ולכן לא מצליחה לגזור כמו שצריך, אם אני מקפלת כשהצד הדביק פנימה... אז אח"כ ההפרדה מותחת את הסלוטייפ והצורה מתעוותת ו-לפח.
ב.מתנצלת מראש על החפירה. נניח שהנחתי את הסלוטייפ על הציפורן ומשחתי את הלק. כמה זמן צריך לחכות עד הסרתו? מהסרטונים ביו טיוב הבנתי שלא טוב לחכות לייבוש מלא כי אז הלק כולו יתקלף. אם אני ממתינה 10 שניות הסלוטייפ פשוט "ימשוך" איתו חלק מהצבע שעל הציפורן (שאותו אני כן רוצה להשאיר
) ואם אני ממתינה משהו כמו 20 שניות אז אחרי שאני מסירה את הסלוטייפ נשארים מן קצוות כאלה חצי מיובשים באוויר וכל נסיון להשטיח אותם רק מזיק והורס את הצורה.... אזז... מה את אומרת?

Name Of a User

New member
היי

לשאלותייך:
א. לפני שאת מקפלת את הדבק, תחלישי אותו קצת על העור שלך. כלומר, תדביקי על גב כף היד לכמה שניות לפני הקיפול. אני גם תמיד עושה חצי קיפול לפני (כמו שאת עושה כדי שתוכלי למצוא את ההתחלה של הדבק בשימוש הבא) ורק אז מקפלת קיפול מלא. זה עוזר להפריד אותו אחר כך. וכמובן להשתמש במספריים הקטנות לציפורניים, הכי נוח.
ב. בלי לספור שניות, פשוט למרוח את הלק ולהוריד את הדבק בעדינות. בגלל שזאת צורה של לב זה טיפה מסבך, ומקסימום אם נהרסו טיפה הקצוות אפשר לתקן עם מנקד קטן או קיסם.

denush

New member
וגם ממליצה לחכות לייבוש מלא לפני ששמים..

את הסלוטייפ, תלוי בלק כמובן וכמה שכבות שמת אבל אני חיכיתי שעה ככה.... לפני ששמתי סלוטייפ על הלק. אני אוהבת ללכת על בטוח...

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי יהיה לך קל יותר להכין שבלונה מנייר

או אולי ניילון (קשיח יחסית) או שקף. אם הנייר לא דקיק ונקרע בקלות אפשר להחזיק אותה צמוד בזמן המריחה. מכיוון שלנייר אין דבק קל מאוד להכין דוגמה של לב: מקפלים לשניים וגוזרים צורה של "?" בערך, וכשפותחים יוצא
.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא עם לב, אבל כן, ניסיתי פעם מזמן באיזה פורים

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, הצמדתי אותו היטב ומרחתי שכבה דקה

מן הסתם רצוי להשתמש בלק פיגמנטי ולא דליל.

סמויה פה בדרך כלל, אבל זקוקה להמלצות

היי
אני מחפשת מסיר קיוטיקל טוב. בעבר היה לתפוח תכשיר מעולה, אבל הפסיקו את הייצור שלו.
יש לי את של סלי הנסן - INSTANT CUTICLE REMOVER, אבל לדעתי הוא לא בדיוק עושה את העבודה.
אשמח לקבל המלצות
תודה לכל המגיבות וחג שמח....

mor1450

New member
סילר קריסטל

היי :)
שמעתי שיש סילר לציפורניים טבעיות שעוזר לשמור על הלק קצת יותר זמן ממייבש לק רגיל. למישהי מכן נסיון עם המוצר? או המלצות מאיפה ממולץ לקנות?

עוד שאלה קטנה, קיבלתי כמה דיסקיות לחותמות, אבל אני פשוט לא מצליחה לעשות.
יש לכן מדריך מומלץ ביוטיוב שמראה איך להשתמש בחותמות? אני גם אשמח להמלצות על לקים מומלצים לשימוש בחותמות.

תודה וחג שמח

למעלה