שרשור שאלות לתחילת השבוע

1שייכת

New member
ענייני פיצול

האם כשהציפורניים שלכן מתחילות להתפצל אתן עושות הפסקה מהלקים כדי לשקם אותן ורק כשריפאתן אותן מהפיצול אתן חוזרות למרוח, או שאתן ממשיכות למרוח כרגיל?

אני עשיתי הפסקה כי ראיתי שבמקרה של ציפורן עם פיצול הלק מתחיל לסגת די מוקדם.

האם גם לכן יש אצבעות קבועות שבהן יש פיצול ואצבעות שלא?
אצלי זה התחיל רק באגודלים ואחר כך התפשט גם לאצבע ולאמה. הקמיצה והזרת - טפו טפו - נותרו לא נגועות. אלה גם האצבעות שהן האחרונות שהלק מתקלף מהן (למעשה אצלי הן בכלל לא מגיעות לקילוף - אני מסירה את הלק כשבאצבעות האחרות הוא מתחיל להתקלף).

hollypop girl

New member
אני לא מפסיקה עם הלקים, פעם

הייתי גוזרת אותן עד הסוף ומחכה שיגדל מחדש אבל כשאחרי כמה חודשים כאלה ראיתי
שהן ממשיכות להתפצל כך או כך חיכיתי עד שהן יתארכו (בלי הפסקת לקים) ושייפתי במקומות הנכונים אמנם לא
הגעתי לסוף הפיצול אבל אז חיכיתי עוד קצת ועוד פעם שייפתי, היום יש לי פיצולים רק בשני אצבעות שבהן עוד לא
הגעתי ל"סוף" הפיצול ומשום מה אין לי פיצולים חדשים אז אני לא יכולה להגיד אם זה קורה רק באצבעות ספציפיות...

hollypop girl

New member
לא, למרות שהבנתי שכדאי... אני משייפת רק

מהצד ומלמעלה ואחרי כמה זמן הקילוף משתייף עד הסוף

Nakuro

New member
אני לא עושה הפסקה

כי זה פשוט לא עוזר. בצבא הייתי בהפסקה והציפורניים עדיין התפצלו.
הלק אכן יורד ראשון מהפיצולים...אין מה לעשות.

trilliane

Well-known member
מנהל
הו, נקודה כאובה...

1. מורחת כרגיל; אם כבר, דווקא כשהציפורניים מתפצלות עדיף להסתיר את הזוועה.

2. כן. עיקר הפיצולים אצלי באצבעות ובאמות, אני מניחה שזה קשור לכך שאלה האצבעות הדומיננטיות שאיתן אני מבצעת את רוב הפעולות ובראשן הקלדה. בקמיצות אין לי כמעט התפצלויות, ובאגודלים ובזרתות בכלל לא.

yaelsn

New member
אני לא עושה הפסקה

מצאתי שדווקא עם הלק הציפורן עצמה חזקה יותר (כי יש עליה עוד שכבה) וגם לא רואים את הפיצול

האמת שהפיצולים אצלי לא כאלה נוראיים, אבל אם הציפורניים שלי נקיות אני מתפתה להתעסק עם הפיצולים ולקלף אותם...

דווקא כשיש לי לק אני לא מקלפת אותם

poynter

New member
מיותר לטעמי

אם תמצאי מישהו ששולח קוסמטיקה לישראל - המשלוח עצמו יעלה לך פי 5 מהלק.. המוכרים עושים את זה על מנת להפחיד את הקונים מישראל. אין לי מושג מה אומר מאחורי זה.
אולי לפעמים יש שם מציאות..אני עד היום לא מצאתי כלום אבל

אייבי עדיף.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא בהכרח; הזמנתי לאחרונה ממוכר והיה זול מאיבי

זה תלוי מה מזמינים (הלקים שחיפשתי היו ישנים וכבר נדירים יחסית). להזמין מאיביי כולל משלוח היה יוצא לי $15–$16 ללק במקרה הטוב, מאמזון יצא לי בממוצע $10–$11 (כולל משלוח) פשוט כי מחיר הלקים היה נמוך אז זה איזן את מחיר המשלוח הגבוה (באיביי שניהם היו גבוהים). כתבתי על זה כאן:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=162518135

אגב, את שני הראשונים מצאתי בסופו של דבר בסופרפארם...
אבל רק בסניף אחד (שבמקרה נשאר בו מלאי ישן, כנראה). לפני זה חרשתי על סניפים ולא ראיתי אותם בשום מקום. נו מילא.

poynter

New member
16$ ללק?

אני לא יודעת איך את עורכת את החיפוש שלך באיביי, אבל אני יותר מ7-8$ לבקבוק לא משלמת באיביי, אני לא רואה גם סיבה כזו.

ד"א גם 10$ ללק זה יקר.
אני ו-PeachGirl העלנו פה מוכר שמוכר את רוב הלקים במחירים ממש טובים.

trilliane

Well-known member
מנהל
כולל משלוח, כן. אני מחפשת לפי שם הלק כמובן

וממיינת לפי מחיר (כולל משלוח), וכשחיפשתי לקים נדירים יחסית שכבר לא מצאתי בשום מקום היו בסה"כ ארבעה מוכרים שמכרו אותם מלכתחילה והמחירים (כולל משלוח) לא היו פחות מ-$15, מה לעשות... וזה לא שבדקתי בנקודת זמן אחת, חיכיתי בערך חודש ועקבתי אחרי המחירים והזנתי חיפוש ששלח לי כל הזמן תוצאות לדואל ולא היו מחירים זולים, מה לעשות?

כרגע למשל אם תנסי לחפש orly space cadet יש רק שני מוכרים;
אחד מוכר ב-$9 ומשלוח עוד $7 וזה בערך מה שראיתי אז;
אחר דווקא זול (ולא היו מחירים כאלה אז כשחיפשתי) ומוכר ב-$7.25 ומשלוח $3.5 שזה יוצא סה"כ $10.75, בערך מה שיצא לי להזמין מאמזון (וזה ממש ממש זול, כאמור; לא ראיתי כ"כ זול אז כשחיפשתי במשך כחודש).

poynter

New member
טוב את מחפשת לקים נדירים

לא יודעת מה זה נותן לך, אבל אוקיי
אני בחיים לא אוציא 50 שקל על לק.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא באופן כללי; אבל לפעמים יש משהו מיוחד מלהיב

שממש בא לי עליו ואז אני מוכנה לשלם עליו יותר. גם אני לא מוכנה לשלם על לק יותר מ-30 ש"ח (וגם זה רק אם הוא באמת שווה) אבל לפעמים יש לק שמלהיב אותי במיוחד ואז אני חושבת ושוקלת אם הוא באמת שווה את זה ולפעמים התשובה היא כן.
בסה"כ עד היום היה רק לק אחד ששילמתי עליו יותר מ-50 ש"ח (של Nfu Oh) ועוד כמה בודדים שהיו בסביבות ה-40 ש"ח (האורלי המיוחדים שהזמנתי, Just spotted the lizard של OPI, פיבי של זויה) ואני לא מתחרטת.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש דבר כזה; כדאי להשוות מחירים ולבדוק

אם זה באמת יוצא זול יותר מאיביי או מאפשרויות אחרות. ראי תגובתי לפוינטר, יש שם קישור למוכר שהזמנתי ממנו.

למעלה