שרשור שאלות לתחילת השבוע

חורה

New member
בנייה- המלצות

מאסתי בציפורניים קצרות וכסוסות
אני רוצה בנייה, לא בסגנון שכונת התקווה
מחפשת מישהי מומלצת באיזור גבעתיים.
ןגם מישהי שתוכל לצייר לי דוגמאות שונות על הציפורניים
תודה

morshabt

New member
מאוד קל להגיד לא לעשות בתור זאת שלא כוססת

את עצמה עד כדי דם וכאבים+גורמת לעצמה דלקות בעור.
לי אישית, זה הדבר היחידי שעוזר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל לא עדיף לטפל בשורש הבעיה במקום בסימפטום?

אני מודה שגם לי קשה לראות את היתרון בפתרון שפותר (לכאורה) בעיה אחת אבל יוצר בעיה אחרת (פוגע בציפורניים הטבעיות).

חורה

New member
אני בסך הכל

רוצה ציפורניים ארוכות ויפות
ניסיתי לגדל ולא כססתי חודש או חודשיים אבל לגדל ציפורניים זה כל כך קשה
הן אף פעם לא באותו אורך
תמיד נשברות ומתפצלות לי

trilliane

Well-known member
מנהל
יופי, נשמע שאת כבר בדרך הנכונה!

את צודקת שזה לא קל לגדל; אני לא כוססת אבל סובלת מפיצולים... אבל דווקא בגלל זה צריך להשקיע ולטפח בסבלנות וחבל לבנות, כי בנייה (מעבר לעלות הכספית ולכך שהיא תשעבד אותך לטיפולים קבועים) פוגעת בציפורן הטבעית.

כדאי להשתמש בחומרי הזנה לציפורן ולעור מסביב כמו קרמים מיוחדים או סרומים; לשייף בעדינות ורק בכיוון אחד; לא להשתמש בבאפר (אני משתמשת קצת רק כדי להחליק את הפיצולים ואת קצה הציפורן); לא להשתמש בציפורניים לפעולות שונות (כמו קילוף למשל) אלא במכשירים יעודיים; להשתמש בכפפות לעבודות הבית; להשתמש במחזק ועוד. אין פתרונות קסם וזה אף פעם לא מהיום להיום, אבל הדברים האלה עוזרים במצטבר (מה פחות מה יותר).

Name Of a User

New member
בתור כוססת לשעבר

זאת עבודה קשה לגדל ציפורניים, בעיקר אם את כוססת וצריכה להיגמל מזה.
אבל זה אפשרי, ולמרות שבהתחלה (כמה חודשים ראשונים) הציפורניים לא גדלות באורך שווה והן נראות די מוזר (למשל החלק הלבן ממש גדול, משהו שאצלי עדיין קיים אבל הולך ומשתפר) זה כלכך משתלם אחר-כך, אין כמו ההרגשה שיש לך ציפורניים אחרי שנים של כסיסה, באמת תענוג.
ובניה סתם תהרוס לך את הציפורניים הטבעיות ותהרוס כל סיכוי שיש להן להחלים.. עדיף לתת להן להחלים לבד ולהתחיל כבר מעכשיו.

morshabt

New member
אצלי זה לא הצליח...

7 שנים שאני מנסה להפסיק לכסוס, בצבא הפסקתי עם הבניה ונסיתי, לא הצלחתי להחזיק יותר משבוע. אח"כ בטיול לדרום אמריקה שעשיתי הורדתי את הבניה, וכססתי למוות! כשזה כרוני, זה כרוני...
הלוואי והייתי יודעת לטפל בשורש הבעיה כמו שאת מציעה, אם יש לך דרכים שאולי אני לא מודעת אליהם אשמח לשמוע :)
בינתיים אני עם בניה כי זה הדבר היחיד שמונע ממני מלקרע את עצמי.

trilliane

Well-known member
מנהל
טיפול בשורש הבעיה פירושו פנייה לאיש מקצוע

חורה

New member
ציפוי ג'ל

קראתי בכמה מקומות על אפשרות לעשות ציפוי ג'ל על ציפורן למניעת שברים ופיצולים

אני זוכרת שפעם ראיתי בבלוג של מרינה המנהלת של פורום איפור שהיא עשתה מן סוג של ציפוי כזה שעזר לציפורניים שלה לגדול, זה משהו כזה?

Name Of a User

New member
China Glaze וחברים

בתור התחלה הזמנתי את sun worshipper ו-splish splash המדהימים וכרגע אני מחכה שהם יגיעו (שניהם כבר יצאו מהחנויות והם בטח בטיסה לארץ כרגע ^^).

הבקשה שלי היא שכל אחת תשתף אותי (ואת כולן בעצם) בצבעים שהיא חושבת שהם מיוחדים ושכדאי להזמין מאיביי כי הם פשוט שווים את זה.
אני רוצה בעיקר מ-china glaze כי למיטב הבנתי מדובר בחברה מוצלחת, אבל אם יש לכן מחברות אחרות אשמח לשמוע.
מעוניינת בעיקר בצבעים לא שגרתיים (גוונים של ירוק או טורקיז למשל) וכאלה שהם ממש מיוחדים.
כמובן שהעדיפות היא לגוונים שלא רואים כל-כך בארץ.
אם אתן יכולות תצרפו סווצ'ים (שלכן או מהאינטרנט).

GO CRAZY!

hollypop girl

New member
אני ממליצה לך לפתוח הודעה חדשה עם השאלה

מהו לק הצ'יינה האהוב עליכן?
כי ככה השאלה הזאת נבלעת בתוך השרשור והאמת שזאת לא שאלה שגרתית אז כדי שישימו לב אלייה

poynter

New member
אין שום בעיה שתפתחי שרשור חדש בנושא

ושם כבר בנות הפורום יתנו את דינן, תסמכי עלינו

poynter

New member
לא רואה כאן סיבה לשרשור חדש

אם הבנתי נכון את כותבת ההודעה היא מחפשת המלצות ללקים הכי נמכרים של CG

Name Of a User

New member
לאו דוקא הכי נמכרים

אני פשוט לא כלכך מכירה את הצבעים של צ'יינה אז רציתי המלצות לצבעים שאתן אוהבות ושהם מיוחדים לדעתכן וששווה להשקיע את ההזמנה מחו"ל בשביל שיהיה אותו במלאי הפרטי.

למעלה