+ שאלות

היויו

New member
כמעט כל מה שאת לובשת משפיע על בעלי החיים

זה טוב ויפה לאמר "לא ללבוש עור". אבל באותה המידה את יכולה לאמר "לא ללבוש צמר", ואם כבר לדקדק אז גם לא ללבוש (או יותר נכון, לא לזרוק) כל דבר שהוא סינטטי כי אז את משאירה הררי זבל שלא מתכלה או מתכלה אחרי תקופה מאוד ארוכה, וזה משפיע על איכות הסבביה --> משפיע על בעלי החיים ברמה ראשונה או שניה.
נכון, אפשר ללבוש דברים ממוחזרים. אפשר לעשות יופי של בגדי ים משיער אדם.

ואפשר לאמר "אני מעדיפה לא ללבוש דברי עור".
בדיוק כמו שאפשר לאמר "אני מעדיפה להאמין באלוהים" ולא "מי שלא מאמין באלוהים יישרף בגיהנום ויקבל סרטן".

חורה

New member
כמה שטויות בהודעה אחת

באותה מידה אני יכולה ללכת מחר לתפוס ילד ולדפוק לו כיסא בראש. הרי גם ככה יש מיליוני ילדים שסובלים מהתעללות.
אני טבעונית כלומר לא אוכלת מוצרים מן החי ולא לובשת עור פרווה וגם צמר.
ואני חיה יפה מאוד.
ויש מיליונים כמוני.
וככה ניצלים חיים

היויו

New member
תמשיכי לאמר לעצמך את זה

את רוצה שכל העולם יהיה טבעוני. סבבה. הבנתי את זה.(אני מבין שאת גם לא אוכלת שום דבר מבושל, נכון? כי זו ההגדרה האמיתית לטבעוני. לא טבעוני לייט, אלא טבעוני אמיתי - אוכל את הדברים כמו שהם בטבע.)

אבל אם רוצה להיות אמיתית, את צריכה לדאוג גם ליתר הדברים שמשפיעים על הטבע ועל הסביבה ואיכותה, כלומר להשתמש רק בנייר ממוחזר, לא להשתמש בניילון ופלסטיק אלא רק בד (ולא סינטטי אלא אמיתי), ולדאוג למחזר כל דבר שאת יכולה.

צר לי אבל בעולם של היום לא קל לעשות את זה. האידאלים הם דברים יפים - עד שהחיים האמיתיים מתנגשים איתם.

ולטענה הגורפת ש"האדם נולד צמחוני" - הפיסיולוגיה ההתפתחותית של האדם היתה "אומניבורים" - אוכלי כל.צייד לקט. מה שיש באיזור - אוכלים.

חורה

New member
הכי קל לומר

זין על הכל חרא
ואיזה שטויות אתה מדבר? טבעוני זה מישהו שלא אוכל מוצרים מן החי.
את התסכול שלך על העולם תוציא במקום אחר כי לי אין זמן ועצבים לזה.
לא א לי להאכיל את הטרולים
וגם לא בא לי להתחיל שרשור פלצת שיסביר לך כמה שטויות אתה מדבר

היויו

New member
את מוזמנת להעביר את זה לפרטי

א' -אם לא בא לך להעמיס על הפורום.
ב' - אני לא טרול, אם כי אני לא מגיב פה הרבה. רוב בנות הפורום מכירות אותי ממספר מקומות.
ג' - במקרה אבא של דוד שלי היה רופא טבעוני והם גודלו כולם על בסיס טבעוני. אז קיים סיכוי שאני יודע על מה אני מדבר.

לגבי התסכול - תודה רבה, אני לא מחפש להוציא את התסכול שלי. מי שמדבר בצורה תוקפנית זו את. עם כל הכבוד - תצטרכי לעבוד מאוד קשה על גבי פורום כזה או אחר כדי לגרום לי להיות מתוסכל ולהוציא עצבים עליך. אני לא מכיר אותך ולכן לא נותן לך להשפיע על השלווה שלי.
יש לי בלוג בשביל להוציא בו את התסכול שלי...

Blue Emptiness

New member
חברים,

אני מבקשת לא להמשיך את הדיון הזה על גבי הפורום, אם אתם רוצים יש מסרים. תודה

(שום דבר אישי, הנושא הזה תמיד יעלה על פני השטח בין אם נרצה ובין אם לא, והדיון הזה כמו נטחן ואבוד מראש)

MeshiNS

New member
מה זאת אומרת לא יגבה משכורת חודשית?

צבע אדום זה צבע שצריך להשקיע בו, הוא דוהה עם הזמן וצריך לחדש אותו ומידי פעם שורשים. אז אם את לא רוצה לצבוע בבית אלא במספרה את תצתרכי לשלם על צביעה חדשה כל פעם...

שייאומן

New member
ברור שצריך לתחזק

אבל לא שכל פעם אני אצטרך להוציא על זה כמה מאות שקלים. מן הסתם מחירים ממש גבוהים יובילו אותי לוותר על הצביעה מלכתחילה. אני מדברת על מישהו שגובה מחירים שפויים.

MacabreDoll

New member
הפיתרון הוא לעשות לבד

את הפעם הראשונה שאני ממליצה לעשות במספרה
משם אפשר להמשיך לבד או להעזר במישהי/מישהו
אני יכולה להמליץ לך על מישהי שעובדת מהבית, אבל זה לא בת"א

Fanty S

New member
זה מאוד פשוט לחמצן ולצבוע לבד.

מצטרפת להמלצה לעשות את הפעם הראשונה אצל ספר ואז להמשיך בבית.

MacabreDoll

New member
מחוכים זולים

את יכולה למצוא בברוריה תמרוקים בסנטר
האיכות שלהם לא מרקיעה שחקים, בשביל המחיר שלהם זה בסדר גמור.

Blue Emptiness

New member
+ שאלות

אני נורא מצטערת שאני לא פעילה לאחרונה והפורום באמת במצב נורא ואיום, יותר מאשמח לשמוע כל ביקורת והצעה ממי שעוד כאן, זה באמת חשוב לי.

memee2

New member
אני מחפשת את השמיכה הזו

שאנשים אלטרנטיבים תולים על קירות. לא יודעת איך לקרוא לזה. אם מישהי יודעת איך קוראים לזה או איפה מוכרים את זה אשמח לשמוע! הדגשתי בסגול!

joyiasista

New member
לונג/לונגי

תמצאי בתחנה המרכזית קומה 2 ב"מדרשוק" - זה המקום היחיד שיכול להיות שהדברים האלה שרדו בו מאז שנת 1990.

Loud Radio

New member
חיקוי של ד"ר מרטינס

היי :)
אני מאוד רוצה לקנות ד"ר מרטינס או נעליים שדומות להן.. השיקול שלי קשור למחיר ולנוחות.. אני מעריכה שחיקויים הם נוחים יותר מכיוון שהם לא עשויים מעור ככה שהנעל פחות קשה. ובטח שהם עולים פחות.
מה מומלץ בעינים - חיקוי או מקורי?
ואיפה אני יכולה למצוא חיקויים?:) רצוי במרכז..

למעלה