מאיפה הסוודר המתוקי?
S shmickey New member 6/1/15 #8 לא ממש הספקתי להצטלם אז אילתרתי משהו בשירותים בעבודה. הג'קט חדש מאסוס, הצבע שלו לא עובר טוב בתמונות - במציאות הוא צהוב יותר מחשמל, לימוני שכזה
לא ממש הספקתי להצטלם אז אילתרתי משהו בשירותים בעבודה. הג'קט חדש מאסוס, הצבע שלו לא עובר טוב בתמונות - במציאות הוא צהוב יותר מחשמל, לימוני שכזה
H Happy Goth New member 6/1/15 #11 תתחדשי! זה מגניב כ"כ!!! פעם הבאה עם מכנסי הדמוי עור השחור ונעליים מעניינות
S shmickey New member 6/1/15 #13 חחח, כשאת אומרת נעליים מעניינות, את פשוט מתכוונת לכל זוג שהוא לא זה נכון?! |מקובעת| את העור לא יכולתי ללבוש היום, הוא נלבש אתמול! מבטיחה לגוון בפעם הבאה
חחח, כשאת אומרת נעליים מעניינות, את פשוט מתכוונת לכל זוג שהוא לא זה נכון?! |מקובעת| את העור לא יכולתי ללבוש היום, הוא נלבש אתמול! מבטיחה לגוון בפעם הבאה
D DesertBluz New member 6/1/15 #23 הצהובה הכי יפה בייקום שילוב מושלם של פריטים חלקים בצורה שכלל אינה משעממת (נו, איך צהוב כזה ישעמם??!!)
הצהובה הכי יפה בייקום שילוב מושלם של פריטים חלקים בצורה שכלל אינה משעממת (נו, איך צהוב כזה ישעמם??!!)
H Happy Goth New member 7/1/15 #40 היוש!! אני ממש אוהבת את השילוב של השחור עם התחרה והורוד היפה שצץ במקומות שונים. ממש יפה ומוקפד. את נראית טווב! ואיך אני אוהבת גרביונים שחורים עם נעלי פמפס כאלה  
היוש!! אני ממש אוהבת את השילוב של השחור עם התחרה והורוד היפה שצץ במקומות שונים. ממש יפה ומוקפד. את נראית טווב! ואיך אני אוהבת גרביונים שחורים עם נעלי פמפס כאלה