התעייצות, עדכון וברכת שנה טובה
שלום
אני עברתי את הניתוח בינואר, טבעת, אצל ד"ר "אל תאכלי כלום חוץ מ2 מעדנים" אבינוח ובעבר דיברתי עם אופירה המקסימה לאחר סגירה נוראית עם המון תופעות לוואי. לא מצאתי את אותו פוסט. בכל מקרה אז הייתי סגורה על 8 עם הקאות , צרבות וסבל נוראי. עברתי פתיחה בהתחלה ל7 ואחכ ל6.5 וחשתי טוב לאחר טיפול באומפרדקס ומוטיליום. סהכ מהניתוח עד עכשיו ירדתי כ12 קילו שהרוב היה החל מאפריל- סגירה של 6). כל זה היה ביוני. אחרי זה טסתי לנפאל לחודש וחצי והרגשתי טוב, יכולתי לאכול כמעט הכל אם לעסתי לאט, כולל לחמניה, כריכים _ או המבורגר צמחוני ולשתות בכמויות אדירות (כ3 ליטר ליום), בכל שהותי בנפאל הקאתי 4 פעמים וזה היה כי אכלתי מהר מידי וגם זה היה הקאות קטנות ולא אלימות.
מאז שחזרתי לפני שבועיים קשה לי לאכול ולשתות, זה מחמיר הדרגתית. וזה נורא מוזר לי. כואב לי כמעט מהביס הראשון, צריכה להקיא 2-3 ביום כבר אחרי ביס ראשון, מים ממש גורמים לי להקיא ,כל שתיה לשם העניין גורמת לבחילה וחוסרת נעימות ואני ממש ממעטת לשתות למרות שממש צמאה. אתמול היה השיא שהייתה הקאה אלימה יחסית, ממש מתפרצת שלאחריה היו לי צרבות וכאבים ונורא נבהלתי, הכאב נרגע וכך גם הצרבת (חזרתי לקחת אומפרדקס) אבל עדיין יש כאב אחרי כל בליעה .
אני לא יודעת מה לעשות, לפתוח עוד למרות שהיה סגור ככה בעבר וגם לא היו בעיות בנפאל בכלל? להמשיך עם אומפרדקס ומוטיליום ולקוות לטוב?
תודה וגמר חתימה טובה