טבעות - שרשורים קצרים

casher

New member
אני נותחתי בכללית בחית אוגוסט

אז יש לי את הטבעת המשודרגת? הבנתי שהיא עט יותר רחבה הקודמת.

רוייקו

New member
כל שנה שנתיים החברה מייצרת דגם משופר

ולוקח זמן עד שהמלאי הקודם הולך וניגמר. בינתיים, בתקופת החפיפה מתחילים המנתחים לקבל את הגירסה החדשה של טבעת משודרגת וניראה כיאילו יש חדש. החדש הוא בדרך כלל מועט או זעיר: זו אותה טבעת עם שינויים בהברגה או חיבור הצינורית, קוטר הטבעת, עובי החומר ממנו עשוי הבלון, מבנה הפורט וכיוצ"ב. כנראה מעצם ההבדל בתמחור שיש בין שתי הטבעות - זו היוצאת וזו הנכנסת, גובה קופ"ח את ההפרש מהמנותחים. יכול להיות שבהמשך, כשיגמר מלאי הטבעת הקודמת, לא יגבו הקופות את ההפרש כי זו הטבעת היחידה שישתמשו בה.
זו נקודת ההנחה שלי, שכך זה עובד

אופירA

New member
מנהל
טבעת? בציבורי?

גם לי אין מה לענות לה.
כבר ענינו לה בעבר, והתשובה לא השתנתה.
רק ד"ר אבינוח - היום יותר מתמיד. רק באסותא.

למה התשובה הזו לא מתאימה לה?
אם יש כוח עליון שמונע ממנה לעשות אצל ד"ר אבינוח (אבל רק כוח עליון!) - שתעשה באיכילוב. רק אני לא אחראית על הבעיות שיהיו לה במשך השנים עם הצרה של הטבעת כשהפורט במותן, עם טפסי 17 לאיכילוב כל פעם שהיא רוצה לסגור ועם כמויות קרינה אדירות ומיותרות לחלוטין, בסגירה כל פעם תחת שיקוף.
יש איזה תחביב לאנשים להסתכן בסרטן עקב ריבוי קרינה?

casher

New member
למה בציבורי?

ציבורי? אפשר בסורוקה אצל אבינוח

רוייקו

New member
כשמגיעים לסגירה של תשע כדאי ללכת על

היצרות נוספת לפי רבעים. עדיף להתאמץ ולהגיע עוד פעם מאשר להתמודד עם קשיי הסתגלות קשים לסגירה של חצי סמק ויותר.

ortal30050

New member
עידכון

אז סגרתי רבע, לא מרגישה הבדל משמעותי עוד כמה זמן לסגור עוד רבע? 3 שבועות זה מספיק?

קוביd1

New member
3 שבועות מספיק

לסגור ב1/4 כל פעם לשתות 4 כוסות מים ולראות מה קורה.

חג שמח

קובי

רוייקו

New member
המנתחים אומרים שצריך לחכות לפחות 3 שבועות

בין סגירה לסגירה. יש כאלה שבינתיים מתחילים להרגיש הגבלה ודוחים סגירה נוספת ויש שמגיעים לסגירה נוספת מייד כשמסתדר להם ובהקדם ככל האפשר.

אופירA

New member
מנהל
הניסיון בטבעת מלמד על חוק מאוד ברור:

מה שהיה היה. מת. נגמר. לא רלוונטי להיום.
מה שרלוונטי להיום זה רמת ההגבלה. לא המספר של הסגירה.

באפריל, בסגירה של 6 התחלת לרזות. ביוני פתחת עד 6.5 ויכולת לאכול בנפאל באופן תקין וסביר.
באוגוסט שום דבר שהיה באפריל או ביוני לא רלוונטי ולא מעניין. מה שהיה מת.
בארץ לא מעניין מה שהיה בנפאל. מעניין מה קורה בארץ. נפאל מתה כבר שבועיים.
מה שרלוונטי באוגוסט ובארץ זה מה שקורה באוגוסט ובארץ, ומה שקורה באוגוסט בארץ זה טבעת מאוד מאוד נעולה.

הכאבים זה דלקת בוושט, כי הבעיה לא טופלה בתחילתה, אלא חיכתה שבועיים, כדי שתחמיר יותר ויותר...
ברגע שיש בעיה לאכול ולשתות מטפלים בה אחרי יומיים-שלושה שזה לא מסתדר, ולא מחכים שזה יחמיר ותהיה דלקת וכאבים, שאז צריך לפתוח הרבה יותר ולטפל הרבה יותר זמן! (או כמו ה"מהדרין" ש"נוהגים" לחכות יותר, עד שתזוז הטבעת מרוב הלחץ ואז בכלל יהיה צורך בניתוח חירום...).
כשאדם לא יכול לאכול בלי להקיא ושתייה גורמת לו לבחילות למרות שהוא צמא - זה מספיק חמור. לא צריך לחכות לסבל נוסף (כאבים, צרבות, התעלפות, מוות...). הסבל הזה מספיק כדי להצדיק את מניעתו והפסקתו!

הניתוח מיועד למנוע מאיתנו סכנה של מחלות כרוניות עקב השמנה, כגון סכרת ומחלות לב, ולא כדי לגרום לנו סבל וודאי וסכנת התייבשות מיידית מחוסר אכילה ומצמא (במטרה למנוע השמנת קילו עד 10 קילו). למות מהתייבשות או להזיק לכליות נזק בלתי הפיך זה יותר חמור מאשר לסבול מסכרת כרונית... אז המטרה לא משרתת את כל האמצעים!

אין סיבה לקוות לטוב, כי ב-99% צפוי שיהיה רע, ואפילו רע מאוד...
לפתוח אתמול. לא במוצ"ש.
לפחות 1/2CC, כדאי כבר 1CC במצב חמור כזה. לחכות שהבעיה תיעלם (אם היא תיעלם). לחכות שלא יהיה שום צורך באומפרדקס ובכל תרופה להקלה. לחכות להחלמה גמורה (לפחות חודש).
אחרי כן, אם צריך, לסגור 1/4CC, לחכות 3-4 שבועות, ולסגור עוד 1/4CC אם צריך בכלל.

בהצלחה וחיים טובים ובריאים וגמר חתימה טובה.

למעלה