באיזה ניתוח את מנותחת?
איך מתרחשות ההקאות? האם הן קורות מאליהן ללא שליטה שלך?
אני לא יודעת מה זה השימוטו. לאיזה רופא פנית כדי לקבל מידע על הבעיה שלך?
איזו בדיקה נעשתה ע"י איזה רופא כדי להחליט שיש אולי קשר לבלוטת התריס?
אני לא חושבת שהכיוון הזה נכון בכלל.
אם את מנותחת לפני 10 שנים, סביר שאת מנותחת טבעת.
אם את מנותחת טבעת - הקאות בטבעת לא מתרחשות כך סתם מאליהן. הן מתרחשות כאשר אדם אוכל, הטבעת סגורה מידי והאוכל לא עובר, ואז הוא מרגיש עומס וכאב, ולכן הולך ומקיא בצורה יזומה.
תחושת צרבת עשויה לקרות באותו מצב, עקב מאמץ של הוושט להכניס את האוכל דרך הטבעת הסגורה מידי, ולכן היווצרות דלקת בוושט שיכולה לגרום תחושת צריבה.
ידוע לי היטב, שכאשר הבעיה היא בגלל התנהגות לא נכונה עם טבעת שסגורה מידי (שצריך לפתוח אותה ב-1/2CC), אנשים פונים לרופא המשפחה או לגסטרואנטרולוג (שמטפל בצרבות), ורופאים אלו אין להם שמץ של מושג מה גורמת הטבעת, ומה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ברגע אחד קליל, ולכן הם מספרים ללקוחותיהם על כל מיני בעיות שקשורות לתחום הידע שלהם, מעניקים להם תרופות שקשורות לבעיות האלה, ושולחים אותם לבדיקות של בעיות נוספות.
בשורה התחתונה - הבעיה לא נפתרת. כי היא נובעת מטבעת סגורה מידי, והפיתרון שלה פשוט במיוחד, רק שהרופאים הללו לא יודעים את זה, אז הם מחפשים איפה שהם יודעים (מתחת לפנס).
כיוון שלא קיבלתי ממך מידע מפורט על הבעיה (מה היה עד לפני שנה וחצי, איך ההקאות מתרחשות ומתי, וכנ"ל הצרבות) אני יכולה לנחש שכנראה הבעיה היא עם טבעת סגורה מידי, אבל אוכל לומר לך זאת בביטחון מוחלט אך ורק אם אשמע את המידע המפורט של מה שאת סובלת ממנו.
אז אשמח אם תכתבי אותו או תסבירי לי אותו בטלפון.
אם אכן ניחשתי נכון, הפיתרון הוא פתיחה מיידית של הטבעת ב-1/4 או 1/2CC, וקבלת הדרכה (בפורום או ממני - אין שום גורם אחר שנותן הדרכה זו) לגבי התנהגות נכונה בהמשך, כדי למנוע הישנות התופעה.