טבעות

almog2020

New member
היי... אולי תסגרי רק רבע?

אמרת ״אפילו סגרתי רק חצי״. זה נשמע כאילו לא ניסית רבע, גם אני כשהגעתי לסגירה של 10 כל רבע עשה לי הבדל ענק. תנסי אין מה להפסיד לדעתי.
 

קוביd1

New member
מתוסכלת

סגירת הטבעת עד כדי חנק ,וההצעות מבית מדרשו של ד"ר אבינוח ממש לא לעניין מה זה 500 קלוריות ליום זה אוכל לציפור לא לבן אדם .
שתאכלי 500 קלוריות ליום לא תרדי בכלל במשקל ,הפיתרון שאני מציע הוא לגשת לדיאטנית שתעשה לך סדר מה לאכול ובאיזה כמות.
להוציא את הטבעת לא פיתרון ,זה בריחה

בהצלחה!!!




קובי
 

אופירA

New member
מנהל
נמאס לך מהמצב, אבל את סגורה על 10

את סגורה על 10, ובגלל שהטבעת נסגרת לך כל הזמן ונמאס לך את רוצה להוציא אותה בניתוח??? פשוט תפתחי את הטבעת והיא לא תיסגר כל הזמן...
אם את מסכימה להשמין הכל חזרה, תפתחי את הטבעת ותשאירי אותה פתוחה.
בשביל מה צריך ניתוח להוציא את הטבעת? טבעת פתוחה לא תיסתם לך לעולם.

במשך שנתיים וחצי הצלחת לרדת 15 קילו, אינני יודעת כמה את צריכה לרדת, אבל אולי היית רוצה לבדוק מדוע אינך מצליחה לרדת במשקל עם הטבעת.
כשד"ר אבינוח אומר שאת צריכה לאכול 500 קלוריות ביום, המסקנה שלך היא שצריך לאכול שקית במבה. איך הגעת למסקנה הזו? מניין הגעת למסקנה שכדי לרזות צריך לאכול במבה?
כדאי לך לקבל ייעוץ בתזונה כדי להבין מה אוכלים כדי לרזות. סביר להניח שהירידה שלך לא היתה רבה, בגלל שאכלת מאכלים משמינים, כי אינך יודעת איך לאכול ולשתות באופן שתהיי שבעה ומרוצה ובריאה.

ברור שאם הטבעת ננעלת אין טעם לסגור אותה. למה בכלל את רוצה לסגור? כדי לרדת במשקל? כבר הרבה זמן את רואה שזו לא הדרך שגורמת לך לרדת במשקל.
הדרך לרדת במשקל היא לפתוח את הטבעת ולאכול בצורה מסודרת בריאה, מבוססת ידע בתזונה. אי אפשר לאכול במבה (אפילו מעט) ולרדת במשקל.

עפ"י התשובה של ד"ר אבינוח והמציאות שאת חווה, את מבינה כמה הוא מבין בתזונה, ואת מבינה כמה כדאי לפנות אליו כדי להתייעץ בנושא תזונה, הרזיה וכו'.
כיוון שכולנו מבינים מה שווה הדרך שלו, כי הנחתום מעיד על עיסתו (ואיני צריכה כלל לספר - הוא עושה את העבודה מצוין בעצמו) - אני יותר מממליצה לך לאמץ את הדרך של קוראי הפורום וכותביו.
הדרך שלנו היא לא לסגור את הטבעת על הקצה (על הקצה פירושו של דבר שאת מוגבלת מאוד מאוד ולעיתים קרובות נסגרת לך הטבעת...), אלא עם מרווח של איכות חיים. וכיוון שיש מקום לאוכל לעבור בטבעת, לא ממלאים את הקיבה בשמן וסוכר, אלא בחלבונים איכותיים, ירקות מבושלים וחיים, פחמימות ודגנים מלאים והרבה מים.
אנו אוכלים כל 3 שעות מכסימום, ארוחות או אכילות קטנות. כך מפזרים את האוכל על פני היום ומייעלים את ההרזיה וההתנהלות הנוחה עם הטבעת.
מאכלים רוויים בשמן וסוכר לא מחזיקים בבית בכלל (וגם אם בני הבית האחרים צורכים אותם, יש דרכים להרחיק אותם מהטווח שלנו), וכך גם אם מתפתים אוכלים רק כמות קטנה שקונים בחוץ.

כמובן שלא נפתח את כל הטבעת, כי ברור לנו שנשמין הכל חזרה. לכן אנו מחשבים את הפתיחה והסגירה לפי היגיון וניסיון. מי שהחישוב הזה לא מצליח לו (כמוך) מוזמן להבין איך לעשות זאת בשיחת טלפון איתי, שבה אני מבררת איך מתרחשים אצלו הדברים ומסבירה לו בכל פעם כמה לפתוח כדי להיות במצב אופטימלי - ולא יותר מידי או פחות מידי.
כשאת מדווחת על סגירות בקצב של 1/2CC ברור לי שלא התנהלת נכון, וזו הסיבה לעובדה שהטבעת שלך לא הצליחה להיות יציבה.
המטרה של הגישה שלנו בפורום, היא להעניק לטבעת מצב הכי יציב ונינוח שאפשר, כדי למנוע בעיות והסתבכויות מכל סוג, ולהרוויח איכות חיים טובה באכילה עם טבעת.
וכמובן שכולנו מבינים שניתוח אינו דרך להרזייה, אלא רק כלי עזר חיוני נוסף במסגרת של דרך שלמה שהיא זו שמביאה להרזיה.
רק כך אנו מצליחים להישאר רזים לאורך שנים.

הטל' שלי 03-5781855, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.
 
נשמע שסגרת סגירה קיצונית מידי

עוד מעט יכנסו המומחים ויענו לך :)

לעניות לדעתי צריך לפתוח רבע לפחות ומהר לפני שתתפתח דלקת, לראות ש4 כוסות מים עוברות בקלות ובלי להיתקע. אם נתקע אז לפתוח עוד רבע ולחכות כחודש שהמערכת תחלים מהטראומה של הסגירה הקיצונית, ורק אז לסגור בהדרגה ובהתאם להגבלה שתהיה.

יש מחר רופא שמקבל בבני ברק תמורת 50 ש״ח, אם תרצי אחפש את פרטיו ואשלח לך.
הירידה תגיע כשההגבלה תהיה טובה, צריך לסגור לאט ורק כל 4 שבועות (לא פחות).
בתור אחת שעד סגירה של 10 כמעט ולא הרגישה הגבלה, אני יכולה להעיד שגם כשאין באמת הגבלה עדיף לסגור לאט ובטוח ואז איו צרות עם הטבעת... סגירה של 1/2 כנראה הייתה קיצונית מידי בשבילך, במספרים האלה לפעמים אפילו 1/8 עושה את ההבדל בין הגבלה טובה לנעילה של הטבעת.

בהצלחה ותעדכני אותנו מה קורה :)
 

אופירA

New member
מנהל
מנותחת של ד"ר אבינוח

ששומעת להוראותיו ומצייתת להן - וזו התוצאה.
מי ששומע להדרכת ד"ר אבינוח ורופאיו - אלו החיים שמוכנים לפניו: לסגור עד שהוא לא יכול לשתות, לרוץ לפתוח, לסגור שוב, לא להצליח לנשום, לרוץ לפתוח,
ובהרבה מקרים גם הירידה נעצרת - לא די שאין חיים, גם לא יורדים במשקל. ואלו שיורדים במשקל בלי חיים, הירידה שלהם אינה ירידה של שומן, אלא של שרירים, והחוסרים התזונתיים המצטברים בגופם יביאו אותם בתוך מספר שנים לקטסטרופה שאני אפילו לא מעיזה להסביר אותה.

ההדרכה של בעלי הניסיון עם טבעת (להזכירך - לד"ר ולדוקטוריו אין טבעת בבטן) - שונה לחלוטין.
אין סוגרים כי מרזים או לא מרזים, אלא כפונקציה של רמת ההגבלה. אם יש הגבלה חזקה, לא סוגרים. אם יש הגבלה באופן שיש מקום לסגור, סוגרים 1/4CC ולא יותר.
ומה עושים עם זה שלא מרזים? בודקים מה אוכלים. הרזיה מתרחשת אצל כל אדם בתנאים שונים לחלוטין. מתייעצים עם בעלי הניסיון בהורדה במשקל ועם מי שמבין בתזונה. אין כללים קבועים כמו שמנסים הד"ר ורופאיו (שאין להם שום מושג בתזונה, והם מתעלמים לחלוטין מחלק מהחומר שלומדים ברפואה) לדמיין לעצמם.

אולי היתה לך הגבלה גדולה, ולא אכלת אוכל בריא. לכן לא ירדת. אולי מצב חילוף החומרים בגופך מצריך התייחסות שונה.
צריך לדעת מה אכלת בתקופה האחרונה, כמה שתית, מה משקלך, מה הסטוריית ההשמנה שלך ומה הרקע בבית, אילו סגירות ביצעת ובאיזה קצב, וממתי אינך יורדת במשקל.
ברוב המקרים, הסיבה שאיננו יורדים במשקל היא חוסר ידע משווע בתהליכי ירידה במשקל ובתזונה. כלומר אנו לא מכירים כלל את הגוף שלנו, ורוצים לנהוג בו.
מי שרוצה לנהוג במכונה, צריך ללמוד נהיגה.
לצערי, רק כאן בפורום ובייעוץ הטלפוני החינמי שלי, לומדים נהיגה במכונה (סליחה, גוף) עם טבעת.

את מוזמנת לפרט פה תשובות לשאלותי, או להתקשר לייעוץ הטלפוני (הטלפון תוקן!!!) - 03-5781855, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.
 
למעלה