רוצה להיות רזה בבת אחת 14 קילו -
אין ברירה אלא לכרות יד.
היתה דליפה בטבעת, נאלצת לעבור ניתוח חוזר - כעת את נאלצת לעבור סגירות הדרגתיות.
אין דרך (שפויה) אחרת.
(דרכים בלתי שפויות יש, אבל הצעתי לך אחת יותר הגיונית בהרבה...).
ברור שתשמיני, כל עוד אין לך טבעת, וכל עוד היא לא סגורה מספיק.
אבל אין אפשרות לקצר את התהליך של הסגירות, כיוון שהקיבה חייבת להסתגל הדרגתית לסגירה, אחרת תינעל לחלוטין ותשתבש באופן בלתי הפיך, ובחתונת אחותך (וגם הרבה קודם) תתעלפי, ואח"כ תנפחי את נשמתך חס ושלום...
עוד הצעות לדרכים בלתי שפויות - הרכיבי "מלתעות" בפיך, או סגרי פלסטר ענק ועבה על הפה, עם חור לשתייה. התוצאה תהיה אותו דבר - תתעלפי, וגם חס ושלום תנפחי את נשמתך. ואם בטעות תגיעי לחתונה של אחותך, יתכן שתגיעי בלי יכולת לנשום, עם עור צהוב, בלי שיער וציפרניים. העיקר ר-ז-ההההההה.
טירוף.
חכי לא פחות מ-3 שבועות, ואם את לא מסוגלת אז רק שבועיים, ותסגרי עוד 1.5CC ואפילו 2 (בתנאי שאת יושבת לאחר הסגירה ושותה 5 כוסות מים, ולא אחת פחות, בנחת ובסבלנות, ומרגישה בוודאות מוחלטת שכל המים ירדו חלק, בלי טפטופים ועצירות. ואם לא ירדו חלק - לכי לפתוח חצי CC ושבי שוב לשתות בסבלנות 5 כוסות ולא אחת פחות.
זה הכי קיצוני שאני יכולה להציע לך, בגבולות הבריאות והשפיות.
לא הבנתי מה הבעיה עוד שבועיים-שלושה אצל אבינוח. למה חייבים רופא אחר.
הרופאים לא ניקבו לך את הטבעת בסגירות ובפתיחות!
דליפה כתוצאה מהתנקבות הטבעת נגרמת בגלל בלאי של שנים, ובעיקר כאשר הסגירות והפתיחות משוגעות, מה שמשבש את האלסטיות של הטבעת יותר מהר מהסביר. ומה שאת רוצה כרגע לעשות, זה בדיוק מה שגורם לדליפה בעתיד, ועוד להאשים את הרופא שגורם לך לדליפה כי הוא לא מיומן... איך הוא יכול לגרום לך לדליפה, תסבירי לי? ע"י הזרקה לא מיומנת לפורט? בלי שהוא בכלל בא במגע עם שום טבעת?...
בצפון אני לא מכירה (אבל אני יודעת שאם תעשי שטויות, את עלולה להגיע בחירום לרמב"ם, ושם יוציאו לך את הטבעת או משהו קטלני כזה...).
סליחה על ההתבטאויות, אבל לצערי לא למדת איך להתרגל לאורח חיים בריא בעקבות הניתוח, ואת ממשיכה להרוס את בריאותך, כפי שהיה לפני הניתוח. חבל. זה הגוף שלך, לא שלי.
בחודש אפשר לעשות דיאטה בריאה ובטוחה עם ספורט מתון, ולרדת 5 ק"ג יפים. וצריך לזכור שעודף משקל קל זה לא סיבה לשנאה עצמית, זה לא שיא הכיעור, ובוודאי שאין חובה להוריד אותו בכל מחיר, כגון העצות המטורפות שהצעתי לך... מותר לנו להתבגר ולהבין שהבריאות חשובה יותר מכל שמלה זו או אחרת לחתונה.