ניתוחי טבעת

קוב י d1

New member
פיפי כחול
פעם ראשונה אני שומע על זה ,מה קשור ניתוח בקיבה ,למערכת השתן ,מה שעולה כרגע על דעתי שאולי חומרי ההרדמה הם שגורמים לזה ,הייתי מציע להתקשר למנתח אולי הוא יוכל לעזור ,לא להזניח .
אשמח לשמוע על הקורות איתך ,שנדע לעזור לאחרים.

קובי

אופירA

New member
מנהל
שתית בריום לאחר הניתוח או לפניו?
זה קרה לך גם אחרי ששתית בריום בבדיקות המקדימות, חודשים לפני הניתוח?
יש לך כאבים או שאת מרגישה טוב?
תתקשרי לאוסנת של ד"ר אבינוח, או למנתח עצמו, או למחלקה בה נותחת, ותשאלי. כמובן ששם תפרטי את כל הנתונים ששאלתי אותך.

קוב י d1

New member
PP ולא KK
הגיוני ביותר שאין הכנסות אין יציאות ,אני מתאר לעצמי שלושה ימים אחרי הניתוח ,את בכלכלת נוזלים,לכן זה קורה ,לאחר שתתחילי לאכול רגיל ויהיו בעיות יש כל מיני שיטות לעזור למערכת .

הרבה בריאות חג שמח.

קובי

קוב י d1

New member
המלצות
לשמור על כלכלה נוזלית וכלכלה רכה בהתאם ללוח הזמנים
לסגור את הטבעת בחכמה ובתבונה בהקשבה לצורכי הגוף .
לא יורדים במשקל בחודש וגם לא בכמה חודשים את מה שהעלת במשך שנים .
לא לשמוע תמיד לרופא המנתח בקשר למהירות הסגירות.
לאכול את כל המאכלים כדי לקבל את כל הויטמינים הדרושים ,שלא יגרמו נזקים כתוצאה ממחסור ,כמו נשירת שיער.
יש את האתר של אופירה שתוכלי ללמוד ממנו .
יש אפשרות להתקשר לאופירה שנעלמה בזמן האחרון והיא תשמח מאוד לתת לך טיפים ולעזור .
בהצלחה בפרויקט של הירידה במשקל ,וחג חירות שמח .

קובי

קוב י d1

New member
ניתוח טבעת בפרטי
שום רופא לא ינתח מי שלא עומד בקריטריונים ,ניתוח זה מסוכן ואף רופא באם הוא לא פושע ,לא ינתח .
הנתוח הוא למי שהשמנת היתר שלו היא מחלה ,ולא כל מי שרוצה לרדת כמה קילו יעבור ניתוח ,

קובי

אלישבע24

New member
מור יקרה, מבינה אותך שאת רוצה לרדת מהר במשקל
אבל למדתי מאופירה שלא כדאי לסגור הרבה בבת אחת
ובשבילי עובד מצוין לסגור רבע או חצי כל פעם.
אני סוגרת או פותחת אצל רופאה מקסימה מאשדוד,
היא לוקחת 100 שקל, אבל אין תורים ואני ממש סומכת עליה,
אם את רוצה את הפרים שלה תגידי לי.
בהצלחה!

קוב י d1

New member
שלום לך לאורחת מור
נראה לי שאת רוצה לגרום לעצמך נזק ,את לא חייבת לרדת במשקל בדחיפות ,לא סתם מחכים בן סגירה לסגירה 3 שבועות או חודש ,
במקרה שלך המהירות מין השטן ,וכדאי שהסגירות יהיו לפי לוח זמנים ובסגירות קטנות,במיוחד בסגירות הגבוהות
ונשמרתם לנפשותיכם ,תיזכרי את זה ,
הרבה בריאות ובלי שטויות .

קובי

אופירA

New member
מנהל
רוצה להיות רזה בבת אחת 14 קילו -
אין ברירה אלא לכרות יד.
היתה דליפה בטבעת, נאלצת לעבור ניתוח חוזר - כעת את נאלצת לעבור סגירות הדרגתיות.
אין דרך (שפויה) אחרת.
(דרכים בלתי שפויות יש, אבל הצעתי לך אחת יותר הגיונית בהרבה...).

ברור שתשמיני, כל עוד אין לך טבעת, וכל עוד היא לא סגורה מספיק.
אבל אין אפשרות לקצר את התהליך של הסגירות, כיוון שהקיבה חייבת להסתגל הדרגתית לסגירה, אחרת תינעל לחלוטין ותשתבש באופן בלתי הפיך, ובחתונת אחותך (וגם הרבה קודם) תתעלפי, ואח"כ תנפחי את נשמתך חס ושלום...
עוד הצעות לדרכים בלתי שפויות - הרכיבי "מלתעות" בפיך, או סגרי פלסטר ענק ועבה על הפה, עם חור לשתייה. התוצאה תהיה אותו דבר - תתעלפי, וגם חס ושלום תנפחי את נשמתך. ואם בטעות תגיעי לחתונה של אחותך, יתכן שתגיעי בלי יכולת לנשום, עם עור צהוב, בלי שיער וציפרניים. העיקר ר-ז-ההההההה.
טירוף.
חכי לא פחות מ-3 שבועות, ואם את לא מסוגלת אז רק שבועיים, ותסגרי עוד 1.5CC ואפילו 2 (בתנאי שאת יושבת לאחר הסגירה ושותה 5 כוסות מים, ולא אחת פחות, בנחת ובסבלנות, ומרגישה בוודאות מוחלטת שכל המים ירדו חלק, בלי טפטופים ועצירות. ואם לא ירדו חלק - לכי לפתוח חצי CC ושבי שוב לשתות בסבלנות 5 כוסות ולא אחת פחות.
זה הכי קיצוני שאני יכולה להציע לך, בגבולות הבריאות והשפיות.

לא הבנתי מה הבעיה עוד שבועיים-שלושה אצל אבינוח. למה חייבים רופא אחר.
הרופאים לא ניקבו לך את הטבעת בסגירות ובפתיחות!
דליפה כתוצאה מהתנקבות הטבעת נגרמת בגלל בלאי של שנים, ובעיקר כאשר הסגירות והפתיחות משוגעות, מה שמשבש את האלסטיות של הטבעת יותר מהר מהסביר. ומה שאת רוצה כרגע לעשות, זה בדיוק מה שגורם לדליפה בעתיד, ועוד להאשים את הרופא שגורם לך לדליפה כי הוא לא מיומן... איך הוא יכול לגרום לך לדליפה, תסבירי לי? ע"י הזרקה לא מיומנת לפורט? בלי שהוא בכלל בא במגע עם שום טבעת?...

בצפון אני לא מכירה (אבל אני יודעת שאם תעשי שטויות, את עלולה להגיע בחירום לרמב"ם, ושם יוציאו לך את הטבעת או משהו קטלני כזה...).

סליחה על ההתבטאויות, אבל לצערי לא למדת איך להתרגל לאורח חיים בריא בעקבות הניתוח, ואת ממשיכה להרוס את בריאותך, כפי שהיה לפני הניתוח. חבל. זה הגוף שלך, לא שלי.
בחודש אפשר לעשות דיאטה בריאה ובטוחה עם ספורט מתון, ולרדת 5 ק"ג יפים. וצריך לזכור שעודף משקל קל זה לא סיבה לשנאה עצמית, זה לא שיא הכיעור, ובוודאי שאין חובה להוריד אותו בכל מחיר, כגון העצות המטורפות שהצעתי לך... מותר לנו להתבגר ולהבין שהבריאות חשובה יותר מכל שמלה זו או אחרת לחתונה.

אופירA

New member
מנהל
ב-ר-ו-ר. השאלה אם יש מישהו שלא נתקל בזה כלל...
עם הזמן צריכים לפתוח.
אם אין רפלוקס בלילה, צריך לפתוח 1/4CC. ואם המצב עדיין גרוע לפתוח עוד 1/4, ועוד 1/4 (אפשר גם כל יומיים, בהתאם לצורך).
עם הזמן שרירי הוושט נחלשים וצריכים יותר פתיחה של הטבעת.
כמו כן צריך שיהיה טווח מרחב של רוחב המעבר, למצבים של שינויי מצב רוח או שינויים הורמונליים וכו', שהמעבר לא יינעל בהם, חס ושלום. אסור לאורך זמן "לחיות על הקצה" מבחינת הסגירה.

אופירA

New member
מנהל
אין שום קשר למספרי הסגירה.
מה שמודדים כאן זה המצב של הוושט שלך, הטבעת שלך והקיבה שלך.
לכל אחד מבנה קיבה ותגובת וושט שונה משל זולתו, ומספרי הסגירה לא מגדירים שום קבוצת מנותחים או מצבים.
כרגע, עם 3.5CC, את מתקשה להעביר מזון, שרירי הוושט שלך נחלשו, ולכן צריך לפתוח 1/4CC.
1/4CC זו המידה הכי קטנה שאפשר לפתוח בסטנדרט. יתכן שיש מצבים נדירים שצריך לתמרן עם 1/8CC, אבל בדרך כלל לא צריך. לכן אנו מדברים על 1/4CC כמידה הקטנה ביותר לפתיחה או סגירה.

כדי למנוע עלייה במשקל צריך תמיד להפעיל עוד שרירים וכלים - לא רק וושט. אם תעבדי לאורך שנים רק עם שרירי הוושט, כמעט ברור שתהרסי אותם.
זה בדיוק כמו שכדי לרזות אפשר לעשות פעילות גופנית מוגברת, ולהפחית צריכת קלוריות - מה שכרוך במאמץ, או לחילופין אפשר לכרות רגל ולאבד הרבה מאוד ק"ג בבת אחת, במחיר גבוה אחר.
ואינני צריכה לשאול אותך מה אומר ההיגיון. נדמה לי שתמיד תעדיפי להיות שמנה, אם האלטרנטיבה האפשרית היא רק לכרות רגל.

קוב י d1

New member
סגירה לפני נסיעה לחו"ל
כל אחד מרגיש אחרת אחרי ניתוח זה שונה ברמות ,מה שאני מציע לראות איך את מרגישה אחרי הניתוח ולפי זה להחליט עם לסגור או לדחות.
לא יקרה כלום באם תדחי את הסגירה אחרי שתחזרי ,אין מה למהר
נסיעה טובה.

קובי

אופירA

New member
מנהל
חודשיים אחרי הניתוח אפשר להרים משקל, אפשר לנסוע לחו"ל.
לגבי סגירה ראשונה, בהחלט אפשר וכדאי לדחות זאת.
לגבי האמונה שגם בלעדיה הטבעת תהיה שוטר - אמונה אינה משמשת כאן תפקיד. אי אפשר לצפות מה יהיה אצלך. כל אדם מגיב לגמרי אחרת לניתוח.
חודש אחרי הניתוח תהיי יותר חכמה להבין מה עוזר לך הניתוח ללא סגירה, ותוכלי להחליט אם לא לסגור ולנסוע כך.

אם אחרי חודש תגיעי למסקנה שהניתוח לא עוזר לך ללא סגירה - חשוב שלא תתייעצי עם המנתח לגבי הסגירה, אלא איתנו. דעת המנתח עלולה לגרום לך לסיכון חסר אחריות.
אנו כאן נוכל לבדוק יחד איתך מה את מרגישה, כמה הגבלה אם בכלל, ולייעץ לך אם לסגור או לא, ואם כן - איך לסגור בצורה שלא תגרום לך לשום סיכון בע"ה, כאשר תסעי.

תודה, עזרתם לי
אדחה באמת את ההחלטה אם לנסוע עד לאחר הניתוח
ובכל מקרה אם אסע, אדחה את הסגירה הראשונה רק לאחר החזרה לארץ
ושוב תודה

אופירA

New member
מנהל
לא, אל תתקשר אליו, הכי עדיף אצלינו
המידע שלנו יותר מובנה ניסיון בשטח, ופחות מובנה תיאוריות שאבינוח מחזיק בהן, לפעמים נגד העובדות בשטח, אבל עם הרבה אסרטיביות משכנעת...

פתיחה, תפתח קודם רק 1/2CC, לראות שזה לא יותר מידי. כי בד"כ זה יותר מידי. אין לי נתונים כמה רזית וכו', אבל זה בד"כ הכלל לרוב האנשים.
(אפשר להתקשר אלי, אם אתה רוצה ייעוץ פרטני לחלוטין, עם כל הנתונים שלך. הייעוץ חינם, טל' 03-5781855, לא בשבת ובחג, להשאיר הודעה בתא הקולי).
אחרי פתיחה אפשר לאכול רגיל, בלי תזונה הדרגתית.
אחרי כמה זמן, אם אתה רואה שזה לא מספיק 1/2 - תפתח עוד 1/2 ואפילו 1/4CC. בקפיצות כאלה קטנות, זה עדיף מבחינת הבריאות. אני מעדיפה לא פעולה קיצונית לקיבה. לפתוח אפשר גם כל כמה ימים אם צריך, זה לא מסוכן כמו לסגור.

Roy Kfir1

New member
מתילן כחול - חומר המשמש גם בבדיקת דליפה ממערכת העיכול
יש מנתחים שמוודאים כך שלא נותר חור בקיבה. זה צובע את השתן בכחול או ירוק. בכל אופן, כדאי לשאול את המנתח

shery20

New member
עדכונים ושאלה

איזה כייף שתמיד ניתן לחזור לפה ולשאול שאלות :)
אני היום אמא לתאומים חמדמדים בני 5 חודשים :)
בעבר שאלתי פה אם יש הערכות מיוחדת לקיסרי עם הטבעת - התשובה היא לא, הכל כרגיל.
הייתה לי לידה פשוטה מהירה התאוששות קלה(אנחנו הרי כבר רגילים לניתוחים) והנקה עם הטבעת סגורה (בצורה סבירה כמובן).
ההודעה הקודמת
עכשיו כשאני מנסה לחזור לגזרה החטובה
רציתי להתייעץ איתכם לגבי ארוחת בוקר,
כיום אני אוכל דייסת קווקאר עם טיפה סילאן לארוחת בוקר ומתחילה להשתעמם, יש הצעות?
אני משתדלת לא לאכול דברי חלב (לדעתי לא בריא) לכן קצת קשה למצוא משהו יחסית סמיך, יש הצעות :)
חג שמח

shery20

New member
יש פה אולי צמחונים עם טבעת? אשמח לשמוע על התפריטים שלכם

בעיקר איך מונעים את החוסר בברזל

אופירA

New member
מנהל
אופירה כלל לא נעלמה - מה פתאום?
שים לב אילו הודעות היו בפורום מ-2.4 ועד היום. האם אלו הודעות שאני יכולה לענות עליהן? ראיתי אותן אך לא עניתי.
הודעות שענית עליהן בלי שיש לי מילה להוסיף - גם בהן אין צורך שאתערב, אז אני לא עונה.
בחג ובשבת בוודאי שאינני קוראת ועונה להודעות.
קיבלתי 2 טלפונים בחול המועד.
כתבתי הרבה בפורומים אחרים, בהם היה לי מה לענות.

למעלה