הבעיה היא שחיכית כמה ימים ללא נוזל
ואני בטוחה שעוד שבוע נוסף קודם לכן, יכולת להרגיש שההגבלה גדלה יותר מהרגיל. כי טבעת לא ננעלת בדרך כלל באופן פתאומי, אלא כשהיא סגורה יותר מידי על הקצה, ומתחילה היצרות הדרגתית עד שמתפתחת נעילה לגמרי.
כבר בשלב שיש היצרות שנמשכת כדאי לרוץ ולפתוח רבע CC. בשלב מאוחר יותר, של ימים ללא שתייה, צריך לפתוח הרבה יותר... אז לא חבל? למה להגיע לשם?
פתיחה של 1/2 זה הרבה, אבל זה מה שצריך כשהגעת למצב כזה, כי אם הטבעת ננעלה ולא נפתחה, זה אומר שהיתה בצקת ודלקת, וחייבים לאפשר החלמה.
כדאי מאוד לנצל את הההזדמנות הזו כדי לעבור דרך הפחד ולהכניע אותו. אין שום סיבה שאשה נורמלית שפויה בדעתה תפחד משבועיים שבהם היא יכולה להאכול הרבה. זה בעיית חשיבה שכדאי כמה שיותר מהר לטפל בה, ע"י אימון עצמי (לעבור דרך הפחד, ולהגיד לעצמך שזה לא כל כך נורא כמו שזה מרגיש לי... להכניס לראש מחשבות שמחזירות לפרופורציות).
כשתגיעי לסגירת הטבעת, צר לי לספר לך שאם את רוצה למנוע צרות, את צריכה לסגור רק 1/4CC ולא 1/2 בחזרה. אם את סוגרת בחזרה את ה-1/2, אפילו באישור רופאי האבינוחיה, את מזמינה את הצרות בצרורות. רבים עשו את זה, והתוצאה בד"כ היתה אותו דבר, אז לא צריך עוד הימור. באחריות, תאמיני לי, תוכלי לברך אם תסגרי 1/4 ולא 1/2.
ועוד בשורה - עם יכולת האכילה הזו תצטרכי לחיות. גם אם זה קשה, זה פחות קשה מאשר פעם. להזכירך, הניתוח נועד שזה יהיה פחות קשה, ולא כדי שזה יהיה קל ופשוט.
אוכלים לעיתים קרובות אכילות קטנות ומסתדרים. לשמור בנוגע לאכילה צריך כל החיים, להקפיד על דגנים מלאים ובלי סוכר, ואי אפשר לסגור את הטבעת על הקצה אם רוצים שהיא תאריך ימים ולא תסתבך, ולא תעשה אירוזיה, ולא יצטרכו להוציא אותה לחצי שנה בלי טבעת, ואח"כ מליון וועדות ואישורים עד שיאשרו (אם יאשרו) ניתוח חוזר להכנסת טבעת חדשה...
זה יותר מידי עצוב מכדי שכדאי לקחת הימור. וזה קורה הרבה מאוד, ללוקחי ההימורים.