שרשורי טבעת

אופירA

New member
מנהל
התנהגות מצוינת ושאלות מעולות

סליחה שאני נותנת ציונים...

האכילה שלך בסדר גמור. תמשיכי כך, עם הכללים הכתובים.

4.5 קילו בחודש זה יפה מאוד. אנו לא יודעים אם תרדי בחודש הראשון יותר, אבל סביר שמה שירדת לא יעלה עד סוף החודש.
אז זה קצב טוב. כך שאם קשה לך לנסוע לב"ש, אל תתאמצי. תקבעי תור למדיקל, ותמיד את יכולה לבטל ולנסוע לב"ש.
רובנו מסוגלים לעשות דיאטה חודשיים, אז גם אם הטבעת לא תעזור לך, עצם השינוי הפסיכולוגי יכול לעזור לך במשך חודשיים. אל תתאמצי במיוחד לנסוע עד סורוקה. סוף דצמבר זה בסדר גמור.
קחי לתשומת ליבך את ההערה של קובי, היא מאוד נכונה - אם יש ירידה במשקל, בכלל אין סיבה לסגור.

רצוי מאוד להעריך לפני הסגירה הראשונה כמה הגבלה יש לך, אם בכלל. אם אין כלום אז סוגרים 5CC. אם יש משהו מורגש, כדאי להתייעץ ולסגור קצת פחות, בהתאם לרמת ההגבלה. הניסיון לימד שקיצוניות בסגירה לא מיטיבה עם העתיד מבחינת שלמות הטבעת והתנהגותה (שזה משמעותי לאיכות האכילה), ולא הגיוני שנעשה ניתוח ונאפשר לו לעבוד רק חצי שנה, ואח"כ נאכל קש כי מהתחלה לא התנהלנו נכון.
אני מאמינה שכל אחד פה מצפה לתוחלת חיים של יותר מחצי שנה. אז צריך לכוונן את ההיגיון בהתאם.

אי אפשר לצפות כמה סגירות יצטרך כל אחד, וברוב המקרים סגירה ראשונה אינה מספיקה.

רותם026

New member
לא ברור לי

איך בדיוק יורדים עם טעבת פתוחה בלי לסגור בכלל?אני מבינה שליפני הסגירה זה כמו שליפני הניתוח .....אין הגבלה בכלל....

almog2020

New member
סגירה

אני חושבת שהכוונה שלה הייתה שיש כאלה שמרגישים הגבלה מבלי לסגור, כי זה משתנה מאחד לאחד. אם אין הגבלה ואוכלים כמו פעם אין סיבה שתרדי. אני 3 חודשים ירדתי 9 קילו בלבד מכוון שהאכילה שלי לא השתנתה בהרבה בחודשים הראשונים.

שבות1

New member
לא לגמרי פתוחה

עד כמה שאני זוכרת אצל ד'ר אבינח הטבעת סגורה 3 מיד בניתוח ובדרך כלל הוא סוגר עוד 2 אחרי חודש... ושוב רוב רובם של האנשים לא מרגישים הגבלה אלא רק לאחר כמה סגירות.

אופירA

New member
מנהל
לא סגורה כלל בניתוח. סוגר 5 בבת אחת אחרי חודש

אבל יש מעוט אנשים שמרגיש הגבלה גם מעצם הנחת הטבעת סביב הקיבה, בלי סגירה של הטבעת.
הרוב לא, בדיוק כמו שאמרת.

נורמלי לחלוטין

לרוב האנשים אין הגבלה גם אחרי הסגירה הראשונה, וקשה לרדת ללא הגבלה. תשמרי כמה שאת יכולה, תסגרי לאט לאט (לא לרוץ אחרי שבועיים לסגור שוב) והירידה תגיע. לשאלתך, יש אנשים שמרגישים הגבלה רק מעצם הנחת הטבעת, כשהיא פתוחה לחלוטין, אבל זה נדיר מאוד, רובנו המכריע זקוק למספר סגירות כדי להגיע להגבלה שמסייעת לירידה קלה. לא לשכוח לשתות אחרי הסגירה 4 כוסות מים ולא 2 ולראות שעובר חלק לגמרי בלי טפטופים. אם נתקע אז לגשת לפתוח ולא לחזור הביתה ולהתחרט...

היי רותם

בהתחלה יורדים את הסכום הזה(4-5 ק"ג)וזה בגלל ההתערבות הניתוחית והתפריט המצומצם.
בהמשך,זה נעצר ויורדים לפי התקדמות הפתיחות סגירות.
הסגירה הראשונה לא תמיד מגבילה , זה אישי לכל אחד.
יש כאלה שבסגירה ראשונה מוגבלים כבר ויש שרק בסגירה של 10 או 11 מוגבלים.
כל 3 שבועות אפשר לסגור שוב.
היום גם הזמינות של הרופאים גבוהה וזה מצוין.
תרגישי אחרי כל סגירה אם את מוגבלת מספיק ואם יש ירידה.
אם תרצי להתייעץ בטלפון ,אז בשמחה ,שלחי לי מסר.

אופירA

New member
מנהל
מצטרפת לכל מילה של איילה וקפה

הרבה סבלנות.

אל תצפי שאחרי סגירה של 5 תרגישי הגבלה משמעותית או אפילו הגבלה בכלל. סביר שתתחילי להרגיש הגבלה קלה, אבל אי אפשר לחזות מראש.
זה תהליך, וצריך את כל הסבלנות כדי לעבור אותו.
לפני הרגשת הגבלה משמעותית, אל תצפי לירידה במשקל. זו טבעת. כרגע צריך לשמוח שה-5 הראשונים לא עלו בחזרה, כי הם בכלל לא ירידה אמיתית, רק בגלל הצום והניתוח והתזונה הנוזלית בהתחלה.

ציפיות נכונות יקלו על תהליך נכון.
זה לא שרוול, שיורדים המון בהתחלה. זה טבעת, ובה התהליך אחר. יש בו יתרונות, אז כדאי לקטוף אותם ולא לצפות למשהו אחר מהניתוח שביצעת.

קוביd1

New member
קטע מעצבן

חברות כאלה לא צריך ,אלו לא חברות אמת , איך הייתה אומרת על זה הפסיכולוגית ורדה רזיאל תישלחי אותם לכל הרוחות ,אלה חברות של אינטרסים שהיה מתאים להם בילויים של אכילה של זלילה ,ברגע שאת לא יכולה לאכול הן כבר לא צריכות אותך,מה זה חברות אמיתית זה חברות שנמשכת בכל מצב ,משהו שיהיה חבר שלך גם שאתה בשעת צרה .עכשיו מה שאני מציע לנתק את הקשר איתן ,את יודעת אולי הן מקנאות בך ,שאת יורדת במשקל והן עולות ,איך אומרים יחיו הקנאים ויתפוצצו.
תמצאי חברות חדשות שהבילוי יהיה לא רק זלילה מטורפת ,את תראי טוב והן יראו כמו פרות הבשן .
הרימי את הראש החיים שלך יהיו דבש תראי טוב תרגישי הרבה יותר טוב.

בהצלחה !!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
קשה כשאול קנאה.מוציאה את האדם מן העולם

אבל בעיקר מוציאה אותו מדעתו...
החברות מקנאות בטירוף וגם כועסות.
אי אפשר לפרגן כאשר מקנאים קנאה עזה. המחמאות לא מצליחות לצאת מהפה.
ובנוסף, היה לכן ריקוד קבוע, ופתאום באת ושינית את כללי המשחק. אז הן אומרות: אנו לא צריכות אותך. זה מעצבן לראות אותך מול העיניים.
כל עוד רקדת איתן בריקוד הקבוע (הייתן ממשיכות לצאת לערבי זלילה) - את חברה. מרגע שהפסקת לרקוד - מה את שווה?

הן צודקות. לא נעים לראות אותך מול העיניים, כאשר הקוד החברתי שלכן הוא זלילה, יציאות לבתי קפה ומסעדות, ואחת לכמה חודשים חרדות ודיאטה ביחד.
מה זה דיאטה ביחד? זה כמו ללכת לשירותים ביחד, לא כי צריכים, אלא כי זה קטע חברתי כזה...
אין דיאטה ביחד. יש ריקוד של זלילה משותפת, ואז הצגה של חרטות/חרדות, שמטרתה רק לשרת את הזלילה בהמשך.

אז מה עושים?
לוקחים את הלימון, מוסיפים דבש וסוכר - ויש לימונדה.
בואי תראי איך החוויה הזו לטובתך.

יחד עם המשקל העודף שאת מאבדת בקצב נמרץ, את מאבדת גם את האנשים שעוזרים לך להשמין ולעשות שקר בנפשך ושקר עם בריאותך.
את מאבדת את חברתן של נשים שאין מבחינתן בילוי ללא ארוחה. ויפה שעה אחת קודם לכן!
חברים משפיעים על משקל הגוף שלנו, זה נבדק והוכח במחקרים מדעיים.
מהיום תתחברי לאנשים שמעוניינים במה שאת מעוניינת - בריאות, לעזור איש לרעהו להיפטר מהשקר העצמי, חיפוש תובנות, חיפוש מודעות, רֵעות בנפש - לא רק בגוף.
החברות הללו עושות לך טובה גדולה כשהן ממדרות אותך מחברתן. תברכי על כך בוקר וערב, הגם שיש לזה מחיר. ולירידה במשקל אין מחיר? לכל דבר טוב בחיים יש מחיר. אם מסתכלים על המציאות הטובה, רואים גם את המחיר באור חיובי.

תחשבי - אם היו לך חברות שנוהגות להיפגש לאורגיות לסביות, ובלי סקס משותף אין להן עניין להיפגש. או חברות שנוהגות להתמקצע בעבריינות, נפגשות כדי לפרוץ לחנויות, נוהגות לגנוב יחד מסופרמרקט, ממקומות בילוי. או חברות שנפגשות כדי לעשן סמים - האם לא היית שמחה להיפטר מחברתן ולהישאר "לבד"? אותו דבר, אין הבדל!
במקום חברות מעשנות סמים, תמצאי חברות נקיות, שעוסקות בדברים חיוביים בחיי החברה שלהן.
את צריכה חברות שרע להן שאת פועלת למען בריאותך? ישמרנו ה' מ"חברות" כאלה. כמה מרובים חסדיו, על שהוא הכניס להן בראש את הרצון להתרחק ממך, כדי שלא תישאר לך שום ברירה!

שינוי זה שינוי, והוא כולל הכל. כרגע אולי קשה לך להיפטר מההרגלים ולעשות שינוי בחיים שלך, אבל בהמשך תראי כמה שמחה תהיי על השינוי שעברת. כרגע תעודדי את עצמך על הדרך לשינוי מאוד מאוד חיובי ומכבד.
אדם עובר שינויים בחיים. זה טבע חיי האנוש. חברת הילדים מתחלפת בחברה אחרת, הנישואין משנים לנו חברה, אורח החיים שלנו משתנה בעקבות עבודה חדשה, לידת ילדים, מחלת ופטירת הורים וכו'. צריך לקבל את השינויים באהבה ולהתאים את עצמנו אליהם, ולא לעסוק באבל על מה שהיה ונגמר. כל דבר שנגמר פותח דלת לעולם חדש, שכדאי לבזבז את האנרגיות בלהכיר אותו ולמצות את מה שהוא מעניק.

למעלה