שרשורי טבעת

אופירA

New member
מנהל
ממליצה לסגור אחרי 4 שבועות

ולאכול עד אז מכל סוגי המאכלים שאת רגילה לאכול.
יכולים להיות שינויים במהלך התקופה.

כמה לסגור זה תלוי ברמת ההגבלה שלך. את יכולה להתייעץ איתי בטלפון.
כעיקרון, אם אין שום הגבלה או הגבלה מעטה מאוד, ואין ירידה יפה במשקל, צריך לסגור 2CC.
אם יש הגבלה מסוימת, אבל לא מספיקה, כדאי לסגור פחות - 1 או 1.5.
אם יש ירידה מהירה במשקל כדאי לחכות עם הסגירה ולא לסגור עדיין, כדי לא להאיץ את הירידה ולא להפסיד את האפקט המכסימלי שאפשר להשיג מהטבעת.
אם יש הגבלה רבה מאוד, וירידה במשקל, אבל יש עוד מקום ושיקול לסגור, כדאי לסגור רק 1/2CC או 1/4.

בכל מקרה, והכי חשוב, לשבת בחוץ ולשתות 4 כוסות מים - הראשונה בבת אחת, והשאר בנחת.
לא להסתפק ב-2 כוסות מים. מניסיון - זה לא מספיק.
אם 4 הכוסות לא עוברות חלק, אלא פה ושם נתקעות, עוברות בקושי וכד' - בשום אופן לא ללכת הביתה. גם אם הרופא אומר. להיכנס ולפתוח חצי מהסגירה שסגרת.
בשום אופן לא ללכת הביתה אם 4 כוסות מים לא עברו נקי וחלק. אם היה קשה לשתות.
99% מאלו שהיה להם קשה לשתות, חוזרים הביתה ומגלים שהם ננעלו לגמרי, אין שותה ואין אוכל. כאבים, בלגן, וצריכים לרוץ לפתוח...
 

ריקי ח5

New member
חידשת לי ....

אני ממש מודה לך על התשובה המאוד מפורטת שלך ,עכשיו חידשת לי דברים שלא ידעתי והם ממש חשובים ,חשוב לי לא לעשות טעויות שלא יהיו נזקים בעתיד
 

אופירA

New member
מנהל
אני ממליצה לך ללכת אחרי 4 שבועות

מינימום 3, 3.5, אבל בשום אופן לא פחות מ-3 שבועות.

אחרי שבועיים יכול להגיע שינוי משמעותי בסגירה של ה-5. זה לא אומר שלא תצטרכי לסגור יותר, אבל יהיה לך שיקול דעת אם לסגור 2 או פחות כדי לא להגיע למצב קיצוני.
אם יש שינוי כזה במשך הזמן, כדאי לתת לו לפחות שבועיים כדי להרגיש את משמעותו לאורך זמן.
 

טליוגם

New member
אז מה אם הוא אמר:)

לעניות דעתי ומניסיוני תתקבלי לסגירה של ה 5 וגם ללמוד להתאפק אפילו שאין הגבלה מלאה לדעתך כי בסופו של דבר העבודה היא שלך צריכה להיות ולא של הטבעת במאת האחוזים. ובכל מקרה ההגבלה -התחושה יכולה להשתנות עוד כמה ימים,אני חושבת שחודש הוא מספיק זמן ולא צריך להקדים,תני לעצמך לגוף שלך לנפש שלך להתרגל .אני לא בעד לסגור לסגירות גדולות כי צריך גם לאכול ולחיות:) גם אוכל לנפש זה לא כייף לא להיות מסוגלת לאכול כלום מעבר לזה שזו לא המטרה
 

אופירA

New member
מנהל
אה, ועוד דבר שכחתי להגיד לך

ביום ד' סגרת בפעם הראשונה. אחרי כן היה 24 שעות נוזלים, ו-24 שעות כלכלה רכה.
מאז עברו פחות מיומיים. אכלת כבר את כל המאכלים שאת רגילה לאכול ביומיים האלה? אני לא מאמינה שהספקת.
עדיין לא התנסית בכל המאכלים, בכל הכמויות, בכל השעות, ואת כבר מסיקה שצריך לסגור עוד 2 בעוד שבועיים וחצי?

תתרגלי קודם לסגירה הזו, תראי איך את מגיבה לכל המאכלים בכל הכמויות ובכל המהירויות של האכילה בכל השעות, ואז תוכלי להסיק מסקנות.
 

רותם026

New member
שבוע טוב אופירה

דבר ראשון תודה לך שאת תמיד כאן בשבילי....דבר שני מיום הסגירה אני אוכלת כל 3 שעות ולא מנשנשת בין לבין.....לגבי כמויות אוכלת פחות בגלל שאני רוצה את זה מאוד ולא בגלל הטבעת ....ושותה יותר מקודם כדי לא להרגיש רעב....עם היתי אוכלת עוד ברור שהיה ניכנס בלי בעיה..
בגלל זה אני חושבת ש-5 זה לא הסגירה הכי טובה בשבילי
 

קוביd1

New member
שבוע שני

מהאתר של אופירה
"בשבוע השני מוסיפים כלכלה רכה, מן הקל אל הכבד, לפי הסדר הבא, כאשר כל מאכל חדש ייאכל בנפרד:
פירה תפוחי אדמה, מוצרי חלב, ירקות מבושלים מעוכים, דייסות חלב (סולת / קורנפלור / קוואקר / אורז), מרקים טחונים, ממרחים: חומוס / טחינה / אבוקדו / טונה, ממרח ביצה קשה מעוכה עם שמן או מיונז, ירקות חיים מקולפים, פתית או פריכיות, פסטה ואורז מבושלים רך מאוד ומעוכים."


קובי
 

אופירA

New member
מנהל
כן, הגיוני.

ירקות טריים הם חלק משבוע הכלכלה הרכה, בתפריט ניתוח הטבעת.
לחם בשבוע השני לא הגיוני. אבל ירקות טריים כן.
 

רחלי180

New member
לא יודעת...

אבל לא נראה לי.. זה מרגיש פנימי יותר. זה כמובן משפיע גם על האכילה שלי. בתקופה האחרונה ממש קשה לי לאכול בישיבה וכשאני עומדת האוכל עובר.
 

אופירA

New member
מנהל
צילום בריום ושט קיבה ותריסריון

ולגשת למנתח שניתח אותך, או כירורג אחר שמומחה בטבעת (כלומר ד"ר אבינוח).
אם את במכבי, תעשי תור לד"ר, ותעשי במקום את הצילום הזה.
 
למעלה