שרשור טבעת

אופירA

New member
מנהל
כשירדת 35 זה היה באמצעות הקאות?

המטרה שלי היא שלא יהיו הקאות. אני לא מקיאה את מה שאני אוכלת. בהחלט יש לי הגבלה באוכל. יש לי דרכי התמודדות רבות איך לשחרר עומס מהוושט, בלי להקיא.
יש מנותחים רבים שירדו את עשרות הק"ג הראשונים ללא צורך להקיא. הקיאו רק לעיתים רחוקות ורק מבחירה, ולא כדרך חיים ולא כאילוץ. לא חובה להקיא עם טבעת. צריך ללמוד היטב את טכניקות האכילה השונות, והן אינדיבידואליות. כל קיבה מדברת אחרת.
אני נותנת ייעוץ טלפוני חינם, כדי ללמוד את אופי התנהגות הקיבה שלך ולהדריך אותך בטכניקות האכילה השונות שיכולות להתאים לך.
כמו כן, אני מדריכה אותך בסגירה ופתיחה נכונים. רוב הניסיון מלמד שאנשים לא סוגרים ופותחים נכון, אלא לפי "עצות המנתח" (שהן עצות אחיתופל, במפורש!). כשהם לומדים ממני איך לסגור ולפתוח נכון, הבעיות שלהם נגמרות, כמו שלי אין בעיות שאני חייבת להקיא, או שננעל לי, או פתחתי יותר מידי, וכד'.

את מוזמנת להתקשר ולהתייעץ. (לא, אני ממש לא מוצפת פניות, זמני בידי, ואני שמחה מאוד לייעץ).
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה אם אין מענה.

אופירA

New member
מנהל
יש פה הרבה שאלות שאין עליהן מידע בהודעה שלך

למה הרופא (מי זה???) המליץ לפתוח בבת אחת? למה לא בהדרגה ולפי הצורך?
יום לפני הלידה - פתחת את כל הטבעת או לא?
למה הוא סגר בקצב של חציCC כל פעם? וכל כמה זמן סגרתם 1/2CC?
אם הבעיה נמשכת כל כך הרבה זמן, עד שהתוצאה היא העלאה של כל 30 ק"ג - למה לא התקשרת כדי לקבל התייחסות ספציפית למצב שלך? בטבעת כל גוף מתנהג אחרת בכל מצב, וצריך עזרה ספציפית שמביאה בחשבון את כל הפרמטרים האישיים שלך. וזה מה שאני נותנת בייעוץ שלי. למה לא מקבלים את העזרה שאני מציעה? לא יועיל - לא יזיק. אבל למה לוותר?
ההמלצות של המנתחים כוללניות, ולא מביאות בחשבון כלל כל מקרה לגופו. למה הן עדיפות לך?

למה את מגיעה לייאוש ולא נעזרת באנשי הפורום לפני כן? האם המנתח הוא העזרה המתאימה נגד הייאוש הזה?
הניסיון שלי לימד שאחרי פתיחה של הטבעת - אין להסתמך על הניסיון של הסגירה לפני כן, אלא ללמוד את הסגירה הנכונה מחדש לגמרי. הן הלידה והן הפתיחה הגדולה מידי משנים את מבנה הקיבה ומנח הטבעת על שריר הקיבה, והסגירה החדשה יכולה להיות שונה לחלוטין מהקודמת.
בטבעת החוכמה היא למנוע בעיות, ולא להגיע להתייעץ לאחר ייאוש מבעיה שהתפתחה הרבה זמן, ואז לחפש פיתרון.

באמת שאני לא מוצפת טלפונים, ושמחה לעזור לכל דיכפין. אבל רק טלפונית אני יכולה לברר את כל השאלות והפרטים, ולהציע דרך מותאמת למנותח הספציפי עם הבעיה המסוימת שנוצרה אצלו.
ואם רק דרך הפורום, אז לפחות אם מדווחים מספיק בזמן, ועם עדכון שוטף, כדי שאפשר יהיה לעזור.

לעניות דעתי יש להמשיך לסגור. אבל כמה? זה אני יכולה לדעת רק אם אדע את המהלך השוטף של הסגירות מאז הפתיחה האחרונה, קצב הסגירות וכד'.
כמו כן, יש לדבר על הייאוש, ומה הוא גורם לאכול. למה להשמין יותר עקב הייאוש? למה ההרס העצמי? למה לא לקבל עזרה מקצועית או תמיכתית (בפורום) נגד ההרס העצמי שאומר "אם כבר אז כבר, הכל או לא כלום" - אם אינני מצליחה לרזות, אז יאללה, לטרוף בלי גבול ולהשמין.
ההרס העצמי קיים ומוכר. אבל חוכמת ההמונים (תמיכת ועידוד הסובלים האחרים) יכולה להילחם בו ולחזק אותך. חבל על חוסר השימוש בפורום.

אלישבע24

New member
חמודה,אל תתיאשי,נכון שקשה להעלות הכל עוד פעם,

אבל בכל זאת יש לך עבר נהדר עם הטבעת
שההריון קילקל,אגב הרבה מזל טוב,
אל תרימי ידיים,תמשיכי בסבלנות בסגירות
קטנות והפלא יקרה.
אני עם טבעת 4 שנים,הורדתי כמוך 30 ק''ג
סגורה על שש ומאושרת.
מהנסיון שלי בכל הניתוחים יורדים הרבה בשנה
הראשונה ואחכ הכיס גודל ועולים הכל,
ובכל זאת גורמים נזק לגוף,
אז לדעתי אל תרימי ידיים,תראי שתצליחי.

קוב י d1

New member
הקאות

בעקרון לא צריך להקיא ,ואם זה קורה פעם ב1/2 שנה שנה לא נורא ,
הסגירה צריכה להעשות בשכל ובתבונה ,לא סגירה הרמטית ,בסגירות הגבוהות לעשות את זה ב1/4 או פחות
לא חייבים תמיד לשמוע לרופא לא לקבל את מה שהוא אומר כתורה מסיני
אני עצמי מנותח 14 שנה ו3 חודשים ,ותודה לאל לא מקיא בכלל

הרבה בריאות.

קובי

אלישבע24

New member
טולי,אני עברתי ניתוח טבעת

לפני ארבע שנים,ירדתי 30 ק''ג
ואני בכלל לא מקיאה!!!
לפני כנה חודשים טסתי לחול
אז פתחתי את הטבעת וכשחזרנו
סגרתי חזרה,
לי אין שום פטנטים,כשאני מלאה אני עוצרת.
יופי של ניתוח!!!

אופירA

New member
מנהל
דניאל - תיאבון זה בהחלט סימן חיובי

הדיאטה של אחרי הניתוח יכולה להתקצר קצת באורכה, כאשר יש תיאבון ומרגישים טוב.
פירוט של צורת התזונה הכי מקלה לאחר הניתוח יש באתר שלי, טבעת, שבחתימה שלי. כך תהיה הכי פחות רעב.

תחושה של חוסר יכולת לנשום באמת מאוד מלחיצה. כן, הרבה אנשים סיפרו על כך. אני לא הרגשתי דבר כזה.
הלחץ בבטן זה הגז שניפח את הבטן כדי להפריד בין אבריה הפנימיים, כמו שקובי אמר לך. יש אומרים שאם אתה מתהלך ועושה תנועות זה משחרר יותר טוב את הגז. וכמובן, אם זה סבל, כדאי להשתמש בשיכוך כאבים.

כדאי להתייעץ פה בפורום על כל צעד ושעל, גם אם אבינוח אומר לך מה לעשות. כי יש דברים שהוא אומר, שמאוד לא כדאי לעשות אותם, אם אתה לא מחפש צרות צרורות (כגון ההודעה שמשורשרת בשרשור שלך, וכן ההודעה של זה שרוצה לעשות שרוול אחרי טבעת)...

דניאל1136

New member
קובי ואופירה תודה על התגובות! ועוד כמה שאלות

אני מבין שהלחץ בבטן הוא טבעי, ובאמת יחסית לאתמול הכאב הרבה פחות משמעותי. כשאני עומד או הולך הוא מתפוגג מעט, וכשאני יושב זה יותר מכאיב לי.

לגבי הסיכות - ד"ר אבינח אמר לי ללכת ביום שלישי להוציא את הסיכות בקופת חולים (ארבעה ימים לאחר הניתוח). קראתי פה שמומלץ ללכת מהיום החמישי...

ממה שאני רואה המצב של החתכים עכשיו הוא די טוב ואין הפרשות והם מתחילים להסגר. אני לא אלך ביום שלישי להסיר אותם בגלל ההמלצות שלכם, אבל השאלה היא אם אני לא לוקח סיכון אם אני אלך ביום רביעי (כאמור - חמישה ימים לאחר הניתוח) כדי שד"ר אבינח יסיר לי את הסיכות...

ושוב תודה!

אופירA

New member
מנהל
לא הבנתי את השאלה, מה הסיכון? שזה היום הרביעי ולא החמישי?

זה היום החמישי, לא אמורה להיות שום בעיה להוריד ביום ד' כאשר הניתוח היה ביום ו'.
אתה יכול אצל אבינוח, וגם יכול אצל אחיות קופ"ח.
לפעמים רואים שחתך אחד עוד לא מספיק סגור, אז לא פותחים לו את הסיכות, מחכים עוד יום יומיים.
אבל זה יקרה רק אצל אחיות קופ"ח. אבינוח נוטה לפתוח ולא משנה לו שהחתך לא התאחה עדיין. אם הוא לא יפריש נוזל, אין בעיה, הוא יתאחה מעצמו. עוד שנה-שנתיים לא תראה כמעט שהיו שם חתכים
.

דניאל1136

New member
ענית לי בדיוק על השאלה. וכמובן - יום חדש, שאלה חדשה

אני היום שלושה ימים אחרי הניתוח.
מרגיש חזק, והנוזלים יורדים בלי בעיה. תחושת הלחץ ירדה קצת (למרות שיש לי הרבה גיהוקים, לא יודע אם זה נורמלי...)

על פי הנחייתו של ד"ר אבינח היום אכלתי לראשונה גבינה לבנה ולא הייתה שום בעיה.

האם אני יכול כבר מחר לעבור בהדרגה לכלכלה רכה? ירקות מבושלים מעוכים? דייסת סולת נוזלית?

תודה מראש על העזרה... אתם תותחים

אופירA

New member
מנהל
אפשר מחר להתחיל בתפריט השבוע השני

היות שנותחת ביום ו' בבוקר.
למעשה, גבינה זה כבר כלכלה רכה.
בתיאבון, ולבריאות.

לימור2217

New member
האם צריך לעשות צילום לאחר מספר שנים של ניתוח טבעת?

האם צריך לעשות צילום למעקב אני אחרי 7 שנים מהניתוח השני שלי של טבעת ומקיאה המון בשבועיים האחרונים , באם צריך לעשות צילום ?אם כן איפה ואיזה צילום ??

קוב י d1

New member
לימור 2217

התשובה חיובית במיוחד שאת מקיאה הרבה בשבועיים האחרונים לראות האם ישנה בעיה באינסטילציה
הצילום הוא ושט קיבה תריסריון בבליעת בריום
שעושים בכל מכוני הרנטגן של קופת חולים ,את יכולה לבקש הפנייה לצילום הזה מרופא המשפחה ,אחרי שתסבירי לו על ההקאות ,
לא יודע מה זמן ההמתנה במכוני הרנטן ,נקווה שלא ארוכים .
הרבה בריאות

קובי

אופירA

New member
מנהל
צריך קודם כל לבצע פתיחה קטנה של הטבעת

1/2CC או אפילו פחות, ואולי גם יותר. תלוי בסוג הבעיה שאת סובלת ממנה.
את מוזמנת להתקשר אלי ולתאר את כל ההרגשות, כדי שאמליץ לך כמה לפתוח. 03-5781855 (לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי, ואני חוזרת).

לגבי שיקוף וושט קיבה תריסריון - באיזו קופה את? אצל מי נעשה הניתוח?
יש כמה אופציות, תלוי בקופה ובמנתח. או בקופה או בבי"ח. תתקשרי או תפרטי כאן, ונסביר לך.
אם את עושה בקופה, אין מצב ללכת לפי התורים שיכולים להיות גם בעוד כמה חודשים. את צריכה בדיקת חירום בגלל מצב חירום.
לגבי הפענוח - הפענוח של טכנאי הרנטגן לא שווה כלום, כי הם לא מבינים בטבעת כלום. כמות השטויות שיאמרו לך טכנאי רנטגן או כירורגים כלליים או מומחים לגסטרואנטרולוגיה או רופאי משפחה - עלולה להדהים פיל ולפגוע בבריאותך עד סכנת חיים. בפשטות, מניסיון רב.
את צריכה פענוח של כירורג מומחה לטבעת. ד"ר אבינוח או ד"ר סובחי בלבד!.

למעלה