שרשורי טבעת

ריקי ח5

New member
שלום לכולם שאלה..

הייתי רוצה לדעת אם קורה לכם שבבוקר לא עובר משהו כמו לחם ובערב הוא כן עובר .כי אתמול ניסיתי לאכול פרוסת לחם עם טיפה קוטג וביצה קשה והיה לי ממש תחושת מחנק והייתי פשוט חייבת להוציא את זה . והיום בערב סתאם ניסיתי לאכול פרוסת לחם עם טיפה חומוס ועבר בקלות ,אני עדיין לומדת את המערכת..אני סגורה על 6.5 .אני שואלת את כל זה כדי לדעת מהי סגירה טובה בשבילי ,אני לא יודעת מתי יודעים שזה זה ? אשמח לתשובות מכולם

אפשרית

New member
מידע למבוטחי כללית מאזור השרון

אני גרה בחדרה, ואת הסגירה הראשונה עשיתי בסורוקה בזבוז יום עבודה שלם
את הסגירה השניה לשבוע הבא קבעתי לאסותא תא
ואני בודקת אפשרויות של סגירה בלניאדו,כעצתה של אופירה
אמנם יש כירורג שמקבל פעמיים בשבוע בבוקר בלניאדו,
אך למבוטחי כללית צריך טופס 17 ויש לפנות ל"מחוזי"
אני כבר שלחתי מכתב למחוזי, בואו נתארגן ונייצר לחץ סביב זה.
תודה

טליוגם

New member
דילמה לפתוח או לא:)

אני סגורה 7 מאז הסגירה השניה לא נגעתי ב״ה בטבעת בשבועיים האחרונים מרגיש לי שהיא נסגרה יותר אולי בגלל שהעובר גבוה?! בכל מקרה אני לקראת הסוף ומתלבטת אם לפתוח קצת:) מצליחה לאכול ירקות ושטויות בעיקר:) אפילו בנבה כבר לא עוברת בכמות שאני רגילה אליה,הכמויות מאוד הצטמצמו כך שאני אוכלת יותר פעמים ביום.פשוט מחלקת את הארוחה לפעמיים :) השתבשה לי הודעה כרגיל מהפון לא ניתן לתקן:) או לראות את כל ההודעה.מקווה שהובנתי גם כך אחרי הלידה בע״ה מתכוונת להצשיך לרדת כ לפתוח?

סיווו

New member
איפה בצפון אפשר לפתוח??

לא חשבתי שאני אגיד אתזה:
אני צרכה לפתוח..לאחרונה אני מקיאה בלי סוף.ובשלושה ימים אחרונים אני מקיאה אפילו מים..מישהו יודע אם בביח נהריה מתעסקים בזה??סביר להניח שברמבם..יש למישהו טלפון?תודה ושבוע טוב:)

מימי1226

New member
האם מותר לשתות מים/מיץ כשנתקע האוכל?

סגורה על 7 כבר שבועיים,
יכולה לאכול כל דבר אם אני לוקחת ביסים קטנים ולועסת טוב טוב.
כך גם יכולה כמויות גדולות...
הבעיה - אם התחלתי לאכול ומיהרתי האוכל לא יורד והתחושה היא של גיהוק וניתקע לי.
במקרה כזה אני שותה מים או כל מיץ לא מוגז והאוכל עובר.
היום השתתפתי בארוחה הגעתי למקום רעבה והיו לי הרבה תקיעות שנאלצתי לשתות מידי שני ביסים מים.
המים או המיץ גורמים למה שנתקע לרדת בלחץ...

השאלה שלי - האם זה בסדר שאני שותה באמצע האוכל?
אני לא מקיאה, לא מעוניינת להקיא, וגם אין לי תחושה כזו.
אבל כשנתקע לי ההרגשה לא נעימה וקשה לנשום..

חשוב לי להתנהג באופן נורמלי בלי שהסובבים יהיו מודעים שיש לי טבעת.

סיווו

New member
פתחתי.

הלכתי היום לקופ"ח ואחרי שטיילתי אצל כל מי שאפשר וסיפרתי את כל העלילה (שקלתי כבר לבצע הקלטה וזהו..)הפנו אותי למרפאת זבולון.
הכירורג מסתכל עליי ואומר: "החישוק הזה הוא במותן לא?"-תודו שזה נישמע מבטיח...
הסברתי לו איפה זה ממוקם ואז הוא אומר לי :"יש שם פעמון כזה לא??"
אם לא הייתי בלחץ לפתוח הייתי בורחת מהחדר...
בקיצור!האדון הנחמד פתח לי 2.5!!ועכשיו אני צרכה שתגלו לי איפה סוגרים בצפון כי לא בא לי לנסוע עדדד ת"א..
אני יודעת שצריך להיות מרחק בין פתיחה לסגירה של 3 שבועות.
תודה..

אני זקוקה לעזרה עם מספר הטלפון

של המרפאה של אבינח באסותא רמת החייל. המספר של סיגל שנמצא בידי משום מה - לא מחובר או משהו כזה. אני לא מצליחה לאתר את המספר דרך אסותא.
אני צריכה לפתוח ורוצה להגיע לשם מחר.
אני יודעת שלא הכי אוהבים כאן שאלות שהן פרופר אינפורמציה יבשה ואין לי בעיה שההודעה תמחק.

רוייקו

New member
ידוע ביותר. בבוקר חסום ובערב עובר הכל

כולל ספינת הפאר הגדולה בעולם. תסגרי עוד ותראי שהבוקר גהינום והלילה גן עדן

קוביd1

New member
שום דילמה

לפתוח כמה שצריך מה יותר חשוב העובר או כמה ק"ג שלך ,התשובה ברורה ,בעזרת השם אחרי הלידה תמשיכי בפרויקט של הירידה
מאחל לך שהכל יעבור בשלום.

קובי

עדי1751

New member
כמה כבר ירדת

ובכמה זמן? האם היו לך הקאות רבות? והאם את לא מצטערת שלא עשית שרוול?

קוביd1

New member
שלום לך

למה פתחת 2.5 במכה אחת ,ואיך לא פחדת לעשות את זה אצל משדהו שלא מבין בנושא הזה ,עדיף לנסוע לתל אביב ולא להסתכן

קובי

קוביd1

New member
שלום לך פונציקיטה

השאלה שלך לגיטימית ,תפקידו של הפורום גם לענות לשאלות של טלפונים של הרופאים ,וכל הדברים מסביב .
למה את חושבת שאנחנו לא אוהבים שאלות כאלה ,למה שימחקו את השאלה שלך
מוחקים רק דברים של ניבול פה ,ופגיעות אישיות בכותבים
רק עכשיו ראיתי את השאלה שלך ,ואני שמח שמצאת פתרון לשאלה .
הרבה בריאות

קובי

סיווו

New member
האמת..מרוב הבלאגן

של כל היום לא שמתי לב כמה הוא הוציא לי..רק אח"כ במכתב שהוא נתן לי שמתי לב ונבהלתי.!

אופירA

New member
מנהל
זו הסיבה שאני מזהירה ומבקשת

לטפל בבעיות מיד כשהן נוצרות, ולא לחכות למצבי חירום, כשכבר יש בהלה גדולה.
חובה על המנותח שרוצה חיים נורמליים עם הטבעת שלו, לדעת כמה הוא צריך לפתוח.
אם הוא לא יודע - שישאל אותי בפורום או בטלפון.

לעולם לא לתת למנתח להחליט על דעת עצמו כמה לפתוח לך.
במצב שתיארת, היית צריכה לפתוח לא יותר מ-1CC.
וכמובן, אצל מנתח שיודע איפה נמצא הפעמון ואיפה מונחות הקערות...

אם את רוצה למנוע בעיות, תישארי בקשר עם הפורום.
תדווחי איך את מרגישה בפרוטרוט, כדי שנוודא שאין דלקת שצריכה להחלים.
בצפון כבר אמרתי לך איפה לברר - זיו, לניאדו, קופת חולים, חדרה. אפשר גם לברר בבתי החולים האחרים בחיפה (רק לא רמב"ם), אבל לפני כן לוודא שזה רופא שפותח וסוגר ונותן שירות לטבעת, ולא מתנגד לה!!!
אם את מוצאת שירות מסודר בצפון, אשמח מאוד אם תדווחי כאן בפורום. (איש את רעהו יעזורו - אלו החוזקות של כולנו יחד).

מימי1226

New member
עדי1751 לא מצטערת שעשיתי טבעת

לא מצטערת שעשיתי טבעת...הטבעת נתנה לי כלים לאמץ אורח חיים נכון לגבי צורת אכילה, כמות האוכל, ושעות האוכל.
השבוע חוגגת חודשיים, לא הקאתי אפילו פעם אחת, כי הכנסתי לי לתודעה שחייבת לשנות את הרגלי האכילה שלי, ולצורך השינוי אני משתדלת לאכול לבד, בשקט,בלי הפרעות של אנשים, או הפרעות מחשב או טלוויזיה, פשוט לבד ובריכוז.

כשנאלצתי לאכול בחברה מזון שלא רך, היו לי תקיעות ששחררתי בעזרת מים או מיץ.

המטרה שלי להיעזר בטבעת ולאמץ דרכי אכילה חדשים. בחודשיים אלו כבר הבנתי שהטבעת היא כלי עזר בלבד.

מאחר ולא סיפרתי לאנשים שעשיתי טבעת, ומאחר וחשוב לי שלא ידעו, אני צריכה ללמוד את תגובות הטבעת בכל מיני מצבים ולהתאים את עצמי אליה.
ועל זה אני עובדת עכשיו...
אני סגורה על 7 - מעוניינת לסגור כמה שפחות ולאפשר לעצמי אורח חיים נורמלי באמצעות זה שאסגל לעצמי דרכי אכילה חדשים לגבי סוג האוכל שאני אוכלת, זמני ארוחות ועוד...והכל בעזרת דיאטנית.

חשוב לי לציין שעם התקנת הטבעת הורדתי את המתוקים והלחמים במשך כל השבוע...מאפשרת לעצמי פעם בשבוע פרוסת עוגה עד שניים, ופרוסה עד שתיים חלה, שאר המזון שאני אוכלת הוא מזין ובריא, סלט קטניות עוף וכד'
מקווה להתחיל בספורט בחודש הקרוב....

עדי1751

New member
כמה כבר ירדת והאם

לא קשה לך לאכול רק דברים רכים?
מדוע בעצם לא עברת שרוול שאיתו אפשר לאכול הכל אך מעט?

מימי1226

New member
אופירה - עכשיו קראתי באתר שלך שאסור לשתות

באמצע האוכל, את יכולה לפרט מדוע?
האם פעולת המים או המיץ שדוחפת את מה שנתקע, יכולה לפגום בטבעת?
או לעשות בעיות בושט?

למעלה