שרשורי טבעת

ריקי ח5

New member
שלום לכולם סגרתי היום את הטבעת

מה מותר לי לאכול? רק נס קפה ומרק צח או שמותר לי אשל/גיל אני לא זוכרת תודה לעונים

אמחייה

New member
פתיחת טבעת - כאב בטבעת

שלום
כפי שסיפרתי היה לי כאבים בטבעת
פתחתי 1 לתקופה ולא עזר.
כעת פתחתי את הטבעת לגמרי , אבל מישהו אמר לי שצריך קצת להשאיר שלא יתייבש הטבעת , זה נכון ?

שאלה שנייה, איך גורמים לכאבים להפסיק ? אולי כן זז למשהו בפנים ? אני משתגע.

תודה

עזרה דחופה - היכן פותחים היום טבעת?

עבור אמא שלי, היא במאוחדת אם אתם מכירים כירורג של הקופה שיודע לפתוח, או אולי ניסע לאבינוח? אם לא תהיה ברירה ניגש למיון. ועכשיו קיבלתי תזכורת מדוע אסור בשום פנים ואופן להקשיב לרופאים של אבינוח... היא הייתה סגורה 8.5, סגרו לה 1!!! הפעם היחידה שלא הייתי איתה, והיא הקשיבה לרופאה, ומאז עם ריפלוקס מטורף....

קוביd1

New member
סגירת טבעת

כלכלה רכה אשל /גיל יום אחד ,ואחרי זה כרגיל.

קובי

קוביd1

New member
שלום

שאלה מה זה כאבים בטבעת ,האם זה כל הזמן האם זה רק בזמן אכילה ?
בשביל לראות מה קורה עם הטבעת צריך לעשות צילום ושט קיבה ,לא יודע האם הכאבים באים בגלל הטבעת ,או שיש משהו אחר ,וצריך לעשות U./S בטן ,את הבדיקות האלה אפשר לבקש מרופא המשפחה ולהגיע עם הצילומים לרופא המנתח .
הטבעת לא יכולה להתייבש אין כזה דבר

הרבה בריאות

קובי

אופירA

New member
מנהל
אין לי מושג

נהיה לי רע גם מההודעה שלך וגם מההודעה שמעלייך.
פשוט נהיה לי רע מאוד.

את לא מבינה איך כעסתי בעניין הזה

אמנם אין לה הגבלה גדולה, לכן אמרתי לה לסגור בין רבע לחצי, לא יותר.
יש לנו חתונה במשפחה בחודש הבא, היא רצתה לזרז את הירידה, אז הרופאה אמרה לה "נסגור 1, ומקסימום תבואי לפתוח"
איזו גישה מטופשת.
היא כרגע במצב שמים לא עוברים! הכול היא מקיאה, זה ממש ממש נורא. פשוט אסור אסור להקשיב לרופאי האבינוחיה, כי הם לא חווים את הסיוט הזה על בשרם.
בכל מקרה אעדכן שביררתי ויש קבלת קהל היום באשקלון, בית הרופאים, ואפשר להגיע לפתיחה דחופה בין 18:00 ל-20:00 ללא תור.
מיותר לציין שאנחנו כבר בדרך לשם לפתוח את כל ה-1 שהיא סגרה לפחות.
אופירה - לדעתך צריך לפתוח יותר? היא במצב רע מאוד כרגע, אבל לפני כן לא הייתה לה הגבלה מורגשת.

אופירA

New member
מנהל
יש דרכים טובות יותר לזרז את הירידה

למשל לחתוך רגל אחת - זה מוריד בבת אחת 25% מהמשקל!
מובטח לה להיות רזה הרבה יותר לחתונה.

תפתחי את כל ה-1. אין צורך בכלל ביותר מזה, למרות שהיא במצב גרוע. המצב הגרוע נובע מכך שהיא לא שתתה ושהקיאה למוות, ולא מכך שצריך לפתוח יותר מ-1...
אחת הטעויות שאני "אוהבת במיוחד", זה שאדם מרגיש רע נורא אחרי שהוא עשה טעות, ואז הוא פותח בהתאם למה שהוא מרגיש (בערך 2CC...). זאת אומרת ממשיך במסכת הטעויות...
כמו שלסגור בבת אחת יותר מידי לא טוב, גם לפתוח יותר מידי לא טוב. יש לכך הרבה סיבות, כל מקרה לגופו.
חותמת לך שהיא תרגיש מצוין לאחר פתיחה של 1.

צריך לעשות אח"כ במשך השבוע בדיקת שתן, לראות אם לא התרחש נזק לכליות, ואם אין התייבשות שלא מרגישים אותה. יש דבר כזה. אולי יש צורך בעירוי נוזלים.

אחרי שבועיים שלושה, בהתאם למצב הבריאות, אפשר ללכת לסגור רבע CC.

אני שמחה שאנשים שמתכוננים לחתונה במשפחה לא מנסים להאיץ בכוח את התפתחות התינוק שלהם, כדי להשוויץ בפני המוזמנים בחוכמות שהוא עושה.
רק את ההרזיה מנסים להאיץ...
(המשפט הציני הזה מנסה להגיד שאנחנו לא מבינים שאנחנו לא יודעים איך להאיץ שום דבר בנוגע לגוף שלנו. חיים בדמיונות).

I טל I

New member
יודעת שפרופסור רובין עושה את זה בתל השומר

אולי גם פייגלין באותו בית חולים, לא בטוחה אם הם עובדים עם מאוחדת, חושבת שכן

אופירA

New member
מנהל
המלצה חמה שלי לכל מנותחי הטבעת

לעולם לא להתקרב לטווח של פרופ' רובין עם טבעת, במטרה לטפל בטבעת.
וגם לא לשכונה שבה נמצא בי"ח רמב"ם.

(ההמלצה לא מיועדת למזוכיסטים קשים במיוחד - הם רק ייהנו...).

אשקלון זה מצוין.
ותגידי לאמא שלך: כך נראה מה שאמרה הד"ר "מכסימום תבואי לפתוח"...

שאלה דחופה

היום הייתי אצל דר אבינוח ועשיתי צילום וושט וקיבה והוא אמר לי שאני צריך לעשות אוטוסטרוקפיה הלכתי לקופה והם נותנים תורים לעוד 4חודשים ואני לא יכול לחכות אז דברתי אם אבינוח והוא אמר לי שהוא יסדר לי בסורוקה תור מהיר ושאני יביא התחיבות אני במכבי והם יתנו לי התחיבות מה אני עושה בבקשה תעזרו לי כי הטבעת לא מתפקדת ואני לא יכול לחכות כל כך הרבה זמןתודה

קוביd1

New member
התחיבות

באם מכבי עובדים עם סורוקה ,נגשים למרפאה לוקחים טופס התחייבות במזכירות .
לא צריכה להיות בעיה .

קובי

למעלה