שרשורי טבעת

אופירA

New member
מנהל
אבל מה השאלה שלך?

בגלל שאינך כותב ברור, קשה להבין מה בעצם העזרה שאתה מבקש מאיתנו.
באופן קבוע, כל פעם שאתה נכנס לפורום הזה, אתה ממעט בפרטים ומשאיר לנו הרבה מקום לניחושים, וכשאני מבקשת את הפרטים ומפרטת מה אני רוצה שתסביר, אתה לא חוזר ולא עונה לשאלותינו. הצעתי לך גם להתקשר ולהתייעץ אך לא קיבלת את הצעתי.

ביקשת טופס 17 לסורוקה ממכבי ואמרו לך שלא ייתנו לך? מה הבעיה שאתה מבקש בה עזרה?
מה הבעיה להסביר למשרד של מכבי שאתה צריך את הבדיקה דחוף מאוד, חירום, אבל במכון קיבלת רק לעוד 4 חודשים?
מה הבעיה לשאול במכון מה עושים כאשר צריכים את הבדיקה בחירום? שאלת אותם בכלל?

אני שוב אחזור ואציע לך להתקשר ולהסביר לי בדיוק איפה הבעיה, כי אין מצב שאתה צריך בדיקה דחופה ולא יכול לעשות אותה בגלל שבקופ"ח יש תור. הם חייבים לאפשר לך בדיקה דחופה עכשיו, או במכון או בבי"ח. אם יש חשד לארוזיה, יש לטפל בה מיידית, ולא לחכות שכל הגוף יתמלא מוגלה, עד שתצטרך 3 ניתוחים רק כדי לנקז אותה...

אבל אני מבינה שלא תתקשר...
וגם לא תחזור ותעדכן אותנו...
03-5781855, לא בשבת.

אופירA

New member
מנהל
הודעה של haimvis שלא מצליח לפתוח הודעה חדשה:

עם טבעת כשנה וחמישה חודשים (08/12) סגירה אחרונה 9 ב-11/13. ירידה כוללת כ-40 ק"ג ובחצי שנה אחרונה ללא שינוי משמעותי. בשלושה שבועות האחרונים כל דבר שאני מכניס לפה אני מקיא-קשה לי יותר לשתות מאשר לאכול... אין הרגשה לא נוחה בקיבה אלא כאילו הכל תקוע בוושט והרגשת חנק.-אני מתחיל לאכול ורק אחרי שאני מקיא אני יכול להמשיך וגם במידה מועטה ויש תחושת רעב. בשבוע האחרון כמעט ולא ישן בלילה , הכל עולה ואני פולט, וביחד עם זה הרגשה שיש משהו בקנה ואז מתחילה התקפת שיעול שהלך לי כבר הקול בגלל זה. וכל הזמן הרגשה שמשהו תקוע בגרון והרגשת חנק. מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור?

אופירA

New member
מנהל
יש לפתוח כרגע את הטבעת מיידית בחצי CC

לא פחות ולא יותר. גם אם הרופא יציע לך יותר אל תסכים - רק 1/2CC.
אח"כ תדווח על הרגשתך, ונוכל להדריך אותך בהתאם לתוצאה.

המעבר נסגר מסיבה כלשהי, שאינני יכולה לדעת אותה בלי פרטים על התנהלותך במהלך השנה וחצי הראשונות, ובלי לדעת כמה היה משקלך לפני הניתוח, גובהך וגילך, ומה וכמה אתה אוכל ושותה.

מצב כזה אין לסחוב במשך 3 שבועות להבא. חובה לטפל בו מיידית, אם אינו חולף תוך כמה ימים.
אם המעטת שתייה עקב כך, כדאי להיבדק בקופ"ח בדיקת שתן, לראות אם אין התייבשות סמויה, שעלולה לפגוע בכליות בנזק בלתי הפיך.
הרפלוקס הלילי מעיד שהתופעה החמירה, ויש לבצע פתיחה מיידית, שיפה היה אם היתה מבוצעת כבר קודם לכן.

כדי למנוע תופעה זו יש להקפיד על אכילה נכונה עם טבעת. אם הכללים לא ידועים לך, פרט את התנהלותך ומה שידוע לך, ונסביר לך.
כדאי לקרוא בקביעות בפורום זה.

רוייקו

New member
אין דבר כזה טבעת מתייבשת

גם לא משהו קרוב לזה .. בכל אופן, כאבים שלא עוברים גם לאחר פתיחת הטבעת מעידים שמשהו לא בסדר. פנה למנתח שלך לבירור. אל תזניח.

קוביd1

New member
שלום רועי

טוב לראות אותך מגיב בפורום ,מה שלומך בגדול .

קובי

רוייקו

New member
אהלן קובי. אגוטה שאעבס... הכל בסדר

חי בועט ונושם. שיגרת חיים. גר בגני אביב בדירת גן (סיבה טובה לארח אצלי בגינה ברגע שיתחיל להתחמם). נהנה מהמיקום: קרוב לי לכל מקום, המרחב פה מהמם ובינתיים נהנה בתחנה הזו (עד הבית הבא). אני ממשיך להתמודד עם הטבעת. עליתי קצת במשקל אבל לא נורא. קשה יותר לאכול ככל שעוברים השנים. אני מטפל באוסטיאופורוזיס באמצעות כדור ביספוספונט פעם בחודש וכן טיפות ויטמין D מדי יום. כאבי הגב פחתו: אולי התרגלתי למצב. ממשיך לעבוד בתחום השיקום עם נכים אבל כבר לא עובד פיזית בעצמי. שנה וחצי שאני ממלא תפקיד של ניהול צוות באותו התחום.
פה ושם אני מתכנן דירות לאחרים וזה הכייף האמיתי: לעשות לפעמים מה שאני הכי אוהב.
סיימתי לפני כשנה וחצי לימודי הוראה אבל כבר אז היתה לי החלטה שמעבר ללימודים לא בטוח שארצה להיות מורה. נהניתי מהלימודים וכנראה אמשיך לתואר שני בשנה הבאה. סתם בשביל הידע והכייף.

מה אצלך, איש יקר ?

שבת שלום

קוביd1

New member
שבת שלום

איש רב פעילות ,נהנה ומבסוט בתחנה הזאת של המגורים ,עד התחנה הבאה
שמח שכאבי הגב פחתו ,
אצלי הכל רגיל אין חדש עליתי הרבה יחסית במשקל אבל נקווה לטוב ,ממשיך לעבוד ,נשארו עוד שנתיים וחצי לפנסיה ,
הכי חשוב הבריאות .

קובי

אופירA

New member
מנהל
מה אתה מרגיש אחרי פתיחה מלאה?

לפי השאלה, אני מבינה שיש עדיין כאבים.
יש חשד ברור לתזוזת טבעת.
רוץ לאבינוח (כמה שזכור לי, הוא המנתח שלך). תגיד תור דחוף.
אם אתה במכבי, תעשה צילום וושט קיבה באסותא ביום הביקור אצל אבינוח, עם הפניה מאבינוח.

אין בעיה עם טבעת פתוחה לגמרי, מבחינת הטבעת.
הכאבים זה בעיה גדולה.

בבקשה, תעדכן.

אופירA

New member
מנהל
נוזלים + מעדנים חלקים (שזה גם אשל/גיל) -

24 שעות ראשונות.
אח"כ 24 שעות כלכלה רכה.
ביום השלישי רגיל.

למעלה