כמה דברים
קודם כל, עוגות וחטיפים לא צריכים להיות לך בהישג יד. זה אויב, ואויבים לא מכניסים לטריטוריה שלנו.
אל תתביישי לבקש עזרה נגד הבעיה הזו, גם בעבודה, ובוודאי בבית. אם אנשים אחרים צריכים לאכול את הדברים האלה - שישימו אותם במגירה נעולה שאין לך גישה אליה.
אפשר גם לבשל לבני הבית אוכל בריא יותר, וכך תהיה פחות פסטה במקרר. אורז מלא ולחם מחיטה מלאה עם סיבים תזונתיים - עדיפים על מוצרי קמח לבן.
צריך לשאוף להוציא ככל האפשר את הקמח הלבן והסוכר (בכל צבע) מהאוכל. להחליף הסוכר בממתיקים מלאכותיים לפי הצורך. נזקם נמוך בהרבה מנזק הסוכר ודומיו (דבש, פרוקטוזה וכו').
דבר נוסף, השאיפה היא לאכול ארוחות קטנות לעיתים קרובות יותר, ולא לעבור 3 שעות בין אכילה לאכילה.
בצורה כזו לא מגיעים לבולמוסים, לא ננעלת הטבעת באמצע היום, חילוף החומרים עובד באופן נמרץ ומעודד הרזיה.
לדעתי, תתכוונני תמיד על ארוחות קטנות, וביום שאת רעבה, תאכלי לעיתים יותר קרובות (אפילו כל שעתיים).
אם את לא רעבה, גם אכילה קטנה (נניח 2-3 שקדים, או מעדן דיאט, או אפילו חצי מעדן, חצי קרקר, חצי תפוח) רצויה, ובלבד שלא יעברו 3 שעות ללא אכילה כלשהי.
וכמובן, תמיד לשתות בין הארוחות. ביום שאת רעבה יותר מהרגיל, תנסי קודם לשתות משהו עם טעם (תרכיז דיאט, תה, משקה עם חלב ללא סוכר), ורק אם הרעב לא יחלוף לאכול ארוחות נוספות.
זה אומר תמיד להחזיק בתיק - פריכיות, קרקרים, איזו גבינה, מאפי דיאט מיוחדים, מעדנים דיאט. אפילו מרק ירקות בקופסה אטומה, תבשיל אורז מלא וכו'. ותמיד תמיד בקבוק שתייה.
את המשפט האחרון שלך לא הבנתי כלל. הקאות אם אוכלת אוכל אמיתי כשלא רעבה? ומה הקשר לרכיבים לא בריאים? תנסחי אותו מחדש.