ליזה, התמונה שאת מתארת לא נראית לי
אם את רוצה להיות בריאה עם הגב כל השנים, לא רק בחצי השנה הראשונה (ואח"כ הכל יסתבך ותצטרכי להשמין מחדש...) - אז תעבדי עם הטבעת נכון.
כי רק אם עובדים איתה נכון, מרוויחים את הירידה הבריאה. אם עובדים לא נכון, מרוויחים רק צרות.
כידוע לך, בטבעת 60% מהמנותחים סובלים צרות צרורות (שבגללן המנתחים כבר לא רוצים בכלל לנתח טבעת! כלומר צרות צרורות מאוד). 60% זה רוב רובם של המנותחים.
כך שאם את לא רוצה צרות, ולא רוצה ניתוחים חוזרים עם אחוזי מוות גבוהים, תעבדי עם הטבעת טוב, ותהיי מאושרת.
בחודשיים 11 קילו זה הרבה מאוד, מה עוד שעודף המשקל שלך קטן יחסית למנותחים אחרים.
אם עודף המשקל שלך הוא 33, אז בחודשיים ירדת שליש מעודף המשקל, וזה המון! אסור לרדת במהירות עודף משקל של עשרות ק"ג, כי כשיורדים במהירות כל מערכת העיכול וחילוף החומרים מאבדות את האיזון שלהם, והתוצאה היא שמשמינים במהירות גם כן...
את מתארת התנהלות קיצונית - שבחודש הראשון שתית רק 1/2 כוס מים (ביום???...), וכעת את רעבה ואוכלת ללא הגבלה. משהו לא נשמע לי בכלל בהתנהלות הזו.
חוץ מזה, אני מבינה מדברייך שסגירה ראשונה סגרת 5 ושנייה עוד 3. מה זו הריצה הזו? זה מזמין רק צרות הקיצוניות הזו בסגירות. אני יודעת שאת צריכה לרדת במשקל בגלל בעיה בגב, אבל לעשות דברים בפזיזות ובקיצוניות לא יפתור לך את הבעיה. ואולי יפתור בעיה אחת וייצר 3 בעיות אחרות... יותר חמורות. מה הרווחת בדרך הזו?
לדעתי את צריכה הדרכה כוללת, כי כבר בחודשיים את עושה המון שגיאות. חבל, כי כל מי שעושה את השגיאות לומד מהניסיון על בשרו שאלו שגיאות שמחירן גבוה.
בואי נסביר לך את כל ההתנהלויות הלא נכונות שלך, ואיך להתנהל נכון, ואם תהיי סבלנית עוד 4 חודשים אני מבטיחה לך שתגידי לי תודה רבה אחרי כן.
אצל מי נותחת? מתי סגרת סגירה שנייה של 3CC בבת אחת? אי אפשר לסגור בהפרשי זמן קטנים, זה מזמין צרות וטבעת שננעלת והתייבשויות ומה שאת לא רוצה. יש לנו ניסיון עצום בתקלות שמתרחשות עקב סגירות קיצוניות או עקב סגירות מהירות מידי. כאשר זה גם קיצוני וגם מהיר מידי - הצרות מובטחות, ובגדול... למה לך?
תתקשרי אלי 03-5781855, וניתן לך הסבר כולל ופרטני. אפשרי מחר, כל היום. תשאירי הודעה אם יצאתי לקניות.
או שתתני לי כאן או במסר פרטי את כל התשובות לשאלות שלי ולשאלות נוספות שאשאל, ואסביר לך מה מסוכן בהתייחסות ובהתנהלות שלך.
אגב, אני ירדתי ב-5 החודשים הראשונים לאחר הניתוח רק 6 קילו, אחרי 12 חודשים 25 קילו, ואחרי 16 חודשים 33 קילו, שהם 83% מעודף המשקל שהיה לי.