אירוויזיון 2014 - החזרות: יום 04

מישהו014

New member
נראה טוב

רציתי להתנזר מכל החזרות (חוץ מישראל כמובן) , אבל כנראה שלא ממש מהכל אני מתנזר מצפייה בחזרה

Daniel51091

New member
זה קשה.. זה התמכרות חחחח

אבל בכל זאת בטלוויזיה זה יראה הרבה יותר מרשים אז לא נורא אם תראה את הצילומים ביוטיוב...

matanp88

New member
לאאאאא! לא בא לי ששבדיה תזכה שוב!

אבל השיר מעולה וההופעה אדירה.. חולה על זה! מקום 2 בול על זה

eurotrash

New member
אלוהים איזו שמלה מחרידה

נשמע מעולה והליווי מ ו ש ל ם

מה זוכה, מה?

זה נשמע נהדר, אבל מה זו ההופעה המשעעמץ הזאת? לא שאני מצפה שהיא תרקוד, אבל אפילו הווידאוארט ברקע נראה כמו אורות במתנ״ס. בויוה לאירוויזיון היה מוצלח יותר. מקווה שלפחות זה מצטלם טוב יותר.

הופעה נקיה, קול צלול ומהפנט לזמרת גם בלייב

שיר שעומד בזכות עצמו, גם ללא כל הפירוטכניקה שמאחוריו. אין ספק שזה השיר הזוכה בסמי פיינל הראשון.

Brady

New member
גם אם שבדיה תנצח את האירו, היא לא תנצח את

הסמי הראשון. עם 7 סובייטיות ו2 סקנדי, הניצחון שם מובטח לארמניה, אוק או אזרב.

השועל התכוון שאצלו שבדיה המנצחת של החצי גמר

מה שיקרה במציאות בערב הסמי פיינל הראשון עצמו, צריך לחכות ולראות
אל תשכח שרוסיה ואוקראינה מסוכסכות. מה שאומר שהגוש הסובייטי כבר לא אחיד, ויכול להיות שאף יתחלק ביניהן, או יחליט לא לת לאף אחת מהן את קולו, כדי לצאת ניטראלי.

sean9010

New member
לא זוכה ולא נעליים

מקום 1-3 מובטח מהשופטים
אצל הקהל יתרסק

המקום האחרון החדש שלי

תאורה טובה בהתחלה,רקע נחמד (ראיתי את הסרטון ללא קול כי זה ללא הספק השיר הכי גרוע השנה)

Colfax

New member
יבש כמו צנון

השיר לא מעניין, הביצוע לא מעניין, כריזמה - אין, שמלה - יאק, רקע - כמו השמלה. במה - undo שונה ממיליון ואחד הבלדות הקודמות שהיו באירוויזיון? אני מניח שרובם היו עם נשמה ורגישות, ולא מתכתיות ומכניות כמו כאן.

Princess Lotta

New member
לא ראיתי את ארמניה, אבל נראה לי שראיתי את

המנצחת. השיר לא וואו אבל אין היא זמרת אדירה סאנה הזו, ואני בטוחה שבמצלמות זה עובר מרהיב, יותר מתפתח ודרמטי.

היא נשמעת נהדר, ואם היא תפציץ בלייב (ואין סיבה שהיא לא) היא יכולה לנצח. השמלה אגב - בחירה מעולה. סולידית, משדרת אינטימיות ובגרות, לא יומרנית וונאבי זנותית, לא עושה מסאנה משהו שהיא לא.

אני בעד סטוקהולם 2015 ושוב אני אומרת - בכל מקרה לא רואה את ארמניה מנצחת - לוקח לשיר יותר מדי זמן כדי להתפתח ולהיקלט - למרות שהוא יפה, והוא אוברייטד מאץ'. והזמר דוש. עלק "אני מחכה ומצפה לזכות כבר באירו" יאללה לך יא קישוא נבול, לך תנצח את אחותך המשעירה במונופול.

Shirly23

New member
באסה חוזרים למאלמו...

הזמרת מדהימה, השיר חזק וההופעה על המסך בטוח מהפנטת.

תוסיפו לזה שהגמר בדנמרק השכנה ותקבלו קרוב לוודאי ניצחון בפער בלתי נתפס.

Colfax

New member
שבדיה לא תזכה

זה יהיה אחד השיקולים של השופטים והטלווטינג: מה, עוד הפעם שבדיה? ועוד עם שיר כזה? no way. מה גם שברוב המקרים בלדה לא זוכה.

Shirly23

New member
אני מאוד מקווה שהיא לא תזכה אבל

אתה באמת חושב שהשופטים מעדיפים שהתחרות תהיה בארמניה או בישראל מאשר בשבדיה ? גם אם זה בפעם המיליון ?

בשנה כזו גרועה בלדה בהחלט יכולה לזכות, בטח בטח שהיא מגיעה משבדיה ומושרת על-ידי זמרת מהפנטת ושהתחרות עוד בדנמרק השכנה.

Colfax

New member
אני מאמין שהשופטים רוצים שהתחרות תהיה בלונדון

לונדון זאת לא סקנדינביה, והאירוויזיון לא התקיים שם מאז 1977. והשיר הבריטי הוא יותר כיפי וסוחף ווינרי ממה שיש לשבדיה להציע.

Princess Lotta

New member
לדעתי זה דווקא עשוי לעבוד כי העיבוד טוב והיא

זמרת טובה ומרגשת יותר ממולי. היא יודעת להופיע ולא רואה מצב שהיא תתרגש ותפקשש ברגע האמת.

למעלה