כן
M Macphista New member 23/8/13 #19 בגדול- כן, אבל... הוא עדיין עזב אותה כדי לעלות לשיט תענוגות עם השיפ החדש שלו...
M Macphista New member 23/8/13 #20 השיפ נחשף!!! סיפור השיפ הזה אינו זהה לכל סיפורי הזוגות שאנו מכירים. במבט ראשון- ניתן לחשוב, רגע, הם אוייבים... אבל מה אנחנו באמת יודעים עליהם? אנחנו יודעים שהאחד ביקש את ידו של השני, ולקח אותה, ושמר אותה מאות שנים...
השיפ נחשף!!! סיפור השיפ הזה אינו זהה לכל סיפורי הזוגות שאנו מכירים. במבט ראשון- ניתן לחשוב, רגע, הם אוייבים... אבל מה אנחנו באמת יודעים עליהם? אנחנו יודעים שהאחד ביקש את ידו של השני, ולקח אותה, ושמר אותה מאות שנים...
M Macphista New member 23/8/13 #22 ואחרי מאות שנים של בלבול וחוסר החלטיות השני חזר לראשון, וביקש ממנו להוציא את ליבו! היש אהבה גדולה יותר?
ואחרי מאות שנים של בלבול וחוסר החלטיות השני חזר לראשון, וביקש ממנו להוציא את ליבו! היש אהבה גדולה יותר?
M Macphista New member 23/8/13 #23 עד שיום אחד הם כבר לא הצליחו לסתיר את אהבתם ובחשכת הספרייה אחזו האחד את השני בידיים והחלו ריקוד צמוד וחושני
עד שיום אחד הם כבר לא הצליחו לסתיר את אהבתם ובחשכת הספרייה אחזו האחד את השני בידיים והחלו ריקוד צמוד וחושני
M Macphista New member 23/8/13 #24 והם נתפסו ואהבתם פורסמה בפרהסיה! והתגובות השיפוטיות לא איחרו לבוא.... אך כך נולד- קפטן גולד!
M Macphista New member 23/8/13 #25 והזוכה המאושר הוא... היא... הוא... כינוי לא יצירתי! ברכות על חשיפת השיפ החדש האהוב עלי וסופ"ש שמח לכולם.
והזוכה המאושר הוא... היא... הוא... כינוי לא יצירתי! ברכות על חשיפת השיפ החדש האהוב עלי וסופ"ש שמח לכולם.
כ כינוי לא יצירתי New member 23/8/13 #27 אני רק שם את זה פה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=170920013
Shiri from the block Active member 23/8/13 #1 חחחחחחחחחחח זה גם עבר לי בראש. חשבתי אולי הצרצר עם מישהו, כי הרבה טוענים שהוא גיי חח אגב, בהסתכלות על הפיספוסים באיכות טובה מלא פעמים, לא נראה לי שזה קוקו בכלל זה נראה ככה אולי בגלל התאורה אבל בפריים לפני או אחרי רואים שאין שם כלום
חחחחחחחחחחח זה גם עבר לי בראש. חשבתי אולי הצרצר עם מישהו, כי הרבה טוענים שהוא גיי חח אגב, בהסתכלות על הפיספוסים באיכות טובה מלא פעמים, לא נראה לי שזה קוקו בכלל זה נראה ככה אולי בגלל התאורה אבל בפריים לפני או אחרי רואים שאין שם כלום
M Macphista New member 23/8/13 #28 נכון, זה לא קוקו... אבל כן, די רמזתי כאן לא מעט על השיפ הנפלא הזה.
M Macphista New member 23/8/13 #37 מי קובע? אולי שירלי? אני אומרת תזרום... מה שמתאים לך... אלא אם כן יש דרישה כללית לחזור למשחק המקורי.