מסכימה מאוד לדעתך, דורית
קודם כל לגבי המנה של הרביולי תפוחים עם קרם פרש-
אני חייבת להודות שזה נראה לי מוזר בהתחלה. כי רביולי מבושל במים, אני יודעת כשמכינים רביולי רגיל צריך מילוי כמה שיותר מוצק ועשיר, קודם כל כי נכנסים מים למילוי ומרככים אותו, וגם תוך כדי קצת מפחיתים מטעמו.
ולכן לקחת תפוחים עם קרם פרש, שזה הדבר הכי נוזלי והכי עדין בטעם שאני מכירה, ולבשל את זה במים- מפתיע אותי שהמילוי פשוט לא נמס לתוך הרביולי והשאיר בצק פסטה ממולא בגרבר.
מצד שני, אני נוטה להאמין שאולי היה שם עוד מרכיב שאיחד את הכל בצורה אחידה יותר, ופשוט לא הראו אותו (נניח הגרוייר, שטעמו דומיננטי בהחלט, והיה מסביר את ההצלחה ההיסטרית של המנה) . כנראה שלעולם לא נדע...
שנית באמת קשה להרוס פילה בקר ולוקוס. מנסיון!! לוקוס אפשר לבשל שעות ובכל צורת הכנה והוא תמיד יצא מדהים.
ולגבי סלמה- זה נראה כאילו הרמה שלה ממשיכה מאותה נקודה שבא היא הודחה. וכל היתר המתמודדים כבר עלו כמה שלבים מאז... היא נראית מאוד משתדלת, אבל עדיין אני רואה את אותו בישול ערבי-מזרח תיכוני בכל מנה ומנה