כולן ענו אז בא לי גם
ככה, אני שנה שניה בתואר אבל עדיין לא סיימתי את שנה ראשונה. למרות שהסמסטר כיבכול לא מאוד לחוץ אני גוררת עדיין סמינריונים ועבודות משנה שעברה וזה סיוט. ממש ברגע זה אני עובדת על עבודה יחסית קטנה שאני צריכה להגיש למחר (6-8 עמודים) ופשוט הסתבכתי איתה בטירוף כי זאת אני. ואני צופה לילה לבן כמו תמיד
.
בכל אופן, אני באמצע התואר, די במשבר, מסיבות ממש שונות. מצד אחד ממש אכזבה מאוניברסיטת חיפה, שהיא פשוט לא אוניברסיטה מספיק טובה (לפחות בסוציולוגיה, שהרמה האנושית די נמוכה). ומצד שני, אני פשוט לא עומדת בדרישות של התוכנית השניה שאני נמצאת בה, ואני לא טובה מספיק. עכשיו אני ממש בסרטים מזה, וממש קשה לי להסביר את זה לאנשים, וזה גם לא ממש עמדה שאני רגילה להיות בה, זאת עם הציונים הכי נמוכים בכיתה (גם אם הם 90, שכולם מקבלים 100 זה משמעותי). פתאום כל הפרעות הקשב שהיו שם לאורך השנים ופשוט לא הזיזו לי כי תיכון זה ממש קל, התפרצו ואני לא עומדת בקצב. זה לא היה נורא אם סתם הייתי לומדת לתואר ראשון, אבל בגלל שאני מוכוונת אקדמיה ואני לא מצליחה לעשות את הרושם והבונדינג, זו בעיה. אז אני גם לא מצליחה להתחבר עם מרצים וגם לא מצליחה להתחבר עם סטודנטים והבדידות קצת מעיקה עלי.
אני גרה עם החבר שלי בשנה וקצת האחרונות, דירה ענקית (ולכן קפואה בטירוף) בהדר. עובדת אבל לאחרונה קצת פחות כי אני רק בלחץ מהלימודים (כמו שכל שנה ראשונה לא הייתי).
אני חווה הרבה אכזבות לאחרונה מכל מיני דברים שרציתי אותם ולא התקבלתי או לא עמדתי ברף. דברים קטנים כמו עבודות וציונים וגם משלחת שניסיתי להתקבל וקצת היה תפור עלי ולא התקבלתי
אחרי מלא זמן שלא הלכתי החלטתי לחזור לטיפול דרך האוניברסיטה. בינתיים לקח לזה חודשיים להתניע שזה קצת מרגיז. נפגשתי איתה פעם ראשונה ביום חמישי, ולא ממש הרגשתי שאני מתחברת אליה. היא המליצה לי בחום על טיפול תרופתי נגד החרדות, ואני נפגשת עם פסיכיאטר שבוע הבא. ממש לא יודעת מה אני חושבת על זה. אם מישהו פה התנסתה בנושא אשמח לשמוע.
בנימה פסימית זאת, אחזור לעבודה הבלתי נסבלת הזאת שלא כתבתי בה מילה אחת