היי מה נשמע? מתנצלת שאני עונה רק כעת. בהחלט אשמח להכיר לחברות נפש, בילוי שקט וכו'. ספרי על עצמך.
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 22/11/18 #19 היי מה נשמע? מתנצלת שאני עונה רק כעת. בהחלט אשמח להכיר לחברות נפש, בילוי שקט וכו'. ספרי על עצמך.
A ALON408 New member 6/12/18 #20 זוג בפנויה זוג דו פנוי מהשפלה 38-42 מחפש פנויה נעימה וגם למלאות לקשר ולמפגשים דיסקרטיים פרטים במסר תודה
זוג בפנויה זוג דו פנוי מהשפלה 38-42 מחפש פנויה נעימה וגם למלאות לקשר ולמפגשים דיסקרטיים פרטים במסר תודה
S sari19769 New member 21/12/18 #21 הכרות 40+ הי אני בת 42 ג+2 מפתח תקווה ( גרושה מגבר) איכותית ונאה אשמח להכיר משהי בסטטוס שלי , ובטווח גילאים
הכרות 40+ הי אני בת 42 ג+2 מפתח תקווה ( גרושה מגבר) איכותית ונאה אשמח להכיר משהי בסטטוס שלי , ובטווח גילאים
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 21/12/18 #22 קודם כל מוזמנת להישאר, לספר על עצמך - מה אוהבת, תחביבים ועוד. לתת אולי טיפים. ולזכות בחברות נפש איכותיות ואפילו בבת זוג איכותית לא פחות.
קודם כל מוזמנת להישאר, לספר על עצמך - מה אוהבת, תחביבים ועוד. לתת אולי טיפים. ולזכות בחברות נפש איכותיות ואפילו בבת זוג איכותית לא פחות.
S sari19769 New member 29/12/18 #23 הי אוהבת מאוד לטייל, מוסיקה, הופעות, סרטים אני חושבת שבפרטי יהיה קל יותר לספר
ק קורין042 New member 7/2/19 #28 היי לכולן בת 33, מהשרון. נאה וגבוהה. בהירה. ללא נסיון. בבחורה חחודה וסבלנית
ש שחפופית1 New member 8/2/19 #30 היי.. חשבתי שאת מחפשת קצת גוף באישה .כי זה מה שכתוב בהוד' הקודמת ששמת וחוץ מיזה שלום
ו והכל עובר New member 24/2/19 #31 קבוצת ווצאפ היי, יש לנו קבוצת ווצאפ כזו ללסביות בעיקר, לעזרה ותמיכה... היינו שמחות לצרף עוד בנות, אם מישהי רוצה שתכתוב לי בפרטי ונצרף אותה. הקבוצה לגילאי 17-23 בערך ומתאימה למי שבארון...
קבוצת ווצאפ היי, יש לנו קבוצת ווצאפ כזו ללסביות בעיקר, לעזרה ותמיכה... היינו שמחות לצרף עוד בנות, אם מישהי רוצה שתכתוב לי בפרטי ונצרף אותה. הקבוצה לגילאי 17-23 בערך ומתאימה למי שבארון...