סיכום שבועי או איפה אתה ג'ימי?

סיכום שבועי או איפה אתה ג'ימי?

שאלת השבוע:
מה הדבר/ים שאתם יודעים שלא בריא ועדיין חוטאים בו?

היום הכי טוב השבוע?
היום הפחות טוב השבוע?
ציטוט או משהו מצחיק מהשבוע?
קנית השבוע?
סדרה?
ספר?
שיר?
תוכניות לשבוע הבא?
תמונת השבוע?

מסכמת

נתחיל עם תמונת השבוע:
זו התחפושת שהזמנתי לקטנה לפורים, תחזיקו איתי אצבעות שיגיע בזמן

שאלת השבוע:
המון!!! לצערי אני מעשנת (מנסה להוריד כמויות), קולה ולא מספיק ספורט, כנראה השאלה הזו הגיעה ממקום של רצון לשינוי.....

היום הכי טוב השבוע?
היה שבוע יחסית סבבה

היום הפחות טוב השבוע?
חמישי
כאב גרון וראש, נקווה שיהיה משהו קצר כזה, כי היום יותר טוב

ציטוט או משהו מצחיק מהשבוע?
היום, ארוחת ערב:
זואי: התפו"א ממש טעימים
אני: מאוד, ממש אין מילים. גם העוף.
זואי: לא, לעוף יש מילים, לא משהו בכלל!

קנית השבוע?
תחפושת יאיי

סדרה?
בעקבות השידורים בהוט חזרתי לאנטומיה, בגלל שראיתי פה ושם מעונה 3, אז המשכתי ב VOD משם, וקצת מבאסת שלא התחלתי מההתחלה ועכשיו כבר מאוחר מדי כי אני כבר בעונה 5.
ספר?
לא, כבר הרבה זמן שלא.
שיר?
השיר החדש של ג'סטין מהסרט של האחים כהן http://www.youtube.com/watch?v=LzauF0VkECQ

תוכניות לשבוע הבא?
לא משהו מיוחד.

וואו, איזו שמלה מפוארת

למה היא מתחפשת?

והפנינה שלה הורסת לגמרי!! מתה על היציאות שלהם!

אמממ סוג של נסיכה ויקטוריאנית

חיפשנו בתמונות וזו הייתה ממש יפה, פחות התעניינו בטייטל שלה,
היתה גם תחפושת של רפונזל שהיא רצתה, אבל היא הייתה יקרה יותר וגם הצבעים הסגולים שלה היו מזעזעים.

Macphista

New member
חתיכת תחפושת

עברו הימים שהורים מכינים לילדים שלהם תחפושות זולות?
הנה חצאית מיני, גופייה וסינור- את מלצרית.
הנה חולצה צבאית, מפה של ישראל ועט מצביע- את דובר צה"ל.
הנה חלוק הבית שקיבלתי במתנה מחברה שהייתה בסין וג'ופסטיקס לשיער- את יפנית.

אלו לפחות היו התחפושות שלי...

גם שלי היו הום מייד, הייתי כיפה אדומה

שנתפרה ע"י סבתא שלי (ויפה הרבה יותר מכל כיפה אדומה שקיימת בחניות, חבל שנעלמה), והכנו בפרוייקט משפחתי את וונדרוומן וכו'.

היום לצערי זה כמעט לא קיים, ואם כן, דרוש רמת כשרון וציוד - שלי אין.
מצד אחד את רוצה להנחיל לילדך את הערכים של חיסכון ולא לבזבז על שטיות ומצד שני את לא רוצה להבדיל אותה מדי ןלהפוך אותה לאאוטסיידרית......

חברות שלי כל היום מקריאות לי משם ציטוטים

אז עכשיו אמרתי לאמא שלי שתכנס לשם (אין לי פייס)
ופירסמנו שם

תודה!

סכמ"ש

מה הדבר/ים שאתם יודעים שלא בריא ועדיין חוטאים בו? סוכריות עם המון צבעי מאכל.

היום הכי טוב השבוע? בשלישי יצאתי עם בעלי למסעה הכי טובה שהייתי בה בחיים. שתתי אגסטיני (אגס מרטיני) ואכלתי את הסטייק הכי מדהים, הכי עסיסי והכי מושלם שאכלתי אי פעם. לקינוח קבלנו קרם בורלה. שילמנו יד ורגל, אבל היה שווה...

היום הפחות טוב השבוע? וואלה, לא זוכרת...

ציטוט או משהו מצחיק מהשבוע? קנינו לחתולים עט לייזר. אני לא יודעת אם לראות אותם רודפים אחרי הנקודה האדומה יותר מצחיק או הבנות שנקרעות מצחוק ומכוונות על הלייזר על תקרה....

קנית השבוע? עט לייזר לחתולים, ושלושה עליוניות בצבעים מוקה,אפור ושחור בהנחה של 85%

סדרה? parenthood (למה שוב הרסו שם מצויין לסדרה בישראל?) והבית הלבן.

ספר? סיימתי את מלכת היופי של ירושלים, אני ממליצה בחום, כמובן קראתי אותו פעמיים. אני אפילו מעיזה להשוות את שרית ישי לוי והיכולת שלה לטוות סאגה משפחתית מדהימה ליכולת של מאיר שליו.

שיר? הגדולה הביאה הבייתה איזה שיר על שועל ששמו להם בהפסקה, אני צריכה לחפש אותו ביוטוב כי אני לא מכירה אותו והיא מבקשת כל יום לשמוע אותו. היא הסתפקה בשיר who let the dogs out וביקשה שאני אחפש שיר על חתולים...

תוכניות לשבוע הבא? ללמוד להכין מקרון

תמונת השבוע? החתולים קיבלו לפני כמה שבועות עץ טיפוס חדש. הם רבים כל הזמן מי ישן בסוכת המציל ( החלק העליון, ככה בעלי קורא לזה) והחתולים רבים כל הזמן מי ינצח. המפסיד מסתפק בעץ הקודם או בא להתלונן אצלי. הריבים שלהם כדי להגיע לסוכת המציל קורעים אותנו מצחוק, והשבוע הרקולס החליט שהוא לא מוותר לאופליה, והוא פשוט התיישב עליה. לקח לו 10 דקות שלמות כדי לדחוף אותה למטה, ובתמורה היא נשכה אותו באוזן וסירבה לשחק איתו כל אחה"צ.

Macphista

New member
איזה מתקן מגניב לחתולים!

יא! כמה מפואר! וגדול! ומושקע!
ואיזה חתולים יפים!
ברור שהחתולים רוצים להיות הכי למעלה שאפשר, החתול הזקן שלי עוד מדי פעם מתיישב מעל הארון כשלא בא לו לתקשר עם אף אחד ואף אחד גם לא יכול להגיע לשם בלי סולם כדי להוריד אותו.

איזה כיף. חתולים!

מתקן יפה, אתם ממש מפנקים אותם, זה מקסים.

הצחיק אותי המלחמה של החתולים.
תזהרו עם הלייזר הזה, תלמיד שבוע שעבר איבד את הראייה כי כמה תלמידים כיוונו אליו את הלייזר לעין, לא רוצה להבהיל חלילה, רק תזהרו.

המסעדה נשמעת כ"כ

Shiri from the block

Active member
איזה חמודים
אני גם שוקלת לקנות מתקן דומה לחתולים שלי שיעסיקו את עצמם קצת.. מגניב!

Macphista

New member
פם פם פם

הודעה התחלתית חשובה- בשעות הקרובות אסיים את העונה השישית של אבודים. בעונה השישית היו פרקים שהיו פח מוחלט ופרקים בסדר. ממש עצוב שמהעונה הרביעית האדירה הם הדרדרו וסיימו בעונה לא משהו בכלל.

שאלת השבוע:
סיגריות ופחממות. למרות שרשמית אני כבר לא מעשנת, אני עדיין מוצאת את עצמי משנוררת כשיש אפשרות ולפני כמה שבועות גם קניתי קופסא.

היום הכי טוב השבוע? יום שלישי! עונה ארבע באבודים העיפה לי את הישבן.
היום הפחות טוב השבוע? שישי, פרקים מעצבנים בעונה שש באבודים והרס מוחלט של הדמויות של סעיד וקלייר. אה, וחמישי- ג'ולייט מתה

ציטוט או משהו מצחיק מהשבוע? האי לא רוצה שנעזוב. אתה צריך להאמין. אני רוצה לעזוב את האי. צריך להישאר על האי. האי מדבר אלי.

קנית השבוע?
סדרה? אבודים
ספר? ריקוד עם דרקונים מסתכל עלי בוהה באבודים.
שיר? השיר המעצבן הזה שקלייר שרה ללכאורה ילד שלה.
תוכניות לשבוע הבא? לא לראות אבודים.
תמונת השבוע? מממ תגגלו lost

Macphista

New member
סיימתי את אבודים

אני לא מבינה כמה דברים:
1. למה יש אנשים שאומרים שהם מתו בפרק הראשון? הם לא.
2. למה אנשים שונאים את אמילי דה ראבין בגלל הסדרה הזו? היא הייתה חביבה ולא מזיקה בעונות 1-4 ואז נעלמה, ואז הדמות נהרסה לחלוטין בעונה 6. אבל זו הדמות שנהרסה בגלל שהפכו אותה למעין רוסו2.
3. מה הקטע של האילנה ההיא והחבורה שלה? הדמות הזו (שלא הבנתי למה נבחר לה השם הזה) הייתה מיותרת עוד יותר מאנה לוסיה.

העונה השישית הייתה מאוד מאוד מוזרה. רק בסוף באמת הבנתי מה העונה הזו הייתה בעזרת ההסבר של "רועה נוצרי" (כריסטיאן שפרד). כששפרד זה כמובן גם ראש קהילה.
אז זה היה מעניין, בתחילת עונה 6 כשג'ולייט מתה היא אומרת לסוייר שזה עבד.
עכשיו יש פיצול שקצת לא ברור לי.
אם זה באמת עבד והפיצוץ מנע מהמטוס שלהם להתרסק על האי ומכל אנשי דרמה להתפנות (שאפשר לאמת את האפשרות הזו כי ראינו את האי מתחת למים), אז כל אחד חי את חייו החלופיים ורק אחרי שהם מתו, כל אחד בזמנו שלו, הם נפגשו בעולם מעבר בין החיים שחיו לבין העולם הבא, ובעולם המעבר יצרו את המציאות החלופית שראינו בעונה 6. ואז דזמונד הבין שזו רק מציאות חלופית והם בעצם מתים ויצרו את התודעה הזו כדי שיפגשו, יזכרו בחיים שחיו אלמלא היו משנים אותם על ידי הפיצוץ ואז הלכו ביחד לעולם הבא.
אפשרות אחרת- הפיצוץ לא עבד. כל מה שקרה על האי אכן התרחש. כל מי שמת על האי אכן מת. מי שהצליח לעזוב את האי בפעם השנייה אכן עזב. ג'ק מת, הרלי ירש את התפקיד ובן עבד איתו (וזה מסביר את הספיישל שהיה אחרי הפרק האחרון בו הרלי ובן הלכו לבית המשוגעים בו וולט שהה (שממש גדל וגבה) ולקחו אותו בחזרה לאי כדי לרשת את הרלי), וכולם המשיכו למות/לחיות בקצב שלהם. עד שכולם מתו ואז הם יצרו את המציאות החלופית הזו בעולם המעבר כדי שכולם יפגשו שוב, יזכרו ויתאחדו בעולם הבא.
בכל מקרה, לפי ההבנה שלי הסוף הוא שילוב כלשהו של שניהם שאני לא מבינה עד הסוף אבל זה לא כל כך מפריע לי.
הדמויות התאחדו בסוף.
ג'ולייט וסוייר ביחד. סעיד ושאנון מתמזמזים באיזה סמטה- אני מאושרת.

מה עוד יש לי להגיד?
1. ממממ נאבין אנדרוז מהמם....
2. אני ממש מרוצה עכשיו שרבקה מיידר מצטרפת לוואנס. אהבתי אותה ממש כשרלוט באבודים וזו הפעם הראשונה שמשהו גורם לי לצפות לפגוש אותה בוואנס כי עד עכשיו לא התלהבתי בכלל מקו העלילה הזה.
3. ראיתי כמה ראיונות וספיישלים של אבודים ו... די נאבין אנדרוז כזה חמוד! בזמן ראיון קצר עם השחקנית של שאנון כשצילמו את הפרק האחרון הוא הלך מאחוריה וצעק שלא היו צריכים לתת לה ללכת! והיא נקרעה מצחוק. חמוד!!!!
אני מקווה שאחרי שארץ הפלאות תרד ותשכח ימצאו דרך להעביר את הדמות שלו מינוס הגלימות שהוא לובש לוואנס.
4. אה, וגם השחקנית של ג'ולייט מהממת. לדעתי הרבה יותר מהממת עם מעט איפור ומלא ג'יפה כמו שהייתה באבודים מאשר בראיונות וטקסים כשהיא מלאה באיפור.

אז ככה:

1. אני גם לא חושבת שהם מתו מההתחלה.
2. אני דווקא ממש חיבבתי אותה באבודים, בהתחלה בכל אופן, לפני שנפלו לה 4 ברגים.
6. (למה 6?) מפה אני כבר לא זוכרת כלום, גם לא את אילנה.

עברו כמה שנים מאז שראיתי את הסדרה, אבל אאל"ט האמנתי אז שהכור התפוצץ? כבר לא זוכרת.

אם את אוהבת את השחקנית של ג'ולייט בלי איפור ומג'וייפת קלות, אז תראי רוולושן, היא נראית שם אותו דבר ואני ממש אוהבת אותה שם.

זה לא אבודים זה בטוח

היא בסדר.
בגדול זה על עולם שבערב אחד איבד את החשמל וכל מה שנלווה לכך,
אין סוללות, מצברים, מכוניות, פלאפונים, מטוסים, כלום כלום.
ומיד בהתחלה אנחנו קופצים 15 שנה קדימה.
אני מחבבת אותה, אבל לפעמים הם מכעיסים אותי שהם סוטים לכיוונים אחרים.

למעלה