סכמ"ש
מה הדבר/ים שאתם יודעים שלא בריא ועדיין חוטאים בו? סוכריות עם המון צבעי מאכל.
היום הכי טוב השבוע? בשלישי יצאתי עם בעלי למסעה הכי טובה שהייתי בה בחיים. שתתי אגסטיני (אגס מרטיני) ואכלתי את הסטייק הכי מדהים, הכי עסיסי והכי מושלם שאכלתי אי פעם. לקינוח קבלנו קרם בורלה. שילמנו יד ורגל, אבל היה שווה...
היום הפחות טוב השבוע? וואלה, לא זוכרת...
ציטוט או משהו מצחיק מהשבוע? קנינו לחתולים עט לייזר. אני לא יודעת אם לראות אותם רודפים אחרי הנקודה האדומה יותר מצחיק או הבנות שנקרעות מצחוק ומכוונות על הלייזר על תקרה....
קנית השבוע? עט לייזר לחתולים, ושלושה עליוניות בצבעים מוקה,אפור ושחור בהנחה של 85%
סדרה? parenthood (למה שוב הרסו שם מצויין לסדרה בישראל?) והבית הלבן.
ספר? סיימתי את מלכת היופי של ירושלים, אני ממליצה בחום, כמובן קראתי אותו פעמיים. אני אפילו מעיזה להשוות את שרית ישי לוי והיכולת שלה לטוות סאגה משפחתית מדהימה ליכולת של מאיר שליו.
שיר? הגדולה הביאה הבייתה איזה שיר על שועל ששמו להם בהפסקה, אני צריכה לחפש אותו ביוטוב כי אני לא מכירה אותו והיא מבקשת כל יום לשמוע אותו. היא הסתפקה בשיר who let the dogs out וביקשה שאני אחפש שיר על חתולים...
תוכניות לשבוע הבא? ללמוד להכין מקרון
תמונת השבוע? החתולים קיבלו לפני כמה שבועות עץ טיפוס חדש. הם רבים כל הזמן מי ישן בסוכת המציל ( החלק העליון, ככה בעלי קורא לזה) והחתולים רבים כל הזמן מי ינצח. המפסיד מסתפק בעץ הקודם או בא להתלונן אצלי. הריבים שלהם כדי להגיע לסוכת המציל קורעים אותנו מצחוק, והשבוע הרקולס החליט שהוא לא מוותר לאופליה, והוא פשוט התיישב עליה. לקח לו 10 דקות שלמות כדי לדחוף אותה למטה, ובתמורה היא נשכה אותו באוזן וסירבה לשחק איתו כל אחה"צ.