מאיר, רק אשתך פולניה, אתה לא?
ש שפירא מאיר New member 13/10/14 #28 אז ככה שנינו צברים, הוריה של אשתי האמא מפולניה והאבא מרוסיה, הוריי מרומניה. חוץ מזה ש-"פולניה" זה בעיקר אופי ולא רק מוצא.....
אז ככה שנינו צברים, הוריה של אשתי האמא מפולניה והאבא מרוסיה, הוריי מרומניה. חוץ מזה ש-"פולניה" זה בעיקר אופי ולא רק מוצא.....
יוליקה Member מנהל 12/10/14 #20 תזכורת לכל המשתתפים - מחר מפגש!!! מי שלא קיבל הנחיות למקום ולשעה שיפנה במסר!!!
מ מינהר New member 13/10/14 #22 היי, מה דעתכם על כך, שערבים מן הגליל מתגייסים לדאעש? לדעתי הם רוצים לשחק בחיילים, ולהרגיש גיבורים. רק שהמשפחות שלהם מודאגות.
היי, מה דעתכם על כך, שערבים מן הגליל מתגייסים לדאעש? לדעתי הם רוצים לשחק בחיילים, ולהרגיש גיבורים. רק שהמשפחות שלהם מודאגות.
י יהודיתעדנה New member 13/10/14 #24 מינה, לגברים שמתגייסים לדאעש יש מטרה ברורה, ומצטערת אם זה נשמע נורא - האפשרות להילחם כמו במערב הפרוע, האפשרות לרצוח ללא עונש, והסיכוי הסביר מאוד לאנוס ללא עונש.
מינה, לגברים שמתגייסים לדאעש יש מטרה ברורה, ומצטערת אם זה נשמע נורא - האפשרות להילחם כמו במערב הפרוע, האפשרות לרצוח ללא עונש, והסיכוי הסביר מאוד לאנוס ללא עונש.
מ מינהר New member 13/10/14 #31 הבוקר צילמתי את הברוש בזה שמכוסה בצמח מטפס פרחוני. המטפס נראה לי טפיל. ואני תוהה מתי הוא יחנוק את הברוש. הם בגינה של אחד מהקוטג'ים סמוך אלי. למי יש ידע בעניין?
הבוקר צילמתי את הברוש בזה שמכוסה בצמח מטפס פרחוני. המטפס נראה לי טפיל. ואני תוהה מתי הוא יחנוק את הברוש. הם בגינה של אחד מהקוטג'ים סמוך אלי. למי יש ידע בעניין?