תחרות הפורום - הפינל'ה

Yo-man

New member
תחרות הפורום - הפינל'ה

שרדנו עוד עונה של תחרות הפורום.
כרגיל, לא כולם הגיעו לנקודת הסיום אבל אני רוצה להאמין שכל מי שלקח חלק בתחרות חווה את התסכול והעצבים שתחרות כזו אמורה להביא

בשבוע שעבר דטרויט כמעט הפתיעו את דאלאס וכמעט הוציאו אותי (ועוד 4) גאונים. רועי לא נחשב. הוא בחר את דטרויט בגלל אמונות טפלות.
פיטסבורג בלי ל'ביאון התגלו כקבוצה די בינונית, וקבוצה בינונית אחרת ניצחה את המשחק הזה.
אני מחבב אירוניה; זה היה ראש גבינה שבחר את פיטסבורג ואז כתב "בנגלס - כי קבוצת חוץ אחת חייבת לנצח 3". קרוב, אבל לא.
שעות השידור טיפה משבשים את ימי ראשון, אלא אם אתם מוכנים לוותר על צפיה רציפה של משחק אחד או שניים, והשבוע זה אותו סיפור בדיוק.
גם השבוע כל המשחקים משודרים בפוקס וב-METV (אם אתם חובבים פרסומות ולא מעניינת אתכם איכות השידור).

סקר ממש קצרצר - מישהו ראה WATTS שהמלצתי עליו בשבוע שעבר?

ועכשיו לסעודה האחרונה:
פתיח - בולטימור בניו אינגלנד
(יום שבת, 23:35)
אני אחסוך לנו את האזכור שכל הקבוצות המארחות נחו שבוע ונמשיך מהנקודה הזו קדימה.
בולטימור מצויידים ב-QB ששווה מיליונים (זה עדין מצחיק אותי כל פעם מחדש) ויש להם משחק ריצה ראוי והגנה מצוינת.
למעשה - לפלאקו יש העונה 27 מסירות ל-TD לעומת 33 של בריידי. בריידי מסר ל-4109 יארד. פלאקו רק 123 יארד פחות ממנו - 2986 יארד. לא מאוד רחוקים אחד מהשני.
ממומצע היארדים למשחק של הקבוצות עומד על 364.9 לבולטימור. 365.5 לפאטריוטס.
ההתקפה של ניו אינגלנד מדורגת 11. בולטימור 12.
ההגנה של ניו אינגלנד 13. של בולטימור 8.
הטמפרטורה תהיה מתחת ל-0, מה שנותן יתרון למשחק הריצה, אבל אין צפי לשלג.
הצלחתי לגרום לכם להבין שזה לא בכיס של ביליצ'ק?
יופי. עכישו מה תעשו עם המידע הזה?

מנה ראשונה - קרולינה בסיאטל (בין שבת לראשון, 03:15)
כמו שאומר ליאור שליין - "כן....."
אין לי איך לשכנע אתכם שסיאטל לא יקברו את קרולינה בלילה שבין שבת לראשון. אין לי גם מספרים שיעזרו לי לבלבל אתכם. אבל הי, קרולינה שם והרבה קבוצות אחרות לא.
אז אולי יש לסופרמן שלנו משהו שיפתיע את לגיון הבום? אולי השחקן ה-12 יהיה פצוע השבוע?
היו לראסל ווילסון משחקים בינוניים העונה. אולי השבוע הוא יחליט שהולכים על הגישה הבינונית?
באוקטובר, כשחם, הן נפגשו בקרולינה. בתחילת הרבע האחרון התוצאה היתה 6-6. בסופו של דבר סיאטל ניצחו 13-9, אבל הם לא נראו טוב.
אם תהיה הפתעה במשחק הזה, זו תהיה הפתעה גדולה. כמה אתם בפיגור בתחרות הפורום וכמה תהיו מוכנים להמר על הפתעה?

מנת ביניים עשירה - קאובויס בגרין ביי (יום ראשון, 20:05)
דאלאס הראו אופי כשחזרו מפיגור 14 נקודות ברבע השני מול דטרויט. טוני רומו לא רק שלא בעט בדלי אלא נשא אותו בחן עד נקודת הסיום בלי לשפוך טיפה.
הבעיה של החבר'ה המגודלים מטקסס היא שהם טסים לוויסקונסין. בינואר. מה שהולך אצלינו בחוץ עכשיו - זה מזג אוויר לברביקיו לעומת מה שיש שם. צפי למינוס 10 שמרגיש כמו מינוס 15 מעלות צלסיוס.
עם כל הכישרון של דאלאס, מהצד השני הם הולכים לפגוש את ה-well rested גרין ביי. וכקבוצה שבאה מהדרום החמים ואולם סגור - האם הם יצליחו להתמודד עם יצורי הקרח מהמפרץ הירוק?
האם בקור הזה יש לדלי בכלל מה לעשות במשחק הזה? ואיך ייראה ארון רוג'רס אחרי מנוחה של שבוע? קפוא או מחודש?

מנה עיקרית - קולטס בדנבר (יום ראשון, 23:40)
ושוב הם נפגשים. פייטון שהיה באינדי ולאק שעכשיו באינדי. זה המפגש השלישי בין השניים והמאזן שלהם הוא 1-1.
כשהן נפגשו בספטמבר האחרון פייטון הוביל את דנבר לניצחון בייתי 31-24. בשנה שעברה אנדרו לאק הוביל את אינדי לניצחון בייתי 39-33.
אנדרו לאק זרק 34 יארד יותר מפייטון העונה, וTD אחד יותר (39 לעומת 40).
יחד עם זאת משחק הריצה של דנבר השנה טוב יותר מזה של אינדי, אבל לשתיהן אין משהו מיוחד מידי בקטגוריה הזו (מקומות 15 ו-22).
בסופו של דבר, דנבר מקום 4 בהתקפה ואינדיאנפוליס מקום 3, אבל בהגנה דנבר מקום 3 ואינדי "רק" 11.
דנבר נראו טיפה חלשים בחודש האחרון. הפסד לסינסינטי, ניצחון מקשה מול סן דיאגו, והרבה ריצות, כאילו פייטון כבר לא יכול למשוך את המשחק כולו על הכתפיים שלו.
האם זה רק ענין הביתיות? האם פייטון יצליח להרים את עצמו ואת הקבוצה? האם זה הזמן של הדור הצעיר לרשת את דור הנפילים?
אולי אינדי נעשו טובים מספיק לנצח את דנבר בפלייאוף. רק מי שישאר ער עד שתיים וחצי (בערך) ידע את התשובה בלייב.

קינוח - יארדים על הקרקע!
מזג אויר של ינואר. כל המשחקים במגרשים פתוחים בצפון ארצות הברית!
רציתי לעשות AFC נגד NFC, אבל חוץ מג'סטין פוסט אין מי שירוץ מספיק בניו-אינגלנד, דנבר ואינדיאנפוליס. אז זה יהיה במשחקים רק של ה-NFC: איפה יהיו יותר יארדים על הקרקע - בסיאטל (קאם ניוטון, מארשון לינץ', ראסל ווילסון ויונתן סטיוארט) או בגרין ביי (אדי לייסי ודמרקו מורי בעיקר, אבל גם רוג'רס יתרום כמה יארדים למשוואה)?

תודה לכולכם על ההשתתפות. מקווה שהיה כיף גם לכם.
סביר שניפגש כאן שוב בעונה ה-11 של תחרות הפורום הקבועה.
אבל אל תעלמו - באוף סיזן נחפור על טריידים, אימונים, החתמות, פציעות ומעצרים, כמקובל בליגה.

לסיום - סקוט סטיוארט, המגיש של ספורטסנטר נפטר השבוע. איש מקסים, מלא הומור וחוכמה.
יש שני דברים שאני ממליץ לכם לראות:
הנאום שלו באספיז לפני חצי שנה, בו הוא מדבר על מחלת הסרטן והחיים
וסגמנט פרידה שעשו עליו ב-ESPN.
(תכינו את הטישיו)

Shachar Manor

New member
כבר נגמר?

כן.
באסה.
שבוע שעבר 1-3 ו 92-167 במצטבר.
השבוע לא יהיו הפתעןת- אולי חוץ מקרוליינה, אינדי ודאלאס.
עורבים בניו אינגלנד.
המשחק הכי קל של השבוע, ניו אינגלנד על 6, משחק טוב של בלאנט יקבור את העורבים.

פנתרים בסיאטל.
מצחיק אבל דווקא בסיאטל מזג האוויר הכי נוח, קצת גשם אבל המעלות מעל 8, שתי הקבוצות הולכות לרוץ ולהריץ אץ השעון, סקור נמוך, אולי הפנתרים יצליחו לעקוץ, אבל אחרי שבוע חופש, קשה לי ללכת נגד לינץ' הרענן. סיאטל על 5.

קאובויאים בגרין ביי.
אם דאלאס תצליח לרוץ היא תנצח, אבל רודג'רס יכול לפתוח מבערים ולפרק אותם.
אני הולך על bold prediction.... דאלאס זוכה באליפות (JINXED). דאלאס על 3.

קולטס בדנבר.
דמרקוס וייר וון מילר הולכים לקרקס את ה O-line של אינדי.
CJ ירוץ ל100 ושני ט"ד. הקולטס מפסידים, על 4.

בונוס: חייב ללכת על סיאטל, לא בטוח שימסרו שם עשר מסירות אפילו....

סקר: מכיר את ה watts מלפני, זה נחמד, אבל די נמאס עליי לפני ארבע-חמש שנים.

RZnum5

New member
פינאלה זה פינאל קטן?

נחמד.. נחמד.. היה ממש נחמד
גם התחרות וגם העונה של דאלאס אחרי השבוע הזה.

מנת פתיחה: טום טאריפיק (6). לא רואה איך הרייבנס עוברים את המשוכה הזאת, גם עם סטיב סמית' סניור ופלאקו במוד פלייאוף.
מנה ראשונה: ביסט מוד (3). לדעתי הולכת להיות פה כמעט הפתעה. המשחק יהיה קרוב מאוד מאוד, אבל לבסוף חטיפה של הגנת סיאטל תסגור את המשחק.
מנת בינייים עשירה: קפטן רוג'רס (4). ה-MVP העתידי רגיל לשחק במזג האויר הזה. הבויז פחות. דאלאס ערוכה יותר טוב למשחק עם קו ההתקפה ומשחק הריצה שלהם, אבל הוא לא עבד כ"כ טוב בשבועות האחרונים. גרין ביי יסגרו את דז והליינבקרים יסגרו את הריצות. הגנת דאלאס לא תעמוד בפני התקפת ראשי הגבינה.
מנה עיקרית: fifty omaha set hut - דנבר המחודשת (5). הרי הקלאסיקו חייב להגיע בזמן הכי קלאסי - חצי הגמר..
קינוח: לדעתי דווקא הק"ב הרצים יערמו יארדים כי אין להם ממש רסיברים.. סיאטל.

סקר: האמת שלא ראיתי את זה.
תחרות AAA תעלה בהקדם!
תודה על האפשרות להשתתף בכתיבה השנה! היה כיף.

LADodger

New member
שלי

רייבנס - 4
סיאטל - 6
פאקרס - 5
קולטס - 3
בונוס: בסיאטל

clevelandrocks

New member
לסיום סיומת

1. ניו אינגלנד על 4 נק'
2. סיאטל על 6 נק'
3. גרין ביי על 5 נק'
4. קולטס על 3 נק'
5. בגרין ביי יותר

Amir BA

New member
שלי

ניו אינגלנד - 3
סיאטל - 5
גרין ביי - 4
דנבר - 6

b i g t o m

New member
אז אחרי שבטיפשותי פיספסתי את שבוע שעבר ועוד דווקא שאני בארץ.

אין לי ספק בכלל שהשבוע הזה יהיה טוב יותר! אז לעניינינו:
1. פאטס. אני פשוט לא יכול להמר נגד בריידי לצערי.... 4
2. סיאטל. באמת שאני לא מצליח להאמין שיש פה אפילו אופציה קלושה להפתעה... במיוחד כשמדובר על משחק פלייאוף. 6
3. גרין ביי. אוי כמה שבא לי להגיד קאובויז..... אבל ארון רודג'רס והכל.... יהיה אחלה משחק... 3
4. דנבר ושוב פעם דנבר! יהיה משחק מאוד מעניין אבל בסופו של דבר פייטון ינצח. 5
5. סיאטל.

yonatanpollak

New member
שלי

פאטס 4
סיאטל 6 (מעניין כמה אנשים לא ישימו סיאטל על 6...)
פאקרס 3
דנבר 5
יותר יארדים בקרולינה-סיאטל

regevs1

New member
שלי

בולטימור - 4
סיאטל - 6
דאלאס - 3
דנבר - 5
בונוס - בסיאטל-קרוליינה

היה תענוג!
תודה רבה על כל העבודה וההשקעה במהלך העונה לכל מי שעזר!! :)

moss84

New member
שלי

פטריוטס - 5
סיאטל - 6
פאקרס - 4
ברונקוס - 3
סיאטל

EranH8

New member
שלי

1. פאטס 5
2. סיאטל 6
3. דאלאס 4
4. דנבק 3
בונוס - גרין ביי/דאלאס.
&nbsp
בהחלט עצוב לי על סטוארט. ש ESPN שידרובארץ הוא בהחלט היה אחד האהובים עלי שם וממה שאני מבין עכשיו גם על כולם בערוץ.

תשובות

1. בולטימור - 3 נקודות
2. סיאטל - 6 נקודות
3. גרין ביי - 5 נקודות
4. דנבר - 4 נקודות
5. גרין ביי

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

amirbc

New member
תודה לעושים במלאכה

נהניתי שוב העונה לפקוד את הפורום מדי שבוע

פטריוטס - 4
סי הוקס - 6
פאקרס- 5
ברונקוס - 3
יותר יארדים - בגרין ביי

philadelphia76

New member
פינל'ה

1. ניו אינגלנד (ולא בקלות) 5
2. סיאטל 6
3. גרין ביי 4
4. דנבר 3
5.בסיאטל יהיו יותר יארדים על הקרקע

Jermz

New member
Picks

New England 4
Seattle 6
Green Bay 5
Colts 3
Seattle-Carolina

I didn't check out the WATTS you recommended but I'll try to this week\

IlanM 83

New member
פינלה

1. פאטריוטס 5
2. סיהוקס 4
3. קאובויז 3
4. ברונקוס 6
* יותר יארדים על הקרקע בסיאטל
סקר: לא שמתי לב להודעה, ככה שלא יצא לראות...

gadot gad

New member
לסיום העונה ...

ניו אינגלנד - 3
סיאטל - 6
גרין ביי - 5
דנבר - 4
סיאטל

למעלה