תחרות הפורום - הפינל'ה

Yo-man

New member
קודם כל עמית

1. פטריוטס - 6
2. סיאטל - 5
3. דאלאס - 3
4. דנבר - 4
5. בגרין ביי

Yo-man

New member
עכשיו אני

1. ניו אינגלנד - 5, למרות שתוצאה הפוכה תשמח אותי.
2. סיאטל - 6. המשחק הכי קל בפלייאוף הזה.
3. גרין ביי - 4. דאלאס עשו את הרוח שלהם, עכשיו הם יקפאו.
4. אינדיאנפוליס - 3. אני צופה שזה יהיה המשחק האחרון של פייטון... לצערי.
5. גרין ביי. דמרקו, לייסי ורוג'רס. בסיאטל יהיו הרבה יותר מסירות והגנות קשות יותר.
&nbsp
היה נעים. עצוב שנגמר, ותודה גדי על הכל

Hines86

New member
FINAL

בולטימור בניו אינגלנד: לרייבנס יש הגנה נחמדה מול משחק ריצה ושום דבר למכור מול מסירה איכותית וקרנף כמו גרונק. נקסט. פאטס על 5

קרולינה בסיאטל: זה לא יהיה בלואווט, אבל רק בגלל שהחבר'ה של קארול יורידו הילוך בחצי השני.... סיהוקס על 6

קאובויס בגרין ביי: כנראה המשחק בעל פוטנציאל ההפתעה הגדול ביותר. ג'רי ייסתפק הפעם בניצחון אחד בפוסט סיזון והבייתה. פאקרס על 3

קולטס בדנבר: אינדי אולי היו טובים, מאז שהם הפכו חד ממדיים בהתקפה הם לא באמת מאיימים על מישהו. ים נקודות וגם פער די גדול בין הקבוצות. ברונקוס על 4

קינוח - יארדים על הקרקע: בגרין ביי

underdog36

New member
יאמי

התפריט נראה טעים! כך ייצאו המנות לדעתי:
  1. בולטימור 4. ניו אינגלנד בדרך כלל טובה בעונה הסדירה וגרועה בפלייאוף, בולטימור בדיוק להיפך. ככה הם לקחו את הסופרבול לפני שנתיים. לא שאני רומז שזה יקרה שוב השנה, ממש לא!
  2. סיאטל 6. הניצחון של קרוליינה בשבוע שעבר נראה יותר כמו קומדיה של טעויות מאשר משחק פוטבול. סיאטל, לעומת זאת, קבוצה שלא מבינה בדיחות. הם הולכים לאכול את המנה הזו בלי מלח.
  3. גרין ביי
    5. זה הולך להיות הרבה יותר קשה מהתחזיות.
  4. אינדי 3. ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן! עם כל הערצתי העמוקה למאנינג, הגיע זמנו של לאק. הדברים תקתקו השנה באינדי ונראה לי שנראה אותם לפחות עוד שבוע העונה.
  5. סיאטל. יש שם הרבה יותר עבודת רגליים.

תודות ותשבוחות על התחרות יבואו (אולי...) עם הסיכום.
המשך פלייאוף מהנה לכולם!

erezc11

New member
ניחושים - פינלה

1. ניו-אינגלנד - 5 נק'
2. סיאטל - 4 נק'
3. גרין-ביי - 3 נק'
4. דנבר - 6 נק'
בונוס: בסיאטל

למעלה