איזה לק נלבש
שרשור סופשבוע חגיגי

poynter

New member
איזה לק נלבש
שרשור סופשבוע חגיגי

שתהיה שבת שלום!

ומי יודע.. אולי הפעם גם אני אעלה סווטץ' סופסוף

danra

New member
Lancome - Ginger Swing

מקולקציית החגים.
גם כתבתי עליו בפוסט האחרון.
התמונה מגוגל.

Slow Cheetah

New member
כש-Barry M ו-Layla נפגשים...

פעם ראשונה שיצא לי להתנסות בלק מגנטי (ידעתי שזה אמור לעבוד, אבל הייתי סקפטית עד השניה שראיתי את זה הלק תופס צורה חדשה בעיניים).
בהחלט פתח לי רעב לסוג חדש של לקים (מתכננת לקנות את רוב הקולקציה של Barry M)... והלק של Layla - מושלם

בתמונה הציפורן נראית חבוטה ואומללה כולה, אבל במציאות בקושי רואים את זה, ובהחלט יש השתקפות יותר מלק מטאלי אחר!
אפקט המראה זה דבר מגניב, באמת, רק שצריך לקחת בחשבון שרואים כל חלק בעייתי בציפורן.

מה שכן... הציפורניים שלי קצרות... מאוד :'(
והבהונות שלי קצרות יותר מהשאר, הבוהן ביד השניה נשברה ולא רציתי לקצר את כל הציפורניים עוד יותר, אז קיצרתי רק את הבהונות ככה שלפחות זה יראה קצת פחות מוזר.

אז בקיצור, הלקים שאני לובשת הסופ"ש (או: היום, כי עוד כמה שעות אני אחליף ל-FNUG - Psychedelic):
Barry M - Magnetic Violet (כל האצבעות מינוס הזרת
)
Layla - Black as Ebony (זרת)

שבוע טוב!

שימילאק

New member
זה נראה כאילו

שייפת את פני הציפורן במשייף גס, ממליצה לך להחליק עם באפר עדין במיוחד לפני מריחת לק כזה

אגב הלק מטריף, כמה עלה לך?

Slow Cheetah

New member
אממ, אני לא יודעת כמה הבאפר גס,

הלק עצמו פשוט מבליט פגמים - בכל מקרה, לא רואים את זה במציאות, אם תחפשי עוד תמונות באינטרנט תראי שלעוד לא מעט בלוגריות הוא נראה ככה בתמונות

וכמה עלה - אני חושבת ש-16$?
ניתן לקנות אותו פה:
http://www.harlowandco.org/collections/layla
(מעל 50 דולר המשלוח בחינם לכל מקום בעולם, והחנות ממש אמינה)

שימילאק

New member
וואו יקר

יש מצב שלא מרחת טופ? הסתכלתי בסווצים אחרים וראיתי שזה דוקא נראה טוב ומבריק על אחרות

Slow Cheetah

New member
לא שמים עליו טופ, צריך לשים לק בסיס.

ואני לא שמה לק בסיס או טופ

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל... זה יגרום ללק להיראות עלייך טוב בהרבה

הבסיס גם שומר על הציפורן והמייבש מקצר את זמן הייבוש (זה נוח מאוד ומונע "דנטים") ומוסיף הרבה ברק. ממליצה לך לנסות, לפחות מייבש. זה בהחלט מוצר ש"שינה את חיי" בתחום הלקים וכיום אני לא מסוגלת לוותר עליו (על בסיס אני לפעמים מוותרת כשאני ממהרת או סתם מתעצלת...
).

Slow Cheetah

New member
חח אני יודעת שזה אמור לעזור,

אני תמיד קוראת על השטויות האלה ופשוט לא רוצה "לבזבז" כסף על לקים שקופים (כן, ואני קונה לקים במאות שקלים
) שאני לא כזה מרגישה שיעשו שינוי גדול.
אני צריכה לקנות בסיס שממלא סדקים (Ridge filler קיצר), ואולי משהו מסשה וייט (ככה כותבים את זה?), אבל אני תמיד מתאכזבת מלקנות את זה, באמת.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא רק אמור, זה באמת עוזר! נסי ותתמכרי

אני חושבת שדווקא מכיוון שאת מוציאה כסף רב על לקים יקרים למה שלא תיהני מהם במלוא תפארתם? בסיס טוב וגימור מבריק רק משדרגים את התוצאה הסופית בעלות זניחה לחלוטין מבחינתך.

לסש ויט (Seche Vite – בפורום מקובל לקרוא לו סשה, אבל בסרטונים ביוטיוב הבנות הוגות סֵש) יש מייבש שנחשב לטוב מאוד אם כי יש עליו גם לא מעט ביקורת שהוא מכווץ את הלק וחושף את הקצוות. את יכולה לנסות זולים ממנו כמו פושה (Poshe) שעולה באיביי 30 ומשהו ש"ח בסך הכול, ויש אף זולים ממנו – קניתי מייבש של לה-שה (Le Chat) ב-16 ש"ח בסניף של WOW והוא סבבה לגמרי, וגם המייבש של WOW נחשב לטוב מאוד ועולה אפילו פחות.

Slow Cheetah

New member
כן, לכל לק יש יתרונות וחסרונות

אני מניחה שהייתי הולכת על הסש(ה) וייט, למרות שגם אני קראתי שהוא מכווץ את הלקים והכל.
תכלס אני צריכה לקנות אקווה בייס (בסיס מיוחד להולוגרפים), זה הלקים שאני הכי שמה.

trilliane

Well-known member
מנהל
את המגנטי הסגול של בארי יש לי, הוא סבבה

ולא מבליט פגמים... שילמתי עליו £6 ב-LOVE בתקופה שהם עוד מכרו אותם... (אח, היו ימים).

תודה על הקישור לחנות, לא הכרתי ותמיד טוב להכיר אפשרויות נוספות (אם כי אין לי כוונה להזמין מהם לקים בשווי 50$... אבל אולי יצא מתישהו עם בנות נוספות, מי יודע). הוספתי למועדפים.

Slow Cheetah

New member
אני שילמתי עליו 5 דולר

הוא כרגע במבצע שם, הם מפסיקים למכור את Barry M ככה שזו דיי מכירת חיסול.

יש גם את Llarowe, שם אין משלוח חינם אבל הוא לא נוראי לכל לק

trilliane

Well-known member
מנהל
השאלה היא לא רק הלק עצמו אלא גם מחיר המשלוח

הזמנתי אותו מחנות עם משלוח חינם שלא היה מותנה בסכום קנייה (לו הייתי צריכה להגיע ל-$50 זה לא היה קורה...
).

Slow Cheetah

New member
המשלוח היה חינם מעל 50 דולר,

רק שלא הייתה לי שום בעיה לקנות ב50 דולר כי הייתה לי הזמנה מוכנה פחות או יותר ורציתי להשתמש בכל הכסף שהיה לי בכרטיס (אני משתמשת בכרטיס של בנק הדואר)... זה היה מכסף של הזמנה שעשיתי כמה חודשים לפני וביטלתי

למעלה