איזה לק נלבש
שרשור סופשבוע חגיגי

sivi massivi

New member
*פעורת פה*

טוב תקשיבי..
יצא לך ממש יפה
לא התנסיתי בלקים המגנטיים אבל נראה מקסים.

Slow Cheetah

New member
וואו, תודה!

זו הפעם הראשונה שניסיתי לק מגנטי, אז כנראה שזה לא נורא מסובך, אני דיי עקומה

באמת שמומלץ, זה ממש כיף ^^

MyRun

New member
חותמת פרחונית

לק הבסיס- מספר 33 של Bella donna, ורוד עם טונות של שימר מוזהב, שמתקבל דואוכרומי על הציפורניים! כשקניתי אותו לא ידעתי בכלל מה זה דואוכרומי, והאמת שהשילוב של הורוד והזהב היה מאוד מכוער בעיניי, אבל היה 2 ב20 והייתי בתקופה שבה קניתי בכל מקום בו היה סטנד לקים, אז זרמתי עם זה
לק מהמם! אם יעיניין מישהי אעלה גם תמונות שממחישות את האפקט שלו לבד.
עליו חותמת מדיסקית m73 עם לייף 251

denush

New member
ייצא ממש יפה!! איזה דיסקית זו?

וגם מעניין אותי הלק של לייף, הוא היה מספיק סמיך להחתמות? מעניין... :)

MyRun

New member
תודה!
m73 חיקוי של קונאד

זו ההחתמה השלישית שלי, אז יש עוד לאן לשאוף...
הלק של לייף מספיק סמיך, לא נזל ולא עשה בעיות, ובלי קשר הצבע שלו מדהים (ואני לא מאוהבות הסגול בכלל!)

trilliane

Well-known member
מנהל
במקרה יש לי ניסיון אישי עם הקומבינציה

קניתי את הדסקה הזו מקורית מקונאד (לפני שידעתי על החיקויים) בגלל הדוגמה של התווים (שהיא דווקא קשה יחסית להחתמה ולא נוח לעבוד איתה) והדוגמה הפרחונית לא הייתה לי בכלל בראש, אבל אחרי שקיבלתי אותה היא הפתיעה אותי לטובה – היא ממש חמודה ונוחה להחתמה ונהניתי לעבוד איתה. השתמשתי כמה פעמים עם סגול, אפילו עם אותו סגול של לייף... הוא הלק היחיד של לייף שקניתי והייתי מרוצה ממנו
(ועדיין לא אהבתי את המברשת, אבל בקטנה).
http://img2.timg.co.il/forums/1_160648824.jpg

sivi massivi

New member
כל עיניין החותמות הזה

רק מזכיר לי כמה פעמים ניסיתי וכמה אני עקומה
יצא לך ממש עדין ומתוק!!

Slow Cheetah

New member
FNUG - Psychedelic

טוב, כפי שכתבתי אתמול, החלפתי לק

הלקים ההולוגרפים של FNUG באמת מדהימים כמו שמספרים, למרות שצריך המווווון שכבות יחסית בשביל להגיע להולוגרפיות הרצויה (במיוחד שאין שמש!).
אז, הפעם הכנתי גם סרטון (אומלל) שמראה קצת את ההולוגרפיות האדירה של הלק(ים).

מה שלבשתי:
FNUG - Psychedelic (כל האצבעות מינוס זרת)
FNUG - Futuristica (זרת)

הסרטון

http://youtu.be/Ic4DcTbVRSI

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה מקסים ומרשים! כמה שכבות?

טיפ: נסי לעבור על המסגרת של הציפורן עם מברשת דקה (למשל של אייליינר) טבולה באצטון, זה יסיר את העודפים שנשארו על העור ויגרום למריחה להיראות מדויקת יותר (אם כי מן הסתם זה בולט בעיקר בתקריב כזה ופחות במציאות). יש גם עטים מיוחדים לתיקון, אפשר גם עם מקלון צמרון לאיפור (מוכרים ב-3 ש"ח בביוטיקייר) ואני נוהגת להשתמש במקלוני העץ של ביוטייקר (דוחפי עור) טבולים באצטון.

Slow Cheetah

New member
אין לי מושג כמה שכבות,

תכלס בשביל להגיע לתוצאה טובה צריך 3 שכבות, רק שצריך הרבה תיקונים עם לקים הולוגרפים מוצלחים (מתקלפים בטייללללל) ופשוט התלהבתי מזה שזה הוסיף עוד הולוגרפיות עם החוסר שמש שהלך היום.
ואני עושה את זה כל הזמן, אני מורחת דיי מזעזע בכללי, פשוט המקלוני אוזניים שלי עבים מדיי ואני דיי עקומה במילא, אז אני מעדיפה לק מסביב קצת יותר מאשר שחצי ציפורן תהיה בלי לק

למרבה הצער, אני מכירה את כל השטיקים שקשורים בזה

למעלה