צ'לסי ווקר
גיל- 26
מקום מגורים- לוס אנג'לס
מקצוע- יוצרת תוכן דיגיטלי
3 מילים שמתארות אותך- מונעת, תחרותית ונראית-קטנה-אך-קשוחה
שורד אהוב- פארווטי וקלי וולדמורט, אם כי אני מודעת לכך ששתי הבנות משחקות סוגי משחק שונים מאוד. פארווטי משחקת משחק מאוד חברתי, פלרטטני, חסר חשדות, ומבססת את עצמה בעמדת כוח כשהיא יכולה. קלי משחקת משחק מאוד נחשי, מאיים ואגרסיבי, נוטה להיות יותר "בפנים שלך" עם מה שהיא רוצה להשיג, עם גישה של "לעולם לא לוותר". אני רואה את עצמי בשתיהן.
מה המוטיבציה העיקרית שלך להשתתף בהישרדות? זה הפיתוי של המשחק הבאמת מדהים הזה, המשחק הזה שחלמתי לשחק מאז שהייתי בת 8. המשחק הזה שיפשיט אותי עד הליבה שלי, תוך שהוא גם מציע לעצמי את ההזדמנות להוכיח למה אני מסוגלת. לכל הסופר-מעריצים שם בחוץ, אל תוותרו לעולם.
למה לדעתך תשרוד את הישרדות? המעיטו בערכי לאורך כל חיי, ובשניה שאתה אומר לי שאני לא יכולה לעשות משהו, אני הולכת לעשות את הכי טוב שלי כדי להוכיח שכולם טועים. אני יודעת איך זה להיות בתחתית. לא תמיד הדברים יעלו בדרכי, אך למדתי לקחת על עצמי אתגרים, ולעבוד כל הדרך לפסגה. אני עקשנית, עובדת קשה, ואני לא מקבלת שום דבר כמובן מאליו. לנסות להתקבל לתוכנית לאורך כלכך הרבה שנים הפך אותי לחזקה יותר, ורעבה יותר לנצח. יש לי מה להוכיח, ואני אנצח בגלל שיש לי את התשוקה והרצון לעשות את זה.