סיכום שבועי

SHTRUDIDI

New member
אני מוחה

גם גברים קונים נעליים, בגדים, אוכל לדגים ופופקורן בטעמים.
האגן דאז בברלין

ליד אונטר דין לינדן עם מלא תמונות של בראדלי קופר המושלם

אוי, היה שם כיף.
יופי. עכשיו בא לי חו"ל

קראתי תפריט במסעדה זו אחת התשובות המקוריות בשאלה הזו

חוץ מזה, אם נהנית מקינוח לפחות ספר מה אכלת |שמנהבפוטנציה|

Oukami Kun

New member
מה בראדלי קופר קשור לגלידה?

אכלתי כמעט את כל הקינוחים, או לפחות חלקים מהם, לכן לא פירטתי
. אכלתי את הקרמשניט שהם עושים מדהים, פנקוטה עם פירות יער, מוס שוקולד, קרם מסקרפונה עם תותים וטארט שוקולד.
ועכשיו שלא תחשבו שאני ממש חזיר, חלקנו את זה כל המלצרים שהיו + השוטף כלים, וזה מתפרס על 3 משמרות שונות. ולרוב זה גם מנות שיצאו לא טוב או שאריות של הכנה וכאלה, אז זה אפילו לא מנות מלאות.
אבל זה היה טעים.

SHTRUDIDI

New member
אין כזה דבר יותר מדי קינוחים

בראדלי קשור לכל.
הוא היה הפרזנטור של האגן דאז בזמנו ולכן הופיע בכל פינה בסניף.
יש לי כל כך הרבה תמונות מטופשות מבוימות איתו שאם הייתי מגיע למפגש אולי הייתי זוכה לראות.
זה היה נהדר

jess r

New member
אל תאמין לה

אני הייתי במפגש ולא ראיתי שום תמונות

jess r

New member
עוד שקר

אמרת שיש לך מלא תמונות שוות מחו"ל, גם מברלין וגם משכחתי-איך-קוראים-לזה-שהיית-אחרי-ברלין, הבטחת להראות ו - נופ. נאדה.

SHTRUDIDI

New member
שקר אחותך

אני יודעת שהכרזתי שאני לא זוכרת כלום ושום דבר, אבל מידי פעם המוח שלי עושה את עבודתו נאמנה. זו אחת מהן.
אנחנו דיברנו על תמונות כי סיפרתי שאני מצלמת.
במפגש ביקשת תמונות מהחתונה ואת זה הראיתי לך!
אני לא נוטה להציק לאנשים עם שעה אלבומים מתולדות חיי מתוך הבנה שאם לא היית איתי וראית אותו מתעלקת על תמונה של בראדלי באמצע ברליון, זה לא מעניין לך את כפכף הים.

jess r

New member
לכפכף הים שלי יש הרבה תחומי עניין

תמונות של בראדלי - פחות.
נופים של מה-שמה - יותר.
(לא, אני חייבת להזכר איפה זה היה
)

SHTRUDIDI

New member
זגרב יא סנילית!!!!!

שימי לב לאירוניה:
את לא זוכרת שם, אבל אני משקרת כביכול לגביי משהו שלא אמור היה להתרחש לעולם|גלגולעיניים|

Oukami Kun

New member
מודה שלא קראתי לעומק את הדיון,

אבל אני בעד ג'ס, רק כי אי אפשר לסמוך על מישהי שתלך מרצונה החופשי לזגרב.
למה, קרן, למה?

jess r

New member
לא שהייתי שם

אבל למה לא? אומרים שמאוד יפה, ודי זול יחסית לאירופה.

היית שם?

SHTRUDIDI

New member
קודם כל - סע לזגרב

דבר שני, זה היה יעד עבודה של בן הזוג והצטרפתי אבל באמת - סע לזגרב.
יתרון גדול בולט - הם עוד לא ביורו, משמעותית מוזיל הכל - אוכל, קפה, שופינג.
חוץ מזה, ממש יפה שם.

Hadar07

New member
קרואטיה מקום מהמם

הייתי שם לפני פחות משנה בטיול ביחד עם סלובניה וממש נהניתי, מתאים למי שאוהב נופים הצבעים הכחול והירוק שולטים שם הרבה.
סורי לנפץ את הבועה אבל קרואטיה הצטרפה בדיוק באותה תקופה שהייתי שם לאיחוד האירופי

הייתי שם בדיוק כשהיו ההפגנות נגד ההצטרפות והיינו בין הראשונים שעברו את הגבול מסלובניה לקרואטיה בלי הרבה בדיקות כמו שהיה לפני.
אז אני מניחה שהיורו כבר נכנס לשם, היתרון מבחינתי שזה מקום קרוב גם רק 3.5 שעות טיסה והאנשים ממש נחמדים.
רציתי לצרף תמונה אבל תפוז לא נותן לי

SHTRUDIDI

New member
לא, הם עוד לא ביורו

הם הצטרפו לאיחוד אבל יש תקופת ניסוי שעד אליה לא עוברים ליורו.
בן הזוג שלי עובד שם לא מעט, כך שיש לי הרבה יותר מידע על קרואטיה

כרגע הם עוד בקונות ולכן זה יוצא משמעותית זול יותר.
בגדול, כמו שאמרת, נופים יפים, הרבה טבע ויש גם שופינג למי שמחפש.
ואל תשימי לנדב תמונה. ככה הוא יהיה חייב לבטל את השיננית ולבוא למפגש הבא

Hadar07

New member
חח זה בסדר

הייתי בטוחה שברגע שמכריזים שמדינה באיחוד האירופי אז אחרי תקופה קצרה כבר הכל משתנה אז החכמתי קצת, תודה

יפה לבן זוג שלך שהוא עובד שם.
וסבבה למפגש הבא אני אראה תמונות למי שיהיה מעונין.

jess r

New member
הידע שלי בגאוגרפיה

ממש צומח בזכות הפורום הזה...
הייתי צריכה ללכת לויקיפדיה בשביל לגלות שזה בקרואטיה

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת באיחור אלגנטי

שיר השבוע- אני אלך שוב על צילומסך כי הכי אין לי כוח לכתוב יותר משיר אחד.
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- היו דווקא מלא קטעים מצחיקים בשבת אבל יש לי קצרים במוח.
קנית השבוע- עשיתי פרי-אורדר לאלבום החדש של מירנדה למברט, זה נחשב?
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- הייתי אצל בת דודה שלי השבוע וגיליתי שהשארתי אצלה ספר שהתחננתי לדודה שלי שתיתן לי אותו והבטחתי שאקרא אותו מהר ואחזיר לה (היא עוד לא קראה אותו והייתה באמצע של ספר אחר אז ניצלתי הזדמנות לקחת אותו) אז הסתכלתי עליו, שוכב אצלה במגירה, אפילו נפנפתי לו לשלום אבל סגרתי את המגירה באותה השניה ונפרדתי ממנו למשהו כמו עוד 4 חודשים בטח.. זה הכי קרוב שלי לספר השבוע.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- עשיתי השלמות של האישה הטובה. לילות עם נדודי שינה זה המתכון הכי טוב להגיע לקצב שלכם. מה שכן, לא ממש הייתי מרוכזת אז אומנם הפרקים רצו אבל חצי מהם בכלל לא נקלטו במוח.
משהו טוב שאכלתן השבוע- פשטידת ברוקולי

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- הפסקתי לתכנן דברים. ככה אני מספיקה הכל.
קטע מעצבן שקרה השבוע- מיגרנות ועוד דברים מעצבנים שאין לי כוונה להתמרמר עליהם כאן.
קטע משמח שקרה השבוע- יוני החליט להשאיר לי את הפורום פתוח

מסר לאומה- ילדים הם המלשנים הכי גדולים בעולם. אל תספרו להם כלום!
תמונת השבוע שלכן- הפלייליסט השבועי.
והשאלה המתחלפת- רשת מזון\בגדים\נעליים שאין בארץ וממש הייתם שמחים שתעשה עלייה: אממ, בעיקרון אני יכולה להתחיל להתלונן בלי סוף על דברים שאני רוצה שיהיו כאן ואין אבל זה לא יגמר, וכמעט הכל יהיה קשור לאופנה. אבל מה שכן, אני רוצה להתלונן שאם כבר מוצאים דברים שווים בארץ, או חנויות שמוכרות מוצרים שווים בארץ, תמיד המחיר שלהם כפול אם לא משולש מהמחיר בכל מקום אחר בעולם. מה הבעיה לייבא רשתות גדולות ומשתלמות ולהשאיר את המחירים שלהם בגדר הסביר?
למה אם אני רוצה לקנות ג'ינס של גאפ או גאס אני צריכה לשלם עליו פה קרוב לאלף ש"ח כשאני יכולה לקנות אותו ברבע מהמחיר הזה בחו"ל?

אבל אם בכל זאת אני צריכה לנקוב בשמות של דברים שהייתי רוצה לייבא אז יש שתי חנויות שהייתי מתה שיהיה להן סניף פה- ג'אנק ג'יפסי ופינק פיסטול. אה, ואפשר להתחיל לייבא סאור פאטץ' קידס?! נמאס לי להתעלק על כל מי שטס לארה"ב ולאיים עליו שאם לא יחזור עם מינימום 2 ק"ג, מחכה לו מעטפת אנתרקס...

שבוע נהדר לכולם

SHTRUDIDI

New member
מה זה ג'אנק ג'יפסי?

על פינק פיסטול סיפרת בזמנו.
זה גם ביגוד קאנטרי סטייל?

פשטידת ברוקולי

עוד מעט שבועות ואז יהיה לי תירוץ להציק לאמא שתכין את הטעימה שלה

LeAnnDylan

Well-known member
להיפך, על ג'אנק ג'יפסי סיפרתי בזמנו

פינק פיסטול זו החנות של מירנדה.
יש שם מלא אקססוריז, בגדים, יינות וכל מיני כלי בית ושטויות רנדומליות (בעיקרון זה מקוטלג כ-"Wine Bar & Gift Shop"). אבל בעוד שהג'אנק ג'יפסי זה בעיקר אופנת outlaw כזו. בחנות של מירנדה זה גם דברים אחרים. זה בעיקר דברים שהיא אוהבת אז זה לא מוגבל לסגנון אחד.

ופשטידת הברוקולי שלנו היא לא חלבית (אני לא אוהבת גבינות בפשטידות שלי
) אז לא צריך תירוצים כמו שבועות כדי להכין אותה. אם כי ברור שאני כופה על בת דודה שלי להכין אותה גם בשבועות

למעלה