מסכמשת באיחור אלגנטי
שיר השבוע- אני אלך שוב על צילומסך כי הכי אין לי כוח לכתוב יותר משיר אחד.
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- היו דווקא מלא קטעים מצחיקים בשבת אבל יש לי קצרים במוח.
קנית השבוע- עשיתי פרי-אורדר לאלבום החדש של מירנדה למברט, זה נחשב?
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- הייתי אצל בת דודה שלי השבוע וגיליתי שהשארתי אצלה ספר שהתחננתי לדודה שלי שתיתן לי אותו והבטחתי שאקרא אותו מהר ואחזיר לה (היא עוד לא קראה אותו והייתה באמצע של ספר אחר אז ניצלתי הזדמנות לקחת אותו) אז הסתכלתי עליו, שוכב אצלה במגירה, אפילו נפנפתי לו לשלום אבל סגרתי את המגירה באותה השניה ונפרדתי ממנו למשהו כמו עוד 4 חודשים בטח.. זה הכי קרוב שלי לספר השבוע.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- עשיתי השלמות של האישה הטובה. לילות עם נדודי שינה זה המתכון הכי טוב להגיע לקצב שלכם. מה שכן, לא ממש הייתי מרוכזת אז אומנם הפרקים רצו אבל חצי מהם בכלל לא נקלטו במוח.
משהו טוב שאכלתן השבוע- פשטידת ברוקולי
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- הפסקתי לתכנן דברים. ככה אני מספיקה הכל.
קטע מעצבן שקרה השבוע- מיגרנות ועוד דברים מעצבנים שאין לי כוונה להתמרמר עליהם כאן.
קטע משמח שקרה השבוע- יוני החליט להשאיר לי את הפורום פתוח
מסר לאומה- ילדים הם המלשנים הכי גדולים בעולם. אל תספרו להם כלום!
תמונת השבוע שלכן- הפלייליסט השבועי.
והשאלה המתחלפת- רשת מזון\בגדים\נעליים שאין בארץ וממש הייתם שמחים שתעשה עלייה: אממ, בעיקרון אני יכולה להתחיל להתלונן בלי סוף על דברים שאני רוצה שיהיו כאן ואין אבל זה לא יגמר, וכמעט הכל יהיה קשור לאופנה. אבל מה שכן, אני רוצה להתלונן שאם כבר מוצאים דברים שווים בארץ, או חנויות שמוכרות מוצרים שווים בארץ, תמיד המחיר שלהם כפול אם לא משולש מהמחיר בכל מקום אחר בעולם. מה הבעיה לייבא רשתות גדולות ומשתלמות ולהשאיר את המחירים שלהם בגדר הסביר?
למה אם אני רוצה לקנות ג'ינס של גאפ או גאס אני צריכה לשלם עליו פה קרוב לאלף ש"ח כשאני יכולה לקנות אותו ברבע מהמחיר הזה בחו"ל?
אבל אם בכל זאת אני צריכה לנקוב בשמות של דברים שהייתי רוצה לייבא אז יש שתי חנויות שהייתי מתה שיהיה להן סניף פה- ג'אנק ג'יפסי ופינק פיסטול. אה, ואפשר להתחיל לייבא סאור פאטץ' קידס?! נמאס לי להתעלק על כל מי שטס לארה"ב ולאיים עליו שאם לא יחזור עם מינימום 2 ק"ג, מחכה לו מעטפת אנתרקס...
שבוע נהדר לכולם