מסכמ"ש רק בשביל השאלה האחרונה
היא גם חדשה וגם רלוונטית. כל הכבוד קרן
שיר השבוע- תבחרו משהו מהאלבום של פיליפ.
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- היה משהו מצחיק עם האחיין שלי אבל אני לא זוכר. אז תדעו שילדים בני 4 זה קורע מצחוק.
קניית השבוע- קניתי שתי חולצות. ותרופות, אבל זה לא משמח במיוחד.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- פפט.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- ניסיתי לצלוח עוד פרק של 'הכוכב הבא' האמריקאי וזה לא הלך. אולי אשוב לזה בהמשך.
משהו טוב שאכלתן השבוע- אסור לי לאכול דברים כל כך, אז הסתפקתי בפירה ומרק רוב השבוע. אה ואמא עשתה עוגת שוקולד, שזה תמיד טוב.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- לא
.
קטע מעצבן שקרה השבוע- אלרגיות. מסתבר שאם לוקחים חודש אנטיביוטיקה ועדייו יש שיעול, אתה כנראה אלרגי למשהו.
קטע משמח שקרה השבוע- הכדור שהרופא נתן לי אשכרה עוזר, שזה נחמד.
מסר לאומה- כל הארץ בסטרס והמקום היחיד שסבבה בו זה באזור שלי, אז סאק איט.
תמונת השבוע שלכן- פפט.
והשאלה המתחלפת- מה סיפור האזעקה ההזוי ביותר שלכם? יש כל כך הרבה. לא כלכך סיפורי אזעקה, יותר סיפורי קטיושות.
המטח הראשון בלבנון השניה, as in זה שפתח את המלחמה, אז אחת נחתה לי בחצר. והקטע הדפוק הוא שהיא לא התפוצצה כי היא נחתה בתוך האדמה שליד השיבר הראשי של המטעים, אז היא פשוט נכנסה לאדמה ונשארה שם עד סוף המלחמה.
אוקי סיפור שכן קשור לאזעקה - ישבנו במקלט במושב כמה חברים (שיחקנו מונופול, אם זה חשוב לכם), כשפתאום אזעקה. לא מלחיץ, אנחנו רגילים. אה-מה-מה, 20-30 שניות אחרי אנחנו שומעים שריקה, בום מטורף, כל המקלט רועד
ונופל החשמל. מחכים כמה זמן ויוצאים לפתח המקלט, רואים עשן בהמשך הכביש. בקיצור, נפלה קטיושה איזה 100 מטר מהמקלט. אחרי איזה 10 דקות יש עוד אזעקה ואנחנו רצים למטה, לא היה כלום אז חזרנו למעלה ואחד החברים אומר "כמעט לקיתי בהתקף חרדה". ומאז אנחנו צוחקים עליו על המשפט הזה.
ויש עוד סיפורים אבל עד כאן להיום
אה ויש גם סיפורי חדירות מחבלים, אבל זה רק למי שהארד-קור