שיר השבוע- עדין די חזק עם קייטי בפלייליסט
אז זה-
https://www.youtube.com/watch?v=XabPhSxaLM4
ומשום מה נזכרתי בהופעה של קרי אנדרווד ל-Before He Cheats מהגראמיז שממש אהבתי. אז גם זה.
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
ילד שאני שומרת עליו מתחיל לספר לי "כשעושים לנו בריכה בקייטנה, זה רק בבוקר. רוצה לדעת למה?"
אני: "למה?"
הוא: "פשוט ככה"
אחד הילדים בגן הלך לישון ורצה לבקש שאכסה אותו בשמיכה רק שכנראה מדובר ביותר מידי מילים למשפט אז זה הפך ל:"תשמיכי אותי"
אחי ברגע של טמטום: "לפעמים ביבי זה סתם פיפי של ערבים".
אנחנו בגן, יש אזעקה. הילדים מתלהבים "בואו מהר החוצה! סמי הכבאי קורא לנו!!"
אני: "איזה סמי הכבאי, מקסימום סמי אבו זוהרי"
ילדים: ????
וגם איזה בדיחת קולנועית שאין לי כוח לחזור עליה אבל היא הצחיקה אותי
קניית השבוע- חומרים ליצירה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- לא בדיוק חומר לקריאה אבל קורע מצחוק -
http://www.collegehumor.com/post/6965727/drawing-eyebrows-on-babies-will-not-disappoint-you
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- פרק הסיום של The Night Shift אהעהא! אין יותר לאנה עד גאד נואוז וון
משהו טוב שאכלתן השבוע- אממ, פטריות מוקפצות.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- ממש
קטע מעצבן שקרה השבוע- היה חם ומזעזע. שום דבר לא הלך לי. היה שבוע זוועתי. רבתי עם מלא אנשים והילד היחיד שאני אוהבת בגן עזב היום
קטע משמח שקרה השבוע- הייתי בבנק וקיבלתי שירות אדיב, מקצועי ומהיר. שזה מאוד מפתיע. וגיליתי שליאן ריימס משחררת אלבום רמיקסים חדש בקרוב וזה ממש משמח אותי כי עבר הרבה זמן מאז אלבום הרמיקסים הקודם שלה ובא לי עוד אחד כי הכי כיף לעשות ספונג'ה איתם. וגם אמא של ברנדי משמחת אותי. היא חמודה! כל יום דואגת לשאול אותי אם אני חיה ואיך אני שורדת במלחמה. והיא עושה מלא שיתופים לפוסטים של IDF בפייסבוק ואומרת שכל ערב היא מתפללת בשבילנו. חמודה כבר אמרתי?
מסר לאומה- אז מה, מבטלים את הבאקסטריט בויז?
תמונת השבוע שלכן- הייתי מעלה את המיקי מאוס שלקח לי שנה לצייר. אבל זה מצריך ממני לחבר את הטלפון למחשב ואין לי כוח אז קרן תגיד לכם שהוא חתיך. ובנתיים, הנה משהו שנמצא על המחשב-
והשאלה המתחלפת- בהשראת שיחה דוחה עם דילן אתמול, הקליפ או התמונה הכי מגעילים שראיתם לאחרונה? הדבר הדוחה שקרן שלחה לי
אם היא שמה פה קישור, שלא תעזו ללחוץ עליו. יהיו לכם סיוטים במשך חודש!
שבוע שקט ונפלא לכולם
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0