סיכום שבועי

SHTRUDIDI

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע-
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
קניית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן-
משהו טוב שאכלתן השבוע-
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
קטע משמח שקרה השבוע-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכן-
והשאלה המתחלפת- בהשראת שיחה דוחה עם דילן אתמול, הקליפ או התמונה הכי מגעילים שראיתם לאחרונה?

שבוע שקט ונפלא לכולם

מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member

שיר השבוע- עדין די חזק עם קייטי בפלייליסט
אז זה- https://www.youtube.com/watch?v=XabPhSxaLM4
ומשום מה נזכרתי בהופעה של קרי אנדרווד ל-Before He Cheats מהגראמיז שממש אהבתי. אז גם זה.

ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
ילד שאני שומרת עליו מתחיל לספר לי "כשעושים לנו בריכה בקייטנה, זה רק בבוקר. רוצה לדעת למה?"
אני: "למה?"
הוא: "פשוט ככה"

אחד הילדים בגן הלך לישון ורצה לבקש שאכסה אותו בשמיכה רק שכנראה מדובר ביותר מידי מילים למשפט אז זה הפך ל:"תשמיכי אותי"

אחי ברגע של טמטום: "לפעמים ביבי זה סתם פיפי של ערבים".

אנחנו בגן, יש אזעקה. הילדים מתלהבים "בואו מהר החוצה! סמי הכבאי קורא לנו!!"
אני: "איזה סמי הכבאי, מקסימום סמי אבו זוהרי"
ילדים: ????

וגם איזה בדיחת קולנועית שאין לי כוח לחזור עליה אבל היא הצחיקה אותי

קניית השבוע- חומרים ליצירה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- לא בדיוק חומר לקריאה אבל קורע מצחוק - http://www.collegehumor.com/post/6965727/drawing-eyebrows-on-babies-will-not-disappoint-you
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- פרק הסיום של The Night Shift אהעהא! אין יותר לאנה עד גאד נואוז וון

משהו טוב שאכלתן השבוע- אממ, פטריות מוקפצות.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- ממש

קטע מעצבן שקרה השבוע- היה חם ומזעזע. שום דבר לא הלך לי. היה שבוע זוועתי. רבתי עם מלא אנשים והילד היחיד שאני אוהבת בגן עזב היום

קטע משמח שקרה השבוע- הייתי בבנק וקיבלתי שירות אדיב, מקצועי ומהיר. שזה מאוד מפתיע. וגיליתי שליאן ריימס משחררת אלבום רמיקסים חדש בקרוב וזה ממש משמח אותי כי עבר הרבה זמן מאז אלבום הרמיקסים הקודם שלה ובא לי עוד אחד כי הכי כיף לעשות ספונג'ה איתם. וגם אמא של ברנדי משמחת אותי. היא חמודה! כל יום דואגת לשאול אותי אם אני חיה ואיך אני שורדת במלחמה. והיא עושה מלא שיתופים לפוסטים של IDF בפייסבוק ואומרת שכל ערב היא מתפללת בשבילנו. חמודה כבר אמרתי?

מסר לאומה- אז מה, מבטלים את הבאקסטריט בויז?
תמונת השבוע שלכן- הייתי מעלה את המיקי מאוס שלקח לי שנה לצייר. אבל זה מצריך ממני לחבר את הטלפון למחשב ואין לי כוח אז קרן תגיד לכם שהוא חתיך. ובנתיים, הנה משהו שנמצא על המחשב-
והשאלה המתחלפת- בהשראת שיחה דוחה עם דילן אתמול, הקליפ או התמונה הכי מגעילים שראיתם לאחרונה? הדבר הדוחה שקרן שלחה לי
אם היא שמה פה קישור, שלא תעזו ללחוץ עליו. יהיו לכם סיוטים במשך חודש!

שבוע שקט ונפלא לכולם

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SHTRUDIDI

New member

לא יפה לעשות ספוילר לקליפ שלי, למרות שעכשיו כולם ירצו ללחוץ

הילד שאמר תשמיכי אותי גאון

גם אני מודאגת מהבקסטריט בויז, וכשאני אומרת גם אני כמובן לא מתכוונת כמוך כי זה מעניין לך את הקצה הקטן של האצבע השמאלית ברגל.

איזה עוד חומרי יצירה קנית חוץ מוואשי טייפ? כי מדבקות לא נחשב.

ושימי תמונה של הקיא ששלחת לי, יא דוחה.

LeAnnDylan

Well-known member
מה פתאום. אני דואגת לרגשות הציבור

וחוץ מזה, לא יפה שתפוז לא מראה את התמונה ששמתי. השקעתי בה וזה. והיא אפילו מתאימה למוד המשעשע של השרשור השני שלך.

SHTRUDIDI

New member
הוא מראה את התמונה

היא פשוט קטנה אבל כשהגדלתי אפילו הצלחתי לקרוא

LeAnnDylan

Well-known member
עכשיו כן. ידעתי שאם אעשה לו ריגשי הוא יראה

הוא כמוך

Hadar07

New member
הקישור עם הילדים

קריפי ומצחיק בו זמנית חחח
חמודה אמא של ברנדי נדיר שאנשים מחו"ל בעדנו בימים אלו.
יש איזה שחקן מסדרה שאני רואה שכתב דברים מגעילים על ישראל כמעט ועניתי לו אבל אמרתי
שלא שווה את המאמץ.
ונראה לי שדי ודאי שההופעה של הבקסטריט בויז לא תתקיים

jess r

New member
איזה שחקן?

ומה כתב?(כאילו שחררו את עזה או משהו מגעיל על ישאל?)

Hadar07

New member
לגבי השחקן

לא נראה לי שהוא מוכר לך קוראים לו Wilson Bethel הוא משחק בסדרה זואי הארט או בשמה hart of dixie
אם זה היה רק שחררו את פלסטין מילא אבל הדברים שהוא כתב היו עוד יותר מרגיזים.

Dear Mr. Netanyahu,
There is a word for an 80 percent civilian casualty rate: terrorism.
Sincerely,
A concerned Jew

ואחר כך הוא עוד המשיך, הדבר העצוב שרוב התגובות אליו היו בעד מה שהוא כתב
To be clear: I don't condone Hamas' actions either.
But Israel's "right to defend herself" is starting to look a whole lot like her "right to annihilate Gaza".

SHTRUDIDI

New member
בלי להיכנס לדיון פוליטי

רק אגיד שהוא מוזמן לעבור לגור פה יומיים בעיר דרומית לבחירתו ואז לדבר על המצב כמה שבא לו.
נורא קל לשבת בכיף בחו"ל ולהביע דעה, אבל זה לא שהוא באמת יודע מה קורה פה באופן אישי.

Hadar07

New member
בדיוק מה שחשבתי

וכמעט כתבתי לו את זה אבל אמרתי לא שווה את זה הוא סתם שחקן
לא כזה מוכר עם לא כזה הרבה עוקבים בטוויטר.

לעומת זאת יש שחקנים שאמנם לא לוקחים צד כלשהו אבל אני מכבדת את הצורה שהם מביעים את הדיעה שלהם
כמו סופיה בוש שהעלתה את זה
http://instagram.com/p/qncX3uDiEl/
היא אפילו ביקרה פה לפני כמה חודשים.

jess r

New member
והוא היה עונה לך

שאת מוזמנת לעבור לעזה ליומיים.

חשבתי קצת על העניין הזה של "קל להביע דעה מחו"ל אבל כל עוד הם לא פה שיסתמו", ואני לא חושבת שזאת אמירה חכמה. לא יצא לך לשמוע על עוולות שמתרחשות בעולם ולהזדעזע? אם אנשים לא היו מדברים ומתערבים ותומכים או מתנגדים לדברים שמתרחשים סביבם לכי תדעי איפה היינו היום.

SHTRUDIDI

New member
הוא יכול לענות

וזהבסדר, רק שהוא בכלל לא באיזור, לא פה ולא פה.
ואני לא מזדעזעת סתם ככה, זה בעיקר מה שקיבלתי מהלימודים.
את הכלים לדעת איפה הכל ממוסגר ואיפה יש רק צד אחד.
תמיד יש דברים שלא נאמרים וצדדים מסוימים שמובלטים, בדרך כלל האמת נמצאת בין 2 הצדדים ואי אפשר להגיד שרק צד אחד צודק.

אני בעד להתנגד לדברים ולעמוד לטובת מה שחשוב לך, רק קודם דעי את העובדות ותבקרי במקום. אל תקחי מידע רק מהתקשורת ובטח לא רק מכלי תקשורת אחד.

jess r

New member

אבל אין לנו מושג מאיפה הוא מקבל את העובדות שלו.
מאיפה אנחנו מקבלים את העובדות שלנו? לא מתיימרת לענות בשמך, אבל אני באופן אישי לא צופה בתקשורת הערבית ואפילו לא האירופאית, וזה לא מונע ממני להחזיק בדעות מסויימות. ואני אפילו לא גרה בדרום! אז אולי אסור לי להחזיק בדעה וזהו?
.
עוד נקודה למחשבה: אם בציוץ שלו הוא היה כותב :"לישראל יש את הזכות להגן על עצמה!" גם אז היית טוענת שעליו לבקר כאן\ בעזה קודם ואז להחליט, או שהיית עושה לו לייק וממשיכה בחייך כי זה מתיישב, להבנתי, עם עמדתך?

SHTRUDIDI

New member
ידעתי שלא הבנת את עמדתי

ואני לגמרי צורכת את התקשורת ממגוון כלי התקשורת, כולל אל ג'זירה באנגלית.
באופן אישי כל מי שבוחר עמדה באופן חד צדדי בלי לדעת לנמק את העניין, לא נתפס אצלי כמישהו שהשקיע מחשבה בטיעון.

כרגע, אני מניחה מהאופן אליו לקחת את הויכוח שמשום מה סימנת אותי בדיוק ההיפך ממה שאני חושבת וכל מה שיש לי לומר על זה, מבלי לדבר על פוליטיקה, שתשכחי מזה. תקראי שוב מה שכתבתי בלי להניח הנחות מיותרות, תביני ותוציאי אותי מהדיון.
אני לא העניין.
העניין הוא הצורך של אנשים לנקוט עמדה בלי לדעת את העובדות.
ברגע שיודעים אותן, אפשר גם לנהל דיון רציני ומשמעותי.

jess r

New member
מסכימה עם כל מה שאמרת

רק שבדרך כלל אנשים לא משנים את דעתם, גם אחרי עבודת תחקיר מעמיקה. אבל זה כבר דיון אחר

למעלה