מסכמ"שת
שיר השבוע- ראו למטה (מסתבר. למה אי אפשר לתקוע את זה כאן?)
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- ידיד שלי: "אתה לא יודע דילמה מה היא עד שילדה אתיופית מבקשת ממך טוש בצבע גוף".
קניית השבוע- כרטיסים לספרות זולה.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- אני קוראת ספר אבל הוא לא מלהיב.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- ראשית כל והכי חשוב - "ספרות זולה" על המסך הגדול. הגשמת חלום
"קומיוניטי", כבר בעונה השניה וזה מעולה.
"The fall" סדרת מתח עם 5 פרקים בלבד לעונה (הנוכחית לפחות, נראה לי שבשניה יהיו 6
). ממש טובה, מומלץ בחום למי שאוהב מתח\סדרות משטרה\ רוצחים סדרתיים. יש שם גם קלינדה אבל היא לא לסבית.
התחלתי גם את העונה השניה של "הגשר" וזה נוראי.
וקרה לי קטע מעצבן. חיפשתי את באפי בצפיה ישירה ומצאתי משהו, לא התעמקתי, התחלתי פרק, אני רואה שזאת השחקנית של באפי ואומרת לעצמי סבבה זה בטח זה. ואז העלילה ממש מוזרה ולא מזכירה את באפי אבל אני זורמת, אולי הפרק הראשון מוזר ואז מתחבר לעלילה האחרת (כי זכרתי בערך על מה זה). ואז הפרק נגמר ואני קולטת שראיתי פרק שלם של סדרה אחרת
משהו טוב שאכלתן השבוע- סושי.
ולצופי קומיוניטי - זוכרים את הפרק עם הצ'יקן פינגרס? אז כל הפרק יש לי חשק מטורף ואני אומרת לעצמי מאיפה אני מקריצה עכשיו שניצלונים? ואז אני פותחת את המקפיא ומגלה שם שניצלונים!!! ואז אני מחממת אותם והם לא טעימים
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- מבריזה ממש מהחדר כושר. צריכה לעבוד על זה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- ראיון מעצבן שכבר סיפרתי עליו. אנשים שלא כותבים "משרה מלאה" במודעות שלהם ומבזבזים את זמני. אנשים מחברות כוח אדם שמתקשרים ואז מופתעים לשמוע שאני סטודנטית למרות. שזה. כתוב. בקו"ח. שלי. די.
קטע משמח שקרה השבוע- ספרות זולה
טיול בסופ"ש עם המשפחה ונכנסתי לים פעם ראשונה הקיץ. היה מדהים
טכנית זה קרה היום בבוקר אבל יש מצב שמצאתי עבודה. כלומר מצאתי התלמדות בבית קפה מחר. וויש מי לאק (ובעיקר וויש מי שהם משלמים עליה
).
אה וקיבלתי פיצויים
והשאלה המתחלפת- איזו סדרה שכולם התלהבו ממנה מסביבכם לא הצלחתם לראות, לא משנה מה? שאלה טובה. אהמ... לא מתה על סיינפלד. ההומור הבכה-עצמית לא עושה לי את זה. ודוגמה עכשווית לא עולה לי לראש. מסתבר שאני נורא מיינסטרים
זה קורה לי יותר עם סרטים.