סיכום שבועי

הנחתי שזה רינגר חחח
קורעת את

זה בוטל דיי מהר, אחרי עונה אחת, אז אני לא בטוח כמה זה שווה השלמה.

בתקווה שתהיי עוד עונה

אני יודעת שאמרו שיש אבל אני לא רואה שקורה עם זה משהו
נכון אני עשיתי לך לצפות בסדרה .? בגלל התמונות של ג'רמי שמתי שבוע שעבר

jess r

New member
אני מצטערת לאכזב אותך

לא היה לי מושג שהוא משחק שם
בעיקר חיפשתי להעביר את הזמן וראיתי שיש שם קלינדה

והוא ממש שונה מהטריילר של 50 גוונים! לא הייתי מנחשת שזה אותו בנאדם אילולא התמונות ששמת פה. ממש לא מתאים לו בלי זיפים.

jess r

New member

מהאישה הטובה!!! לא ראית את זה?
הפורום הזה עוד שניה משנה את שמו ל"קלינדה ואמריקן איידול".

LeAnnDylan

Well-known member
היא צריכה תמיד לבוא בעסקת חבילה

עם ג'יל

סליחה.
לאנה

איזה יופי
על העבודה!

את מתכוונת לפרק המאפיה, נכון? עוד אחד מהמוצלחים!
את גורמת לי לראות פרקים שוב
אז עכשיו את מודה שזו לא קומדיה טיפוסית, אלא מיוחדת ואף גאונית?

jess r

New member
סורי

כן, הפרק הזה.

וכן, זה די גאוני. למרות שזה מרגיש לי קצת כמו חיקוי של סקראבס רק קצת פחות טוב. אתה לא רואה את הדמיון לפעמים?

אה והבנתי מה הבעיה שלי עם הפרצוף של ג'ף! הסנטר שלו משולש. אני לא אוהבת את זה על גברים. סנטרים צריכים להיות קצת יותר מרובעים. אבל הזיפים בהחלט מטשטשים את הבעיה.

חחחחח
איזה התעמקות בפרטים

האמת שלא, אני לא רואה את הדימיון...

Hadar07

New member
הציטוט שלך

גם אני האמת לא התחברתי לסיינפלד בזמנו, לא יודעת ההומור שם לא הצחיק אותי ולא הדמויות והסיפורים.
השם של הזמרת מוכר לי לא יודעת מאיפה אבל לא הכרתי את השיר, שיר נחמד.
בהצלחה בעבודה החדשה, מקווה שתאהבי אותה.

jess r

New member
האמת אין לי מושג מה היא

שמעתי את השיר ברקע של סדרה וחיבבתי.

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי כוח לאייקונים היום

שיר השבוע- עדין במוד מירנדה. אז הרבה שירים שלה. במיוחד זה - Miranda Lambert - Little Red Wagon

וחוץ מזה:
That’s Damn Rock & Roll - Eric Church
Bottoms Up - Brantley Gilbert שהוא בעלי החדש. חתיך

וגם החתיך הזה
Dierks Bentley - Drunk On A Plane

ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- בודקת את הידע הבסיסי של הילדים בגן:
אני: "דן, איך גועה הפרה?"
דן (שנתיים):

אני: "דן, איזה קול משמיעה הפרה?"
דן:

אני: "דן, איך עושה הפרה?"
דן:

אני: "דן! מה עושה הפרה??!!"
דן: "אוכלת.."

קניית השבוע- 18 צמידים/שעונים באיביי. גופיות, כפכפים וקאבר חדש לאייפון, עשיתי של האופרי

ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- כל מיני דברים שנועה תשבי כתבה. אני ממש אוהבת את הכתיבה שלה. מהממת שלי.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- חיפשתי משהו של נועה תשבי ביוטיוב והגעתי לפרקים ישנים של רמת אביב ג'
אני זוכרת שהייתי מאוהבת בטירוף בגיא פעם, ופתאום אני רואה שוב ולא מבינה מה מצאתי בו, הוא בכלל לא כזה חתיך כפי שהיה זכור לי

חוץ מזה ראיתי גם ליאן ואדי, מרוששות, מחשבות רצחניות, בתוך הבועה, הנותרים, רויאל פיינז וחניבעל.
משהו טוב שאכלתן השבוע- חזה עוף עם פירה
ניסיתי להכין משהו מהר כי הייתי ממש רעבה ויצא ממש ממש טעים.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- לא.
קטע מעצבן שקרה השבוע- באופן מאוד מפתיע וחריג ממש, הצלחתי לחתוך את עצמי ביד 3 פעמים, והחתכים האלה כאלה שורפים
'סעמק! וגם איזה יום אחד כשחזרתי הביתה מהעבודה תפסתי טרמפ מהכניסה לזכרון למעלה, בנסיעה זה 2 דקות, בהליכה זה לא ממש אידיאלי גם כי זה די רחוק וגם כי זו עליה די תלולה בלי שוליים וביום קיץ חם (אופיר אוהב גם תירס חם) אין שום סיכוי שאני עושה אפילו מטר בלי מזגן
אה, ושכחתי לציין שהסיבה שאני עוצרת טרמפ זה כי אני מסיימת לעבוד ב-17:00 ואוטובוס שעולה עד הבית יש רק ב-17:50 והסיכוי שאחכה 50 דקות בחום הזה די שואף לאפס. קיצר, תפסתי טרמפ, עוצרת לי איזה פלאפלית אחת במדים (סגן אלוף) ומתחילה לנזוף "במצב הזה את תופסת טרמפים?!"
- "ראית מה זה? מזל שאת לא מפיקוד העורף"
-"זה לא מצחיק, ילדה כמוך תופסת כאן טרמפים, זה ממש מסוכן. בת כמה את ילדה?"
-"אני? אני בכלל לא ילדה, בת 30, שני ילדים וכלב"
-"אין לך מישהו שאת יכולה להתקשר אליו שיבוא לאסוף אותך מלמטה? מישהו מהמשפחה אולי?"
-"לאא, המשפחה שלי בטיול שורשים בסג'אייה. לא מכירה פה אף אחד"
-"זה לא מצחיק, זה ממש מסוכן"
-"בסדר בסדר, מסוכן. מבינה. אבל מה אני אעשה?"
-"תחכי לאוטובוס"
-"אבל הוא בא רק עוד 50 דקות"
-"אז תתכנני לפי הזמנים שלו"
-"אהה... ב.ס.ד.ר.
"
-"אני לא מאמינה שבמצב הזה את תופסת טרמפים. את יודעת כמה זה מסוכן? מה את לא מקשיבה לחדשות? זה ממש לא בסדר. אני בכלל לא עוצרת טרמפים לאף אחד. אפילו לכבוד הרב (אחד שעמד לידי ועצר טרמפים גם ועלה איתה) לא הייתי עוצרת אם לא הייתי מכירה אותו." ~עושה הפסקה רגע~ "איפה את צריכה לרדת?"
-"כאן!" (חצי ק"מ מהבית אבל לא היה לי כוח לשמוע אותה נוזפת בי עוד שניה אחת נוספת)
ירדתי משם בעצבים. שונאת שאנשים כאלה עוצרים טרמפים. אני לא צריכה את הנזיפות שלך ואם בדר"כ את לא עוצרת טרמפים לאנשים, אל תתחילי עכשיו

קיצר הוצאתי את הטלפון מהכיס והרב קו שלי היה גם בכיס והוא נפל לי כשהוצאתי את הטלפון ושמתי לב רק כשהייתי בכניסה אל הבית. אז הייתי צריכה לחזור את כל החצי ק"מ הזה שוב כדי למצוא אותו
כוסימה שלה. הכל בגללה

קטע משמח שקרה השבוע- ירד גשם!!! גשם אמיתי! לא כאילו מישהו יורק עליי. גשם גשם! כזה שמרטיב את כל המדרכה!!
מסר לאומה- שיגיע כבר ספטמבר!
תמונת השבוע שלכן- חיים שלי

והשאלה המתחלפת- איזו סדרה שכולם התלהבו ממנה מסביבכם לא הצלחתם לראות, לא משנה מה? האמת, רוב הסדרות שכולם רואים זה סדרות שאין סיכוי שאני אראה. כל המשחקי הכס, מד מן, הסופרנוס, שובר שורות, איך פגשתי את אמא, בית הקלפים, המפץ הגדול, אלמנטרי, כל הקומדיות למינהן. קיצר, יש מלא ואין לי כוח למנות את כולן.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

jess r

New member
שניהם מכוערים

יש לך טעם טוב רק בנשים

18 צמידים? וואו. אני חושבת ש18 זה המספר הכולל של כל התכשיטים. שאי פעם היו לי.

ואי איזה טרמפ מעצבן. העיקר שהיא עושה לך הרצאות ממרומי המושב באוטו הממוזג שלה. פחחח.

זה כאילו כל הסדרות בעולם שהן לא מתח או דרמות בית חולים או כמה יוצאי דופן כמו סמאש ונאשוויל.
אלמנטרי זה לא סדרת מתח?

LeAnnDylan

Well-known member
הם מהממים

וכן, רציתי לקנות צמיד או שנים ויש את כל האלה שמוכרים כל מיני צמידים דומים עם טוויסט שונה או צבעים שונים וכל אחד עלה פחות מדולר והמשלוח היה בחינם אז הזמנתי איזה 9 והייתי צריכה גם שעון כי כל השעונים שיש לי החליטו להפסיק לעבוד בבת אחת ולא בא לי להשקיע יותר מידי בשעון אז החלטתי לקנות כמה חד פעמיים באיביי בצבעים שונים. כל זה ויצא לי פחות מ-100 ש"ח. שווה.
לא יודעת מה זה אלמנטרי אבל כולם מדברים על זה וזה לא מענין אותי.
ויש גם סדרות מתח ומשטרה שאני לא אוהבת כמו כל ה-CSI/חוק וסדר למינהן.

jess r

New member
הראשון חביב

כמו כלבלב חמוד

השני לא.

אלמנטרי, זה כמו כל ה... סדרות פתרון תעלומות האלו.
האמת שלא ראיתי אבל זה נראה כמו משהו שאת רואה.

תתחדשי. כמה חד-פעמיים השעונים האלו באמת?

למעלה