סיכום שבועי

jess r

New member
בגלל זה הולכים לרוסיות

שלא מדברות מילה בעברית, סותמות ומתקתקות. הכי טוב.
&nbsp

Hadar07

New member
אוי גאד התמונות ששמת

אני בשוק שזה אמיתי ומי למען השם ירצה לאכול דבר כזה אפילו להסתכל על זה לא יכלתי

ההאשטאג היו כמה טובים במיוחד הזה עם הדודה שאמרה שאם פסל החירות מרימה את היד זה אומר
שהנשיא נמצא בעיר

ואוי זה עם האבא שהרס את כל התמונות כשצילם הפוך חח.

jess r

New member
איכס למה

מאיפה חזר? ויותר מעניין - מה קיבלת הפעם?

בואנה כל שבוע את מקבלת מחמאות מאנשים חשובים. מה נסגר?

SHTRUDIDI

New member
אני אניח שהאיכס זה לעוגות

שוב מקרואטיה, זה כבר לא מקורי

קיבלתי טי שירט מגניבה לגמרי, שוקולדים, בושם וקצת קוסמטיקה שיקרה פה מדי.
&nbsp
והמחמאות לרוב מאותו איש חשוב. הוא מפתיע אותי בכל פעם מחדש.

jess r

New member
הייתכן כי טרם סכמ"שתי?

שיר השבוע- הדר עשתה לי חשק:
https://www.youtube.com/watch?v=RlFRMM87IU8
וגם הקאבר המעולה הזה שלה: https://www.youtube.com/watch?v=tIkbE4dyWYE 

ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- הבדיחה הבאה בדירוג למבוגרים בלבד, למקרה שאתם רגישים או משהו:
חברה: "היי יש לי חברה שטסה לפראג, את זוכרת מקומות נחמדים להמליץ לה?"
אני: "בטח! בלה בלה מסעדה בלה בלה"
חברה: "רגע שכחתי לציין שהיא שומרת כשרות"
אני: "ממתי יש לך חברות דתיות?"
היא: "לא, נו, היא דתיה מהסוג המגניב והפתוח והדו-מיני"
אני: "so she can eat pussy but she can't eat bacon?"

קניית השבוע- מכונת כביסה

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- הפרק האחרון של דם אמיתי היה מעצבן. בשלב הזה לא אכפת לי אם ביל ימות. למעשה שימות ושאריק יהיה עם סוקי, הם יותר פוטוגניים ביחד.
ואני הולכת לעצבן את כל חובבי קומיונטי - החל מסוף עונה 3 אני ממש לא אוהבת את זה. היו פרקים שסבלתי וכמה שפשוט הרצתי. כרגע באמצע העונה הרביעית וזה לא מראה סימני שיפור. הם פשוט נכנסו ללופ כזה של פרקי-קונספט שבהם שום דבר לא קורה לדמויות ויש סתם איזה עלילה מעצבנת ברקע. אה ו-בריטה וטרוי? סירייסלי? יש להם פחות כימיה מלעציץ ו... עציץ.

משהו טוב שאכלתן השבוע- על האש וסלטים.

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- כן.

קטע מעצבן שקרה השבוע- התלמדויות וראיונות מעצבנים שנגמרו בכלום. מכונת כביסה שהחליטה להתקלקל בחודש הכי. לא. מתאים.

קטע משמח שקרה השבוע- דייט עם דילן (לא נעים, היא ציינה וזה
). מסיבת הפתעה לאמא, כיף לשמח אנשים. והיה טעים. פגישה עם חברה שחזרה מחצי שנה בחו"ל.

והשאלה המתחלפת- איזה מאכל\משקה נעלם מן העולם ואתם מתגעגעים אליו? גלידת סולרו בטעם לימון.
האמת שמתי לב שאתם מאוד קשורים למותגים\ מאכלים שלכם. אני לא שמה לב בכלל, מבחינתי אם זה במבצע זה אכיל

אמרתי קודם
שאני מתייחס בעיקר לעונות 1-3. בעונה 4 דן הרמון (היוצר ומפיק הראשי של הסדרה) עזב. בעונה 5 הוא חזר, אבל זה לא היה אותו דבר.
אז העונות האלו קצת יותר שנויים במחלוקת. אישית עם עונה 4 הייתי סבבה אבל בעונה 5 התקשיתי. עונה 3 כן זכורה לי טובה! מה, המשחק של אבא של פירס?

ומה, העבודה לא הסתדרה בסוף?

jess r

New member
נחמד, אבל

אני לא מסתדרת עם פרקים או סדרות שעסוקות יותר בצורה שלהן מאשר בתוכן. אני אוהבת שזה שילוב, שיש הומור ודרמה ודמויות טובות וכן אם הצורה מגניבה זה סבבה. איפושהו לקראת סוף העונה השלישית הרגשתי שהם מאבדים את זה מבחינת התוכן.

בקשר לעבודה...
מלצרות זה קקי.
אחר כך הייתי בראיון לגלידריה אבל לא חזר אלי.
מחר ראיון לאבטחה.

מה איתך?

SHTRUDIDI

New member
את באבטחה?

זה נשמע מה זה לא קשור לעולם ולא חלילה כהומור עלייך, פשוט כי זה נשמע ממש מתיש ובשעות מטורפות משהו.
שיהיה בהצלחה!

jess r

New member
לא לא

הגלידריה ההיא היתה בשעות מטורפות. בגלל שהיא בקניון עם הקולנוע הם פתוחים ביום רגיל עד 1 בלילה ובסופי שבוע עד 3-4 לפנות בוקר.

בקשר לאבטחה - זה אבטחה של הכרמלית בחיפה (אם את לא מכירה מדובר במן משהו כזה שנוסע מתחת לאדמה ואני לא מכירה אף אחד שאי פעם השתמש בזה, יש לה איזה 6 תחנות בכל העיר). אין לי מושג מה השעות (בעצם בדקתי והיא עובדת מ-6 בבוקר עד חצות, לא כולל סופ"שים) ומה אופי העבודה חוץ מזה שמדובר בעבודה עם נשק, מה שאני כן יודעת זה שהתנאים ממש טובים (מבחינת שכר וכדומה). מחר אדע יותר.

אממ
לא יודע, אני חושב שהם בד"כ מצליחים לשלב בין הקונספטים לסיפורים בצורה יפה. אין יותר מדיי עלילות מתמשכות אבל ככה זה בד"כ בקומדיות קצרות....

מלצרות זה קקי?
אני קצת שמח שאת אומרת את זה, כי זה אמור להיות משתלם כספית ולפעמים אני מרגיש שאני צריך ללכת על זה.

אז.... שבוע שעבר שלחתי כל מיני קורות חיים וגם לשירות לקוחות של חברת תקשורת מוכרת.
הכל קרה כ"כ מהר - התקשרו אליי, קבעתי מיונים, הגעתי - מרכז הערכה, ראיון, התקבלת, חתימת חוזה - הקורס התחיל היום.
הקטע זה שזה לא היה בעדיפות אצלי. זה 70% משרה בשכר שקל מעל המינימום.... רציתי לגבש עוד כמה הצעות לפני שאני מחליט מה לעשות, שיהיה לי אופציות.
אבל בגלל שהכל קרה מהר אז זרמתי עם זה בחוסר חשק כזה. זה ללא התחייבות אז אני תמיד יכול לעזוב אבל זה לא נעים (כי רק הקורס שבועיים).
מרגיש קצת מבוזבז שם. אני בטוח שאפשר למצוא משהו שיהיה משתלם יותר.... לא פשוט, אבל אפשר..... בכלמקרה, זה מה יש (שזה גם, לא איזה סבל.. בנתיים).

jess r

New member
מזל טוב

איך היה בקורס?
זה תמיכה טכנית או שירות לקוחות?

תראה, יש פה מלצר אחד בפורום שבטח יחלוק על דעתי, וכמובן שהנסיון שהיה לי לא מעיד על הכלל (אם כי יש לי תחושה שכן
).
אני לא אהבתי גם את האופי של העבודה (מאמץ פיזי, לקוחות, מולטי-טסקינג מטורף, חרא שעות), גם את ההתנהלות, וגם את העובדה שהכל לא מסודר (לא משלמים על התלמדויות, לא משלמים על מוניות בלילה, לוקחים הפרשה מהטיפים למסעדה, שזה נטו לגנוב לך כסף). זה כאילו עסק שבו המעסיקים שלך לא מוציאים שקל מכספם על עובדים.
כמובן שבשורה התחתונה זה כנראה יותר משתלם מרוב העבודות, אפשר לעשות 35-40 בתור מלצר בלי נסיון בבית קפה כלשהו ומשם להמשיך לאיזה מסעדה פלצנית ויקרה עם יותר טיפים.

שירות לקוחות
תמיכה טכנית זה 24/7 ולא ממש התחשק לי כרגע.... גם צריך מלא סבלנות ללקוחות שלא מבינים מה אתה רוצה. למרות שעקרונית זה כן יותר מתאים לי.
איך היה - דיי חופר ומשעמם. הם לימדו דברים בסיסיים כאלו, מה זה אינטרנט, תשתית, ספק. הורדה, העלאה.
יש כאלו שצריכים את זה אבל מבחינתי זה סתם, ועוד הקורס זה שבועיים וחצי (במשרה מלאה. כולה שירות לקוחות!). מה שלגמרי מעלה לי את תחשות המבוזבז.
ואני בערך הבן היחיד שם. כבר סימני אזהרה (כאילו, מה אתה עושה פה
). אבל אנשים נחמדים סה"כ.

זה נשמע כאילו באמת היה לך ניסיון ממש רע עם מלצרות. חשבתי שהתלמדות ללא שכר זה לא משהו שמתעסקים בו כבר (כלומר, החוק דיי ברור ואפשר לתבוע).
עניין הטיפים כן, אבל זה בטח משתנה ממקום למקום.... הנסיעות זה חוצפה (וגם ספק חוקי?).
המשכורת נשמעת טובבב אבל זה באמת לא עבודה קלה....

jess r

New member
אפשר תאורטית

האם מישהו באמת יטרח להתעסק עם תביעות בשביל כמה שעות עבודה? אם כן, אותו בנאדם צריך לקחת בחשבון שהוא לא יעבוד שם יותר. ויותר מכך - זה לא ישנה עבור מקום העבודה. הם ישלמו לך את הכלום כסף הזה שהם חייבים וימשיכו לרמות אנשים אחרים. הם יוצאים מנקודת הנחה שבגלל שאתה מרוויח יותר מבעבודות אחרות לא תתעסק עם "זוטות" מהסוג הזה

לגבי נסיעות: פשפשתי קצת וגיליתי שבעצם אין חובה לשלם מוניות או לארגן הסעות לעובדים אחרי שעות פעילות האוטובוסים, למעט עבור קטגוריות מסויימות של עובדים (אבטחה, נקיון ועובדים באולמות אירועים). כלומר המעסיק רק חייב ליידע אותך שאלו שעות העבודה וזה בחירה שלך אם להסכים או לא.
החכמתי
(וגם קצת התבאסתי
למה אף אחד לא מסדיר את זה בחוק? הרי המקומות שכן מסדרים הסעות וכו' הם מקומות עבודה שממילא מציעים תנאים טובים מהממוצע, הפרצה הזאת בחוק פוגעת דווקא באלו שמלכתחילה מרוויחים משכורות נמוכות ורק עושקת אותם עוד יותר).

היי, למה זה סימן רע להיות הבן היחיד?

דווקא 24\7 זה כסף טוב בשעות הלילה ובסופ"שים. אבל יש לזה מחיר כמובן.

כן, אם אתה נשאר
אז זאת בעיה.... אם עזבת, אז אפשר להתעקש. אבל נכון, זה בטח קצת כאב ראש שהרוב יעדיפו כבר להימנע.
עם זאת, אני לא בטוח שלמעסיק זה גם כזה קל. לא יודע, נשמע לי מוזר ששומעים על מקרים כאלה כל הזמן ומעסיקים עדיין עושים את זה.

האמת שלא חשבתי שחובה לארגן הסעות, יש גם עבודות שמראש דורשות ניידות...
אבל צריכה להיות חובה להחזרי נסיעות... רק שבד"כ מדובר בתחבורה ציבורית, אז השאלה אם זה רלוונטי למקרים מיוחדים כאלו.
בכל מקרה, דווקא ניסיתי לחפש עכשיו וראיתי שכתבו שצריך לספק הסעות אבל לא מצאתי מקור באמת החלטי, אולי אפשר לשאול בפורום דיני עבודה.
זה מסוג הדברים האלה שמההגיון חייבים לדאוג להם (בעיקר במשרות סטודנט כאלו). איך מוצאים עובדים ככה? (רק מהשכונה?)
כמו גם שכר לילה שבעיקרון החוק אומר שהוא לא צריך להיות יותר גבוה, אבל ככה נהוג.....

חחחח ציפיתי להערה כזאת
לא אמרתי שזה סימן רע, רק שזה מוזר. מרגיש לא שייך כזה (אבל זה לא שאני אאוטסיידר, כולן נחמדות)

זה היה שיקול באמת שלילות וסופ"שים זה משתלם, אבל רציתי להתחיל לפחות במשהו יותר מסודר, משמרות בוקר וזה.
מה גם שעודמעט חגים והכל, וזה לא הכי נחמד. אם אתקבל נגיד לנתב"ג אז אני אזרום על לילות כי זה נראה יותר נסבל + יותר משתלם.

SHTRUDIDI

New member
לא זוכרת סולרו לימון

אבל אני לא ממש טיפוס של סולרו אז מה שתגידי

&nbsp
איזה באסה על מכונת הכביסה. מקווה שזה לא ייגמר במלא כסף.
&nbsp
&nbsp

jess r

New member
זה נגמר במחיר סביר

פחות ממה שחשבתי שזה כבר טוב.

ולפחות השתדרגנו למכונה טובה יותר, זה גם נחמד

היה לימון! הוא היה... צהוב.

למעלה