סיכום שבועי

jess r

New member
זה שודר בלייב

יס תמיד משדרים דברים כאלו בלייב

אני מאמינה שאהנה, יש לי פטיש לטקסי פרסים.
אני מדמיינת את עצמי במקום המנצחים ואז מתחילה להזיל דמעות
(TMI?)

מכירה. יש שם מציאות |כן

וואוווו. סחטיין על ההתמדה. כולם מאותו סוג?

מגניב, תודה על ההמלצה

SHTRUDIDI

New member
וגם היה מצחיק!

אם את אוהבת את ההומור של סת'.
וכן, לגמרי TMI

&nbsp
ההתעמלות מאותו סוג?
אם הבנתי נכון את השאלה, אז לא. יש 3 סוגים שונים, 2 מהם מתרחשים פעמיים בשבוע.
ותודה. זה באמת עושה הבדל משמעותי, אז אין ברירה אלא להמשיך.
&nbsp

is00

New member
יש עוד שידור חוזר של הטקס מחר ביס.

ביס או, אם את במקרה מנויה שלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה סכמ"ש לפני יציאה

שיר השבוע- יש את כל הרגילים שלי אבל יש אחד שמעולם לא כיכב אצלי אז אלך עליו - Sia - Chandelier
שמעתי אותו כשהופיעה איתו בצ'לסי לייטלי והוא נתקע לי מאז.
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- וואי לא זוכרת עכשיו. ואין לי גם זמן להיזכר. אבל צ'לסי תמיד מצחיקה אותי אז נלך על משהו שהיא אמרה.
קניית השבוע- אקססוריז ברגיל.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- ניסיתי להקשיב לפרק אחד של הספר של טינה פיי בזמן הלייזר. זה לא בדיוק עבד.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- פרשיות סמויות
עודד פהר עשה גיחה קצרה ועשה לי את כל העונה
שיחזירו אותו כבר לקאסט באופן קבוע!!
משהו טוב שאכלתן השבוע- פנקייק!!! בבית הפנקייק המקורי

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- חוץ מתיכנון אחד שלא יצא לפועל- כן.
קטע מעצבן שקרה השבוע- לייזר. אני כל כך שונאת את זה. הכל מגרד ושורף ובא לי למות.כל אחד מציע לי משחות שאמורות לעזור וניסיתי כבר יותר מ-10 ושום דבר לא עוזר לי
וגם נגמר לי צ'לסי לייטלי

קטע משמח שקרה השבוע- הופעה של קרן פלס, וניצלתי גם את השבוע הזה לטובת מפגשים מרובים עם שלל אנשים כי שבוע הבא חזל"ש

מסר לאומה- סיה הזו פסיכופטית עם איזו הפרעה נפשית. בדוק.
תמונת השבוע שלכן- דמיינו תמונה של קרן פלס.
והשאלה המתחלפת- מה הרגלי ההאזנה למוזיקה שלכם? החל מ-איפה אתם מקבלים המלצות, איך מורידים ומתי ואיפה מאזינים לה הכי הרבה.
מאיפה אתם מקבלים המלצות - מקבלת המלצות מהכותבים האוהבים עליי בעיקר. אני עוקבת אחריהם בטוויטר וכשהם מתלהבים משיר/אמן חדש, אני הולכת לבדוק. הטוויטר עצמו באופן כללי גם כלי לקבלת מידע, בדר"כ כל מיני אמני קאנטרי חדשים שמחפשים קהל מתחילים לעקוב אחרי כל מיני אנשים כדי שיגיעו למוזיקה שלהם, כל אחד כזה שעוקב אחרי אני נותנת לו צ'אנס לענין אותי. חלקם ממש לא הסגנון שלי אבל לחלק מהם יש פוטנציאל.
חוץ מהטוויטר יש לי גם כמה חברים שאני סומכת על הטעם המוזיקלי שלהם, הם גרים מעבר לים והולכים לכל מיני הופעות בתי קפה ומגלים כל מיני אמנים שנמצאים מתחת לרדאר אבל שווה לבדוק אותם. ויש כמובן את תחנות הרדיו ומצעדי הקאנטרי שבהם אני גם גם מגלה שירים חדשים. טקסי פרסים זו גם הזדמנות לגלות שירים כי למרות שרוב ההופעות בדברים האלה הן של שירים מוכרים ומצליחים- אני די נוטה להתעלם מכל מה שמיינסטרים מחוץ לז'אנר שלי.
מאיפה מורידים - מאייטונס אם זו אישה וזה משהו טוב. אם זה חביב כזה או סתם גבר, אחפש טורנט. במקרה של כל זמרי הטוויטר החדשים- הם לרוב נותנים קישורים להורדה בחינם של כמה שירים כדי להתרשם.
מתי ואיפה מאזינים הכי הרבה - בדר"כ מאזינה כשאני בדרכים. לא משנה בדרך לאן- אני עם אוזניות. מאזינה בעיקר לפלייליסטים הקבועים שלי. בבית פחות יוצא לי להאזין במהלך השבוע כי אני לא נמצאת יותר מידי מול מחשב, רק לקראת הלילה ואז אני שמה לי איזה פרק של סדרה ונרדמת. אבל במהלך הסופ"ש כשאני במבצע ניקיונות של החדר זו הזדמנות טובה לשמוע דברים חדשים.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SHTRUDIDI

New member
בית הפנקייק

כל העולם ואחותו היה שם השבוע נראה לי. כולם מספרים על הפנקייק המושלם שלהם. גם אני רוצה

&nbsp
אגב, סיה:
http://www.mako.co.il/music-Magazine/articles/Article-a7432bdb2803741006.htm
&nbsp
צ'לסי לייטלי נגמר לעד או סתם הסתיימה עונה או משהו?
&nbsp
ממש הצחקת אותי שאת מאזינה "בדרכים"

זה נשמע כאילו גם את זמר קאנטרי שחורש את הארץ באוטובוס

jess r

New member
אם זאת אישה

בית הפנקייק הזה... אני שומעת עליו יותר מידי. כשאמצא עבודה נלך לחגוג שם.

למעלה