סכמ"ש

lolly87

New member
סכמ"ש

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם? אחותי.
2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע? נסיעות-אוטובוסים ורכבת.
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? תארו.. היה שבוע מייגע אבל גם כפי.
4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) מאוד מרוצה, הגשתי את הסמינריון, סיימתי עם המצגות החודש והספקתי גם לטייל.
5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. לא, יש לימודים למחרת וגם ככה אף פעם לא התלהבתי מזה.
6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש לנוח ולהנות מכל רגע

N o R i K o

New member

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם? חברה שלי אמרה לי שהיא לא יודעת מה היא הייתה עושה בלעדיי ושלדבר איתי תמיד מרגיע ומעודד אותה. זה היה נחמד

2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע? שיעורים פרטיים.
למזלי השבוע הקרוב הוא האחרון...
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? תארו.. די מייגע. יותר מדי עבודה-לימודים-החלטות. וטרטורים מפה לפה. אני צריכה מסז'

4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) בעיקרון גם עשיתי צעד משמעותי וגם היה לי כיף עם חברות וגם ראיתי סרט שממש ממש רציתי לראות ונהניתי ממנו, אז אם מתעלמים מכל המרמור שלי זה היה אחלה שבוע.
5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. חברה שלי הזמינה אותי לנובי גוד, אף פעם לא הייתי באחד, מה עושים שם?

6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש שתזכרו את הסופ"ש האחרון של 2012 כ-Totally Awesome!

(הסמיילי הזה ממש קריפי. ולחשוב שאני הצעתי לתפוז להוסיף אותו...
)

גילושיט

New member

איזה כיפיים האייקונים האלה

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם? אני עובדת עם ילד לקוי למידה פעמיים בשבוע, ובפעם האחרונה שהייתי אצלו נגמר לנו הזמן ואמרתי לו שאני הולכת.. והוא רק אמר "לאאאאאא..." והסתכל עליי בעיני פאפי כאלה.. זה היה מרגש!
2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע? אוכל, יציאות, כרגיל.
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? תארו.. יחסית לשבועיים שקדמו לו קליל מאוד!
4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) השגתי מטרה אחת חשובה, להשלים עם חברה טובה.

5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. ממש לא.. לא מתלהבת מהשטויות האלה וגם לומדת למחרת.
6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש. שתאכלו

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם? נערה בכיתה ח', חלק מקבוצת הנעורים בקיבוץ, שמהשנייה הראשונה היה לנו חיבור טוב. כשכל היתר התנדפו הביתה בלי לנקות אחריהם, היא התעקשה להישאר איתי ועד שלא הוצאתי אותה פיזית ושלחתי אותה הביתה היא לא הסכימה ללכת.
2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע? או, שאלה מאתגרת. אני מניחה שהארוחת בוקר שאכלתי אתמול. זה היה שבוע מצומצם.
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? בעיקר עמוס. זה היה שבוע אינטנסיבי בפגישות ושיחות, שאני מקווה שישתלמו בהמשך.
4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) פף... אני חושבת שכן, היה שבוע טוב.
5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. לגמרי, מלא. סתם, לא ממש. בימי שני בערב יש לי פעילות עם י'-יב', אז אני אעשה להם משהו שקשור. אבל אולי יהיה משהו ספונטני ולא צפוי.
6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש הסופ"ש כמעט נגמר, אז אני אאחל לכולם שבוע טוב כמו סושי אינסייד אאוט, מלא חוויות כמו טיסה בדקה ה-90 וצבעוני כמו בועות סבון ביום שמשי ושליו.

h a j b i

New member
טוב, הגיע הזמן

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם? לא ריגשו אותי השבוע באופן מיוחד.
2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע? לא הוצאתי הרבה על משהו מיוחד
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? תארו.. אההממ, מעניין אני מניח

4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) היו דברים טובים וכיפים,לא הצבתי יותר מידי מטרות השבוע, נראה מה יהיה שבוע הבא :- P בגדול אפשר להגיד שאני מרוצה.
5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. אין עדיין תוכניות סגורות אבל מקווה שיהיה מה לחגוג

6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש : שתגלו כל פעם שעוד לא הגעתם לשיא ותמיד יש למה לצפות.

Talg123

New member
אהלן

אני חדש פה וסתם במקרה ראיתי את זה אז....

1.לא נראה לי שמישהו ריגש אותי השבוע...
2.הוצאתי הכי הרבה כסף על בירות השבוע הלך לי איזה 400 שקל בכיף בחמישי שישי רק על בירות ששתיתי...
3.שבוע עצבני כי אחרי 7 שנים סוף סוף הפסקתי לעשן אז כל דבר מעלה לי תפיוז חחחח
4. כן ברור שאני מרוצה הפסקתי לעשן.
5. אני לא חוגג תסילבסטר(במיוחד שאני לומד למחרת אז ביכלל אין שום סיבה שבעולם)

EdisonGirl

New member
מזל טוב

על הפסקת העישון. מה הביא אותך להחלטה? וכמה זמן זה הולך להחזיק? ;)

Talg123

New member
קטע מצחיק....

זה היה במוצאי שבת יצאתי לעבודה ועישנתי בדרכי לעבודה ואז פתאום החלטתי שיש לי כוח רצון ואני אוכיח לכולם... זרקתי תסיגריה וזהו מאז אני לא מעשן... בלי יותר מדיי סיבות מיותרות ובלי יותר מדיי תירוצים על זה שקשה לי כי בתאכלס הכל בראש ואין דבר כזה מכור זה עניין של כוח רצון.

וזה הולך להחזיק בע"ה לפחות עד גיל 60 חחחחחחח נראה מה יהיה :]

EdisonGirl

New member
כל הכבוד :)

אני יכולה לעודד אותך שאבא שלי היה מעשן כבד לפני שהוא הכיר את אמא שלי, ובהחלטה הוא הפסיק ונשאר עם 2-3 סיגריות ביום במקרה הכי גרוע, כבר ש-נים. כך שאכן, זה לגמרי עניין של החלטה

h a j b i

New member
הוא כתב שהוא "הוכיח לכולם" אז כנראה שהיו מספי

מספיק כאלה.

1. אחותי. סתם כי היא התקשרה להגיד לי שהיא אוהבת אותי.
2. קניות אצל הירקן השכונתי. מסתבר שהוא דופק מחיר על פירות.
3. מעייף ומתיש.
4. הייתי חולה רוב הזמן אז העשייה שלי נתקעה איפה שהוא באמצע ויש לי טונות של עבודות ושיעורי בית להשלים...

5. כרגע אין, בטח יהיו בהמשך.
6. שלא תדרכו על לגו בחושך. זה לא כיף

lee05

New member
ובכן...

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם?- |הדגשאף אחד האמת...:/
2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע?-|הדגש אוכל ללואי (הכלב המדהים
שלי )
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? תארו.. ככה ככה, התחיל עם יומיים של כאב גרון וללא עבודה אבל השתפר לקראת סופש
4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) ככה ככה
5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. עדיין בהתלבטות
6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש

m i r u s h i

New member
מעט באיחור..

לא נורא שהתחיל כבר שבוע חדש, נכון..?

1. מי הכי ריגש אתכם השבוע, ומה הוא עשה/אמר שריגש אתכם? האבא ההורס שלי.
ליוויתי אותו לאיזה הליך רפואי קצת מאיים ולמרות ההפצרות מצידו ["הוא לא צריך ליווי"/"הוא יסתדר לבד"/"חבל על הבזבוז זמן שלך"] והחזות של הגבר האמיץ - בסופו של דבר הוא רק הודה לי על שהייתי איתו ביום המפחיד והמייגע הזה. כאילו שהייתי נותנת לו להיות לבד..
2. על מה הוצאתם הכי הרבה כסף השבוע? הדפסה וכריכה של הסמינריונים להגשה לאוניברסיטה.
מאושרת!
3. האם היה לכם שבוע מייגע? קליל? תארו.. סביר כזה.
4. האם אתם מרוצים מהשבוע שחלף (השגתם מטרות שרציתם, היה טוב וכיף וכו..) שוב, סביר +. הכל היה שגרתי... ואפשר להגיד שזה בסדר. לפעמים יציאה מהשגרה זה לא לטובה..
5. האם יש תכנונים לסילבסטר שבוע הבא? אם כן- פרטו, אם לא- גם מוזמנים לפרט. לא ממש,לא. כנראה משהו קטנטן עם אנשי המעונות.. גם זה לא בטוח.
6. תנו לנו ברכה מקורית לסופ"ש שיגיע הסופ"ש הבא במהרה. אמן.

אחלה שבוע!

Optimistic Girl

New member

1
ריגש אותי שידידה חדשה שלחה לי ברכת מזל טוב
וגם ידיד חדש שלח לי ברכת מזל טוב
לא ציפיתי מהם וזה היה מקסים

ברכות יפות שכתובות בחרוזים

2.בשביל מה אני צריכה להוציא כסף?!
אני סטודנטית תפרנית...

3.
היה שבוע מרגש עם הרבה הפתעות והרבה מסיבות הפתעה לכבוד יומהולדת שלי