סכמ"ש

SHTRUDIDI

New member
סכמ"ש

שיר השבוע-
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
קניית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן-
משהו טוב שאכלתן השבוע-
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
קטע משמח שקרה השבוע-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכן-
והשאלה המתחלפת- מאיפה אתם מקבלים את עדכוני החדשות שלכם (תבחרו איזה תחום שבא לכם - מלחמה, אופנה, מוסיקה, סלבס, שקר כלשהו)?

שיהיה סופ"ש שקט ונעים

LeAnnDylan

Well-known member

שיר השבוע- הייתי במוד מירנדה למברט ומרל האגרד אז המון שירים שלהם.
העיקריים:
Texas As Hell - Miranda Lambert
Texas Pride - Miranda Lambert
Texas When I Die - Miranda Lambert
וכן, יש לה הרבה שירי טקסס. אבל הם כולם שווים. גם אנחנו צריכים שירים פטריוטים כאלה בזמן מלחמה. אני רוצה לגור בטקסס

I'm Gonna Break Every Heart I Can - Merle Haggard
Mama Tried - Merle Haggard
The Fightin' Side of Me - Merle Haggard

ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
לאחיינית שלי (בת 3) יש איזה קטע עם בובז (יש לה ממי ללמוד
)
קיצר, נסיעה בכביש ששווה-ערך לנסיעה בהרים= מלא במפרים כל 10 מ'.
בת דודה שלי נוסעת קצת מהר.
אני: "סעי לאט כוסאמק את מקפיצה לי את הבובז!
"
אחיינית *מחבקת אותי ותופסת לי את הבובז* : "אני אשמור לך על הבוביז"

קצת אחרי, מגיעים הביתה, אמא שלה יושבת על המדרגות בחוץ ומורחת לק ברגליים, לובשת גופייה עם מחשוף סביר אבל כשמתכופפים הוא מכובד. הילדה בתגובה: "אמא מה זה, נוזל לך הבוביז"

וגם הוידאו של ליאן ואדי שהעליתי לשרשור אוף ממש הצחיק אותי. אם לא ראיתם. תראו נבלות

קניית השבוע- חומרי יצירה. ופיתחתי תמונות באיכות הכי גרועה שאי פעם פיתחו לי בחיים. בשביל מה להשקיע בתמונות ממצלמה מקצועית אם בחניות צילום מפתחים אותן כאילו היו תמונות שצילמתי ממצלמה קדמית של אייפון 3G?!

ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- עובדות חיים שכל בן אנוש צריך לדעת. חלקן ממש מוצלחות - http://themetapicture.com/the-22-most-brilliant-life-hacks-every-human-being-needs-to-know/
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- התחלתי לראות מסודר את מרוששות במקום פרק פעם בבייביסיטר עם הוט
המשכתי לראות 'הנותרים' אפילו שאני ממש לא מבינה מה לעזאזל הולך שם. עוד פרק של 'מתחת לבועה' זה נהיה ממש מותח! וליאן ואדי.
משהו טוב שאכלתן השבוע- במקום בואו אני אגיד לכם מה לא טוב - היינו בצ'ק פוסט והיינו רעבות, היה מולנו שלט לביג בקריית אתא, אמרנו יאללה נלך לשם נראה מה יש לאכול. אני הכרזתי לפני שבא לי בשר אז דודה שלי הציעה שנשב בשיפודי הכיכר. המקום היה זכור לי משירות הצבאי משם הזמנו כל שבת שסגרנו בבסיס. אבל זה היה בבית שאן ושם היה לי טעים. בסניף ביג בקריית אתא זה דוחה. הכל דוחה. הסלטים, התוספות, הבשר. הכל. מה שכן, הלימונדה שלהם ממש טעימה. אז אם אתם צמאים, זה טוב

היום הייתה מסיבת סיום בגן ואיזה אמא פלצנית הכינה פסטה עם רוטב עגבניות ופרמז'ן וקישקשה על זה שבדיוק הייתה באיטליה והביאה פסטה אמיתית ופרמז'ן אמיתי ועגבניות אמיתיות ובלה בלה אמיתי. קיצר חפרה אבל היה ממש טעים!
אה אם כבר מסיבת סיום נזכרתי בעוד קטע משעשע. קיצר מסיבת סיום, אז תמיד יש את הקטע שההורים נותנים מתנות לצוות ואז יש איזה אמא אחת שמתחילה להקריא ברכות לכל הצוות. אז לפני שהיא התחילה צעקתי לה ש"כדאי מאוד שהברכה שלי תהיה מרגשת!" והיא מסתכלת על הדף, ואז מסתכלת עליי וכזה "אהה, אממ...טוב, אז... אני אאלתר"

היא התחילה להקריא את השמות של הבנות שעובדות לפי הסדר והקריאה מיני חפירה על כל אחת ואז היא מגיעה לשם שלי, היא מסכלת על הדף וכזה "תודה ביי".
קצת צחוקים של הורים ואז היא מתחילה: "אני רוצה להגיד לך המון תודה בשם כל ההורים על האור שאת מביאה לגן, על שמחת החיים, האנרגיות החיוביות, המוטיבציה, הכישרון, החום והאהבה שאת מרעיפה על ילדינו.." בשלב הזה אני קוטעת אותה "הלו, אמרנו ברכה מרגשת לא להמציא שקרים!"
גם כן אור וחיוביות
האנשים האלה לא מכירים אותי בכלל

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- לא! מאדרפאקרס!!@#$

קטע מעצבן שקרה השבוע- בת דודה שלי הייתה צריכה שאחתום לה על איזה שיט והייתי צריכה תעודת זהות בשביל זה כי דרכון זה לא מספיק טוב ואין לי תעודת זהות כי גנבו לי את הארנק בתחילת החודש הקודם והתעצלתי ללכת להוציא חדשה כי גם אין לי יותר מידי כסף לבזבז על השיט הזה. אבל היינו חייבות אז היא כפתה עליי להוציא תעודת זהות בָמַקום. כשהתעוררתי על רגל שמאל. לא הייתה לי סבלנות להתאפר בבוקר והשיער שלי נראה כאילו לא חפפתי חודש. זה נראה יותר כמו מאג-שוט מאשר תמונה לתעודת זהות. ועכשיו אני תקועה עם זה לשלוש השנים הקרובות עד שיגנבו לי שוב את הארנק

קטע משמח שקרה השבוע- אממ. כלום.
מסר לאומה- מישהו רוצה לגנוב לי את תעודת הזהות כדי שאצטרך להנפיק חדשה?

תמונת השבוע שלכן- בטח לא המאג שוט שלי. הנה במקום מישהי פוטוגנית גם בלי איפור
אהבת חיי

והשאלה המתחלפת- מאיפה אתם מקבלים את עדכוני החדשות שלכם? עדכוני מלחמה מעדכוני הטוויטר לאייפון של דובר

LeAnnDylan

Well-known member
מזה השיט הזה?! קיצרו את מכסת המילים??

פעם הייתי חופרת הרבה יותר מזה

הו וול, הנה הסוף ובגלל שזה הצריך עוד הודעה. הנה עוד תמונות של אישתי האהובה

והשאלה המתחלפת- מאיפה אתם מקבלים את עדכוני החדשות שלכם? עדכוני מלחמה מעדכוני הטוויטר לאייפון של דובר צה"ל.
חדשות בגורף אני מקבלת כל פעם שאני נכנסת לדפדפן (YNET זה עמוד הבית שלי) בערב אני בדר"כ יושבת קצת מול החדשות, רק ערוץ 10 כי כל השאר שמאלנים
וחדשות "בידור" מהעולם לא ממש מעניינות אותי אז בכל דבר קאנטרי יש לי כמה עמודי פייסבוק שונים שמעדכנים אותי. יש לי ניוזלטרים של האמנים החשובים (ליאן, מירנדה וכו'), דרך צ'לסי לייטלי אני מתעדכנת בחדשות בידור שונות, במשטרת האופנה אני מעדכנת לגביי אופנות חדשות. יש לי גם כמה עמודי אופנה בבוקמארקס אבל אני לא משתמשת בהם באופן גורף. ופה בפורום אני מתעדכנת בחדשות איידול. זה מה שהייתי צריכה להגיד?

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SHTRUDIDI

New member
לא היית צריכה להגיד כלום

אבל אני שמחה שאמרת בכל מקרה

&nbsp
יפה לך שבשביל עוד תמונה העלית גלריה.

LeAnnDylan

Well-known member
לא הצלחתי לבחור

האמת שגם רציתי לראות איך זה יוצג. וזה לא כיף ככה.
מעל כמה תמונות זה הופך לגלריה? כי אני מניחה שאם נגיד מעלים 2 תמונות יחד זה בטח לא יהפוך לגלריה. מ-3? 4?

jess r

New member
כל השאר שמאלנים

אהמממ. הבחירה שלך בבחירות האחרונות הפכה כרגע לתמוהה בעיני.

LeAnnDylan

Well-known member
גם בעיני

האמת היא שבאופן עקרוני דעותיי נוטות יותר לכיוון השמאל מאשר הימין אבל מתחילת המלחמה הזו כל השמאלנים הקיצוניים האלה שקופצים מכל חור גורמים לי לבחילה. חבורת זבלים כפויי טובה.
אין לי בעיה עם זה שאורלי ויינרמן אוכלת בולבולים של ערבים, שתעשה מה שהיא רוצה בזמנה הפנוי. אבל שמאלנים שהולכים ומפגינים נגד צה"ל זה מוציא אותי מדעתי. באיזה עולם הם חיים שהם מאמינים שבלי צה"ל לא היו מוחקים אותנו מהמפה תוך 24 שעות?!
זה טוב ויפה שהם דואגים לכל ה'חפים מפשע' בעזה. אבל זה לא צריך לבוא על חשבונם של התושבים שלנו ובטח ובטח שלא על חשבון החיילים שלנו.

jess r

New member
או...

קי...
רק רציתי לציין שהאירוניה שיעשעה אותי, אבל תודה על ההסבר המפורט

SHTRUDIDI

New member
תעשי שלא פוליטי

בחייאת, רק שלא נכניס גם לכאן ויכוחי שמאל - ימין.
יש מספיק כאלה בערך בכל פינה בארץ כרגע.

SHTRUDIDI

New member

אור וחיוביות זה חזק

&nbsp
את הורסת את הילדה בת 3 בגיל ממש צעיר

&nbsp
מאיפה המארל הזה הגיע?
יש לו קול כזה אולד סקולי והצלחתי לשרוד חצי דקה מהקישור לשיר הראשון ששמת בתהייה אם הוא חדש או ישן ואם אי פעם דיברת עליו

&nbsp
הקישור ששמת מגניב!
7 ו-8 שינו לי את החיים

&nbsp
הזויה אחת. מה הצטלמת לת.ז. בלי לחשוב שזו התמונה שלך עכשיו?!

&nbsp
אני מקווה שאמרת להוא בפיתוח שהוא פיתח רע.
מעצבן לשלם על פיתוח ולקבל תמונות שצולמו מקצועי עם צבעים זוועה או איכות כיתה ב' בחדר חושך פרטי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא הורסת אותה. זה בא לה לבד

אני לא אומרת בוביז
חוץ מזה שאני משתדלת להרחיק ממנה את הסטויות שלי. זה כנראה זורם בדם או משהו

&nbsp
מרל אהובי הוא אחד מאלילי הקאנטרי הגדולים ביותר. לא ברור לי למה לקח לך כל כך הרבה זמן להבין שהוא אולד סקול. הוא הכי אולד סקול שיש. יש ברפטאר שלו 76 אלבומי אולפן ועוד איזה 50 אוספים

השיר הראשון לצורך הענין הוא מ-1965. (ואם זה מענין אז השני מ-1968 והשלישי מ-1970.)
&nbsp
זה לא שהצטלמתי בלי לחשוב. חשבתי על זה וקיללתי את בת דודה שלי בלי סוף כל הדרך עד לשם וגם אחרי. אבל היינו חייבות את התעודת זהות עד השעה 13:00 השעה הייתה כבר 12:00 והיינו בחיפה ואני באופן כללי שייכת למחוז חדרה אז חשבתיש נצטרך לעבור אצלי בבית ואז אוכל להסתדר קצת. אבל לא היה זמן לזה והבחורה אמרה שאם התעודה הקודמת סרוקה במחשב אני יכולה להנפיק חדשה גם בחיפה ולצערי היא הייתה סרוקה
לא נורא, עוד איזה שבוע אני אלך להוציא חדשה

לפחות לא שילמתי על זה. או על שום דבר באותו היום כי בת דודה שלי החליטה לשלם על כל מעללי באותו יום כדי שלא אהרוג אותה
.
&nbsp
לגבי הפיתוח, לא אמרתי לו. אבל זה רק בגלל שלא טרחתי בכלל לבדוק את התמונות בחנות. בחיים לא בדקתי אותן בחנות. לא חשבתי בכלל שיש אפשרות כזו שהתמונות לא יצאו טוב כששלחתי לפיתוח תמונות באיכות גבוהה. אח"כ לא היה לי כוח לחזור לשם לנזוף בו אבל אין סיכוי עכשיו שאני או מישהו שאני מכירה ילך לפתח שם עכשיו תמונות
הזהרתי את כל מי שגר קרוב לשם ועלול בטעות לרצות לפתח שם תמונות...

SHTRUDIDI

New member
מעצבן

אני התחלתי לבדוק תמונות כבר במקום מאז שביקשתי פיתוח מבריק לאיזו תמונה מוגדלת והאיש פיתח מט.
זה יצא נורא והרס את כל הגוונים בתמונה שהייתה די שחור לבן עם הבזק מועט של תכלת.
הוא אמר רק אחרי זה שבגודל הזה אין לו אופציה למבריק, אז אמרתי שאם היה אומר קודם, לא הייתי מדפיסה אצלו.
בסוף לא שילמתי לו עליה.
ממש קשה למצוא פוטואים שאפשר לסמוך עליהם באיכות וגם לא מגזימנים במחירים.
&nbsp
ילדה בת 3 שאומרת בוביז זה מוזר

&nbsp
לקח לי זמן לגביי מארל כי למרות שהוא נשמע אולד סקול, השיר ששמעתי היה נשמע מעובד בצורה מודרנית למדיי. זה מבלבל.
לא ידעתי שאת חובבת גם קאנטרי קלאסי.
את גם בעניין ג'ון דנבר וג'וני קאש? או שיש רק אמנים ספציפיים מפעם שאת אוהבת?
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
אני באמת אתחיל לבדוק מעכשיו

מעצבן ממש הקטע הזה. חשבתי שזה דבר הכי פשוט שיש לפתח תמונות. כשאני מדפיסה במדפסת הן יוצאות לי באיכות מעולה אז למה שבחנות צילום הן לא יצאו טוב?!

&nbsp
ילדה בת 3 שאומרת בוביז היא ילדה אדירה!

&nbsp
אני אוהבת קאנטרי קלאסי, פחות מקאנטרי מודרני אבל אוהבת. הכי אוהבת זה 90' קאנטרי.
את ג'וני קאש אני אוהבת. את ג'ון דנבר קצת פחות אבל מחבבת את הלהיטים שלו. מהקלאסיים אוהבת (כמו במודרני) יותר נשים - פטסי קליין, לורטה לין, לינדה רונסדט, דולי פרטון, פאטי לאבלס, תמי ויינט, מארי צ'ופין קרפנטר, ג'ון קארטר קאש, קרולין דון ג'ונסון, ג'ולי מילר, ברברה מנדרל, לורי מורגן, פאם טיליס. אבל יש גם כמה גברים (ולהקות גברים) כמו אלבאמה, סטיב ארל, האנק ווילאמס, אלן ג'קסון, ויילון ג'נינגס, ג'ורג' ג'ונס, ג'ורג' סטרייט, גארת' ברוקס (אותו האמת רק לאחרונה), ברוקס אנד דאן, ודיימונד ריו שאני אוהבת.
קיצר חפרתי
אבל בגדול אני אוהבת יותר שירים מפוזרים מפעם מאשר אמנים למרות שזה נראה כאילו אני אוהבת הרבה אמנים...

SHTRUDIDI

New member
לא חפרת

היה מעניין.
באופן מפתיע אני גם מכירה את השמות שציינת. זה הסגנון האהוב על אבי.
בזמנו כשהוא ערך איזה משהו הוא הוסיף כמה שירים.
שמענו כל כך הרבה את ג'וני קאש ורינג אוף פייר, שזה הגיע למצב שאחי ואני יושבים בחדר ליד ומזמרים פתאום "אנד איט ברנס ברנס ברנס" בקול נמוך.
הקיצר, דפק לנו את המוח הדבר הזה אבל זה עדיין סיפור מצחיק

SHTRUDIDI

New member
מסכמת

שיר השבוע-ממשיכה במסורת האולדיז שלי. זה מרגיע:
טוני בנט ובילי הולידיי - god bless the child
הביטלס - blackbird
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)- ההשטאג השבועי עם נושא הזוי

הריב הדבילי שלי
קניית השבוע- סנדלים מגניבים ב-80 ש"ח.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- זה לא טוב וזה בטח לא מאמר, אבל זה חתיכת ווירדי, אז תראו:
http://www.pitria.com/this-man-took-maternity-photos
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- ראיתי איזה סרט חביב about last night. לא יצירת אמנות, אבל נחמד. ואני מכורה עדיין לפרויקט מסלול, גברים בעבודה שרק משתפר בעונה 2 וזהו.
משהו טוב שאכלתן השבוע- דובשניות
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- חלקית
קטע מעצבן שקרה השבוע- האזעקה בשש בבוקר היום לוקחת את הכתר

קטע משמח שקרה השבוע- השגתי מקום באיזה שיעור התעמלות שממש רציתי וכבר מלא זמן אני ברשימת המתנה.
מסר לאומה- החום הזה מיצה עצמו

תמונת השבוע שלכן-
והשאלה המתחלפת- מאיפה אתם מקבלים את עדכוני החדשות שלכם (תבחרו איזה תחום שבא לכם - מלחמה, אופנה, מוסיקה, סלבס, שקר כלשהו)? רוטר לחדשות ולשאר הדברים קצת ניו יורק טיימס וקצת אתרים משתנים לפי מצב הרוח.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה