שיר השבוע- הייתי במוד מירנדה למברט ומרל האגרד אז המון שירים שלהם.
העיקריים:
Texas As Hell - Miranda Lambert
Texas Pride - Miranda Lambert
Texas When I Die - Miranda Lambert
וכן, יש לה הרבה שירי טקסס. אבל הם כולם שווים. גם אנחנו צריכים שירים פטריוטים כאלה בזמן מלחמה. אני רוצה לגור בטקסס
I'm Gonna Break Every Heart I Can - Merle Haggard
Mama Tried - Merle Haggard
The Fightin' Side of Me - Merle Haggard
ציטוט השבוע שלכן (או סתם קטע שהצחיק אתכן)-
לאחיינית שלי (בת 3) יש איזה קטע עם בובז (יש לה ממי ללמוד
)
קיצר, נסיעה בכביש ששווה-ערך לנסיעה בהרים= מלא במפרים כל 10 מ'.
בת דודה שלי נוסעת קצת מהר.
אני: "סעי לאט כוסאמק את מקפיצה לי את הבובז!
"
אחיינית *מחבקת אותי ותופסת לי את הבובז* : "אני אשמור לך על הבוביז"
קצת אחרי, מגיעים הביתה, אמא שלה יושבת על המדרגות בחוץ ומורחת לק ברגליים, לובשת גופייה עם מחשוף סביר אבל כשמתכופפים הוא מכובד. הילדה בתגובה: "אמא מה זה, נוזל לך הבוביז"
וגם הוידאו של ליאן ואדי שהעליתי לשרשור אוף ממש הצחיק אותי. אם לא ראיתם.
תראו נבלות
קניית השבוע- חומרי יצירה. ופיתחתי תמונות באיכות הכי גרועה שאי פעם פיתחו לי בחיים. בשביל מה להשקיע בתמונות ממצלמה מקצועית אם בחניות צילום מפתחים אותן כאילו היו תמונות שצילמתי ממצלמה קדמית של אייפון 3G?!
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- עובדות חיים שכל בן אנוש צריך לדעת. חלקן ממש מוצלחות -
http://themetapicture.com/the-22-most-brilliant-life-hacks-every-human-being-needs-to-know/
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- התחלתי לראות מסודר את מרוששות במקום פרק פעם בבייביסיטר עם הוט
המשכתי לראות 'הנותרים' אפילו שאני ממש לא מבינה מה לעזאזל הולך שם. עוד פרק של 'מתחת לבועה' זה נהיה ממש מותח! וליאן ואדי.
משהו טוב שאכלתן השבוע- במקום בואו אני אגיד לכם מה לא טוב - היינו בצ'ק פוסט והיינו רעבות, היה מולנו שלט לביג בקריית אתא, אמרנו יאללה נלך לשם נראה מה יש לאכול. אני הכרזתי לפני שבא לי בשר אז דודה שלי הציעה שנשב בשיפודי הכיכר. המקום היה זכור לי משירות הצבאי משם הזמנו כל שבת שסגרנו בבסיס. אבל זה היה בבית שאן ושם היה לי טעים. בסניף ביג בקריית אתא זה דוחה. הכל דוחה. הסלטים, התוספות, הבשר. הכל. מה שכן, הלימונדה שלהם ממש טעימה. אז אם אתם צמאים, זה טוב
היום הייתה מסיבת סיום בגן ואיזה אמא פלצנית הכינה פסטה עם רוטב עגבניות ופרמז'ן וקישקשה על זה שבדיוק הייתה באיטליה והביאה פסטה אמיתית ופרמז'ן אמיתי ועגבניות אמיתיות ובלה בלה אמיתי. קיצר חפרה אבל היה ממש טעים!
אה אם כבר מסיבת סיום נזכרתי בעוד קטע משעשע. קיצר מסיבת סיום, אז תמיד יש את הקטע שההורים נותנים מתנות לצוות ואז יש איזה אמא אחת שמתחילה להקריא ברכות לכל הצוות. אז לפני שהיא התחילה צעקתי לה ש"כדאי מאוד שהברכה שלי תהיה מרגשת!" והיא מסתכלת על הדף, ואז מסתכלת עליי וכזה "אהה, אממ...טוב, אז... אני אאלתר"
היא התחילה להקריא את השמות של הבנות שעובדות לפי הסדר והקריאה מיני חפירה על כל אחת ואז היא מגיעה לשם שלי, היא מסכלת על הדף וכזה "תודה ביי".
קצת צחוקים של הורים ואז היא מתחילה: "אני רוצה להגיד לך המון תודה בשם כל ההורים על האור שאת מביאה לגן, על שמחת החיים, האנרגיות החיוביות, המוטיבציה, הכישרון, החום והאהבה שאת מרעיפה על ילדינו.." בשלב הזה אני קוטעת אותה "הלו, אמרנו ברכה מרגשת לא להמציא שקרים!"
גם כן אור וחיוביות
האנשים האלה לא מכירים אותי בכלל
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- לא! מאדרפאקרס!!@#$
קטע מעצבן שקרה השבוע- בת דודה שלי הייתה צריכה שאחתום לה על איזה שיט והייתי צריכה תעודת זהות בשביל זה כי דרכון זה לא מספיק טוב ואין לי תעודת זהות כי גנבו לי את הארנק בתחילת החודש הקודם והתעצלתי ללכת להוציא חדשה כי גם אין לי יותר מידי כסף לבזבז על השיט הזה. אבל היינו חייבות אז היא כפתה עליי להוציא תעודת זהות בָמַקום. כשהתעוררתי על רגל שמאל. לא הייתה לי סבלנות להתאפר בבוקר והשיער שלי נראה כאילו לא חפפתי חודש. זה נראה יותר כמו מאג-שוט מאשר תמונה לתעודת זהות. ועכשיו אני תקועה עם זה לשלוש השנים הקרובות עד שיגנבו לי שוב את הארנק
קטע משמח שקרה השבוע- אממ. כלום.
מסר לאומה- מישהו רוצה לגנוב לי את תעודת הזהות כדי שאצטרך להנפיק חדשה?
תמונת השבוע שלכן- בטח לא המאג שוט שלי. הנה במקום מישהי פוטוגנית גם בלי איפור
אהבת חיי
והשאלה המתחלפת- מאיפה אתם מקבלים את עדכוני החדשות שלכם? עדכוני מלחמה מעדכוני הטוויטר לאייפון של דובר