סכמ"ש

LeAnnDylan

Well-known member
בלאקבירד

ההאש טאג היה טוב. הקטע עם אבא של מי שמן יותר הרג אותי

והתמונות היריון
אדיר!!!

SHTRUDIDI

New member

אותי הצחיק הראשון בהאשטג עם ההיא ששיחזרה כל הזמן את הסטירה מאחותה רק כדי שההורים יראו

LeAnnDylan

Well-known member
זה נשמע כמו אח שלי

כשהיינו קטנים פעם בעטתי באח שלי הקטן והוא נפל על הרצפה ואז הוא החליט לשכב שם ולבכות במשך שעתיים וחצי עד שההורים שלי יחזרו. ולא, זו לא הייתה בעיטה כזו חזקה

&nbsp
גם פעם כששיחקנו כדורגל בגינה בעטתי את הכדור בטעות על הדלת של המרפסת וזו הייתה דלת עץ גדולה עם חלונות זכוכית אז סדקתי את אחת הזכוכיות שם ואחי עמד עם הכדור ליד החלון עד שההורים שלי באו וברגע שהם יצאו מהרכב הוא צעק "היא בעטה את הכדור!!! אני רק עומד פה כדי לשמור שהיא לא תשבור עוד זכוכית"

שבוע אחרי זה הוא ניפץ את אחד החלונות בסלון במשחק כדורגל אחר

אחרי זה ההורים שלי החליטו לשתול לנו דשא מאחורי הבית כדי שנשחק שם בלי לשבור שום חלונות

SHTRUDIDI

New member
זה דווקא לא בתל אביב

וזה מסיבה טובה.
בזמנו היו נותנים למי שרוצה לבוא, אז היינו מגיעים למצב שאת מזיזה יד לימין ונותנת מכה למישהי. מזיזים לשמאל רגל ומקבלים בעיטה מהצד השני.
זה עוד בלי לדבר על העובדה שלא היה מקום למזרונים.
מאז מגבילים את המספר ומכיוון שזה מחיר טוב ומדריכה טובה, קשה למצוא אנשים שמוותרים ולכן יש רשימה. סוף סוף יש לי מקום

jess r

New member
סכמ"ש

שיר השבוע- אם כולכן בקטע של אולדיז זאת תרומתי הצנועה: https://www.youtube.com/watch?v=xzA1KDxKXZw 
הלוואי שמישהו יעשה לזה קאבר ראוי

קניית השבוע- כרטיס כניסה לבניאס.

ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- מפה של הבניאס.

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- "הגשר" (האמריקאי, לא המקורי) - ראיתי את העונה הראשונה. התחיל מעניין ואז התחרבש לקראת הסוף, בכל מקרה עשוי לא רע וסוניה מסקרנת. אמשיך לעונה השניה ואדווח.
"דם אמיתי" התעלו על עצמם ברמת הפיגור-אבל-פאק-איזה-כיף השבוע
מישהו רואה? נדב? שנפתח OFF לזה?
"שומרי הגלקסיה" - כולם טוענים שזה סרט מדהים ומתעלה על "הנוקמים". בעיני הנוקמים אוכל אותו בלי החליפה-של-איירון-מן, אבל אולי פספסתי את הגאונות בסרט בין ערמות הבדיחות הגרועות, הדמויות הבינוניות והעלילה הצפויה להכאיב. שורה תחתונה: משהו חביב להעביר איתו את הערב, לא מעבר.

משהו טוב שאכלתן השבוע- סנדוויץ'. אה וצ'יפס מוצלח באיזה פאב.

הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- כנראה.

קטע מעצבן שקרה השבוע- הלכתי לראיון להתמחות ולא הבנתי מה רוצים מחיי. מסוג הרגעים האלו שמהנהנים הרבה ואז יוצאים משם עם תחושת WTF?

קטע משמח שקרה השבוע- שכחתי את זה משבוע שעבר אבל הייתי בסטנד-אפ של אדיר מילר והיה מוצלח מאוד, האיש מצחיק ואפילו שהבדיחות מעט צפויות הוא עושה אותן מעולה.
והיה סופ"ש נחמד עכשיו, הייתי בסרט אתמול ובטיול בצפון היום. כיף לשבור שגרה (ובשגרה אני מתכוונת ל8 שעות צפיה רצופות מול הטלויזיה).

מסר לאומה- צאו לטייל יא בטטות.

והשאלה המתחלפת- מאיפה אתן מקבלות את עדכוני החדשות שלכן (תבחרו איזה תחום שבא לכן - מלחמה, אופנה, מוסיקה, סלבס, שקר כלשהו)?
בידור - כאן.
קולנוע - עין הדג.
אקטואליה - איכסה. אבל אם כבר אז 22 כי יונית לוי שווה, קצת ואללה כי המייל שלי שם וקצת פייסבוק ממי שאני מחבבת את טעמו.
אופנה וסלבס הכי לא מעניין אותי.

SHTRUDIDI

New member
את באמת רוצה קאבר לדילן?

לרוב זה לא נשמע לי משהו שכדאי. לאיש יש סגנון משלו ואפשר לתת לו להישאר היחיד שמבצע את השיר.
&nbsp
אדיר מילר מוצלח מאוד.
הייתי עד היום ב-2 הופעות שלו וממש אהבתי.
אני בעיקר נהניתי מהעובדה שהוא מעולה באלתורים בהופעה ותמיד יש קהל שונה כמובן, אז גם הבדיחות מגוונות בשלב האלתורים.
&nbsp
ראיון התמחות זה שם קוד לעבודה בחינם?
מקווה שאחרי כל ה-WTF אולי זה בכל זאת יסתדר ויתאים. אבל רק אם זה בתשלום!
&nbsp
הבניאס נשמע מרענן. ואני בוחרת להתעלם מהמסר שלך לאומה אלא אם כן את מתייחסת לטיולים גם בסביבה עירונית יותר או בים ולא רק בטבע עצמו.

jess r

New member
זה במסגרת הלימודים

זה 4 נק' זכות תמורת 104 שעות התמחות.
זה נחמד כי אין להם הרבה ציפיות מהסטודנטים ובשבילנו זה בוסט לקו"ח וצבירת נסיון.
כעיקרון הם קיבלו אותי אבל כל כך אין לי מושג מה לעשות שם שנראה לי שאגיד להם בנימוס שתודה אבל לא תודה.

אה... טיול עירוני? כאילו שופינג?
זה נחמד אבל זה עדיין זיהום והמולה ואנשים ואיכס. זה כיף רק בחו"ל.
מה רע בטבע?
הבניאס למשל זה מסלול כל כך מלוקק שסבתא שלי יכולה לעשות אותו (אם היא רק תתאושש מהטיול לגן חיות שלקחנו אותה לפני שנה...
). יש שם מדרגות מסודרות בכל עליה\ ירידה וספסלים בכל מטר. זה כמו ללכת בטיילת רק עם ג'ונגל מסביבך.

SHTRUDIDI

New member
אם תוותרי יש לך עוד אופציות להתמחות?

ואם הם קיבלו אותך, למה לא לנסות?
פשוט תבואי ותראי מה רוצים שתעשי תכלס.
אולי זה עוד יהיה מעניין בטעות

&nbsp
טיול עירוני זה לא שופינג.
זה למשל לצאת לטייל ברחובות ולחקור עיר.
פעם הייתי לוקחת מצלמה ופשוט מתחילה לטייל.
לא קונים כלום, המטרה גם לא לטייל בחנויות, סתם לספוג אווירה ולחקור רחובות קטנים וכיפיים.
זה כיף גם בחו"ל אבל גם בארץ.
מדרגות זה השטן. אמרת כזה, פה ביטלתי את הטיול, כאילו שהיה מצב שאסע לבניאס בקרוב, אבל לא חשוב

jess r

New member
שלחתי לעוד כמה מקומות

יש קצת בעיה עם זה בגלל המצב (אלו הרי ארגוני תקשורת), רובם החזירו תשובה בסגנון "נגייס אנשים אחרי שיירגע".
ברשימת המקומות היה המון שיווק פרסום ורק ממש מעט ממה שמעניין אותי, שזה עיתונאות\ עריכה וכדומה.

תקשיבי, זה היה, כאילו... מוזר. אין מצב שאני מפענחת אותם. וזה גם היה קצת לא מה שדמיינתי מבחינת התחום, והם רוצים משהו שלא מעניין אותי (ואני לא חזקה בו).
זה לא קורס חובה או משהו, אפשר גם לא לעשות וזהו.

סתם צחקתי עם השופינג

את כל הזמן מדברת על המצלמה שלך אבל אף פעם לא ראינו פה תמונה מעשה ידיך
הגיע הזמן לשתף

כן אני לא מצליחה לדמיין אותך בבניאס
תזכירי לי למה את לא אוהבת טבע?

SHTRUDIDI

New member
עכשיו סיקרנת

לאן הלכת?
לרדיו? יח"צ?
מה כבר יכול להיות לא מעניין בתחום וגם לא ברור מבחינת הדרישות

&nbsp
תכלס, המצב בהחלט האט הרבה דברים. אני מקווה שבקרוב נשוב לשגרה או משהו ואז יהיה סיכוי גם להתעסק בדברים לא מלחמתיים.
&nbsp
אני דווקא ממש לא נגד טבע. כילדה הייתי מטיילת המון, הייתי בצופים ועושה צעדות וכו'.
ברגע שזה הפך להיות מאתגר פיזית, זה הפך לשם נרדף לסבל.
היום אני פשוט נמנעת.
&nbsp

jess r

New member
שולחת בפרטי

צופים? באמת?

אה, חשבתי שאת בקטע של דילן (מים\חול\צמחיה=איכס סטייל).
מבאס. אבל יש הרבה מקומות שמתאגרים לא יותר ואפילו פחות מהליכה בעיר (או שיעור התעמלות
).

יפה שהתעלמת מהבקשה לתמונות

SHTRUDIDI

New member
לא התעלמתי

נשבעת ששכחתי מזה כשהגבתי על ההודעה.
גם אין לי מושג מה אני יכולה לשים בלי שיהיה הקשר לכלום.
&nbsp
נשבעת שהייתי בצופים, שנים אפילו.
נהניתי מהבנייה, קשרים, איסוף עצים וכו'. אהבתי.
אין לי משהו ספציפי נגד מים וחו"ל, זה פשוט לא רלוונטי אליי במצבי הנוכחי, אין מה לעשות.

jess r

New member
שמת לב

שהחלפת את המילה חול בחו"ל?

"תמונת השבוע", אחלה הקשר.

SHTRUDIDI

New member

באמת לא שמתי לב

&nbsp
נכון, באמת אחלה הקשר. עכשיו צריך לזכור עד שישי השבת וגם לבחור תמונה להעלות.

למעלה