סכמ"ש
שיר השבוע- אם כולכן בקטע של אולדיז זאת תרומתי הצנועה:
https://www.youtube.com/watch?v=xzA1KDxKXZw
הלוואי שמישהו יעשה לזה קאבר ראוי
קניית השבוע- כרטיס כניסה לבניאס.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתן- מפה של הבניאס.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהן- "הגשר" (האמריקאי, לא המקורי) - ראיתי את העונה הראשונה. התחיל מעניין ואז התחרבש לקראת הסוף, בכל מקרה עשוי לא רע וסוניה מסקרנת. אמשיך לעונה השניה ואדווח.
"דם אמיתי" התעלו על עצמם ברמת הפיגור-אבל-פאק-איזה-כיף השבוע
מישהו רואה? נדב? שנפתח OFF לזה?
"שומרי הגלקסיה" - כולם טוענים שזה סרט מדהים ומתעלה על "הנוקמים". בעיני הנוקמים אוכל אותו בלי החליפה-של-איירון-מן, אבל אולי פספסתי את הגאונות בסרט בין ערמות הבדיחות הגרועות, הדמויות הבינוניות והעלילה הצפויה להכאיב. שורה תחתונה: משהו חביב להעביר איתו את הערב, לא מעבר.
משהו טוב שאכלתן השבוע- סנדוויץ'. אה וצ'יפס מוצלח באיזה פאב.
הספקתן כל מה שתכננתן השבוע- כנראה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- הלכתי לראיון להתמחות ולא הבנתי מה רוצים מחיי. מסוג הרגעים האלו שמהנהנים הרבה ואז יוצאים משם עם תחושת WTF?
קטע משמח שקרה השבוע- שכחתי את זה משבוע שעבר אבל הייתי בסטנד-אפ של אדיר מילר והיה מוצלח מאוד, האיש מצחיק ואפילו שהבדיחות מעט צפויות הוא עושה אותן מעולה.
והיה סופ"ש נחמד עכשיו, הייתי בסרט אתמול ובטיול בצפון היום. כיף לשבור שגרה (ובשגרה אני מתכוונת ל8 שעות צפיה רצופות מול הטלויזיה).
מסר לאומה- צאו לטייל יא בטטות.
והשאלה המתחלפת- מאיפה אתן מקבלות את עדכוני החדשות שלכן (תבחרו איזה תחום שבא לכן - מלחמה, אופנה, מוסיקה, סלבס, שקר כלשהו)?
בידור - כאן.
קולנוע - עין הדג.
אקטואליה - איכסה. אבל אם כבר אז 22 כי יונית לוי שווה, קצת ואללה כי המייל שלי שם וקצת פייסבוק ממי שאני מחבבת את טעמו.
אופנה וסלבס הכי לא מעניין אותי.