סכמ"ששש (כי פה ראשון זה עדיין נחשב
)
שיר השבוע- https://www.youtube.com/watch?v=l9PxOanFjxQ
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)-
אוקיי, אז ניסינו ללמד חברים מהכיתה כל מיני משפטים ומילים בעברית...
והם היו נורא מתוסכלים (ואנחנו נורא מרוצים) מזה שהם לא מצליחים לבטא "ח"...
אז הם אמרו שבכל מילה שלנו יש ח'...
אז ישר זרקתי "לא נכון!" (כי, כאילו, למרות שזה כ' מבטאים את זה אותו דבר
)
אז אמרנו להם שזאת אות כל כך חשובה שיש לנו שתי אותיות בשבילה
קנית השבוע- המממ קניתי את החלק השני מתוך שלושה של אחד מהקומיקסים של אווטאר (הסדרה)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- תכלס קראתי על יצירתיות והתהליך היצירתי וכאלה... אם זה מעניין אתכם אני יכול לשתף
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- How to Train Your Dragon 2 יצא ל-DVD! אז כמובן שראיתי את זה שוב
משהו טוב שאכלתם השבוע- סנדוויץ עוף עם תוספת של ממרח ארטישוק, תרד ופטה... או משהו כזה. גם לי זה היה נשמע מוזר אבל זה היה טעים בטירוף!!!!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ממש ממש לא
רציתי כבר להתחיל קטע אנימציה חדש אבל לקח לי יותר מידי זמן לצלם לו רפרנס ואני עדיין לא ממש מרוצה...
קטע מעצבן שקרה השבוע- כישורי המשחק שלי קרו השבוע. וזה לא ממש טוב
קטע משמח שקרה השבוע- פסטיבל אנימציה שכלל הרצאות מאנשים מדיסני, פיקסאר, וגלן קין בכבודו ובעצמו!
הבחור שהנפיש בין היתר את פוקהונטס, אריאל, החיה (מהיפה והחיה), ועוד ועוד, ואחראי על העיצוב של רפונזל מטאנגלד. אגדה חיה
מסר לאומה- שלום!
תמונת השבוע שלכם- אם הייתי מצטלם עם גלן קין כמו שאר החברים שלי, זאת היתה התמונה... אבל לא עשיתי את זה
והשאלה המתחלפת- נראה שכולם טסים עכשיו, אז לאן אתם טסים? ואיזה אטרקציות מעניינות יש שם? או במקרה של הדר (), לאן הייתם רוצים לטוס עכשיו? אל איי של לוס אנג'לס!!!! גם כנס האנימציה הגדול בעולם, וגם לפגוש את אמא ואבא אחרי... כמה זה, 10 או 11 חודשים??? לא יכול לחכות!