שובו של הסכמ"ש!!

LeAnnDylan

Well-known member
שובו של הסכמ"ש!!

שיר השבוע-
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
קטע משמח שקרה השבוע-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
והשאלה המתחלפת- נראה שכולם טסים עכשיו, אז לאן אתם טסים? ואיזה אטרקציות מעניינות יש שם? או במקרה של הדר (
), לאן הייתם רוצים לטוס עכשיו?
מדגישומטיק לנוחיותכם

LeAnnDylan

Well-known member
טוב, אני אתחיל

שיר השבוע- Leave The Night On - Sam Hunt (קישור למטה)
יש גם עוד כמה שירים אחרים אבל באמת שאין לי כוח לעשות עכשיו רשימה. בעיקר כל מיני קאנטרי מאלבומים חדשים שיצאו בתקופה האחרונה.
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)- אני די בטוחה שהיו קטעים מצחיקים השבוע אבל התעוררתי משנ"צ לא מזמן אז הכל די מעורפל.
קנית השבוע- קניתי לאח שלי מסך חדש לאייפון כי נשבר לו, זה נחשב?
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- נו באמת. מה אני, קרן?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מחשבות פליליות
למה אף אחד לא רואה גם ומתלהב איתי
, האנטומיה, האישה הטובה, נקמה!!!, וואנס, לג'נדס, תחיית המתים, דה וייס, נאשוויל, מרדר אין דה פירסט והאהובה עליי - פרשיות סמויות. וואו, עושה רושם שלא עשיתי שום דבר השבוע חוץ מלראות טלוויזיה אבל באמת שזה הרגיש כאילו לא היה לי זמן לנשום ובקושי הדלקתי את המחשב. נראה לי שצפיתי בהכל בסופ"ש. אה, והורדתי את שתי הסדרות החדשות של קייט וולש וקת'רין מקפי. אבל עוד לא יצא לי להגיע אליהן. אולי בסופ"ש הזה.
משהו טוב שאכלתם השבוע- כל מיני חיות בעל האש משפחתי. היה טעים.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- סוג של. היו כמה תוכניות שבוטלו אבל מה שלא בוטל היה נחמד.
קטע מעצבן שקרה השבוע- כאבים של להיות אישה... וכאבים ממש לא סימפטיים שהצריכו יותר ממאה טיפות אופטלגין נוזלי

קטע משמח שקרה השבוע- ממש כאב לי הגב ונשכבתי בעבודה מתבכיינת שאני ממש צריכה מסאז' טוב. חצי שעה אחרי קיבלתי טלפון מהכללית רפואה משלימה שהתקשרו לבשר לי שהבנות מהכללית אסתטיקה העניקו לי טיפול חינם ברפואה משלימה וכן, יש אפשרות גם למסאז'! יאיי
וגם קיבלתי את הויזה שלי סוף סוף ונשאר רק לקנות כרטיס טיסה.
מסר לאומה- לאן נעלמו כל החגים? אני צריכה חופש!
תמונת השבוע שלכם- גיפים לא עובדים כאן אז - https://33.media.tumblr.com/bfc915aabfbfafc528d5bdca6c48279e/tumblr_ndq16v0gW41rlb6iho4_400.gif

והקטע הזה
http://38.media.tumblr.com/e311d94a10013f66d7ab91400bf93922/tumblr_ndqly6gKAA1tu5l11o1_250.gif

והשאלה המתחלפת- נראה שכולם טסים עכשיו, אז לאן אתם טסים? ואיזה אטרקציות מעניינות יש שם? וול, קליפורניה. אח"כ נאשוויל. ואטרקציות אתם תשתפו.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
והקישור לשיר

לזכותי יאמר שזה לא ששכחתי, פשוט ההודעה סירבה להישלח לי בהוספת הודעה חדשה אז שלחתי בהודעה מהירה..
קיצר, הנה השיר

Hadar07

New member
היי שמעתי עליו דווקא

מישהי בטוויטר אמרה שהוא מזכיר לה את קריס קצת אז אמרתי נשמע חחח
אני לא חושבת שיש משהו דומה ביניהם בכלל האמת אבל השיר ממש חמוד

jess r

New member
ידעתי שזה יהיו הגיפים

קליפורניה בסוף? למה לא ניו יורק? יותר קרוב לנאשוויל, לא?

LeAnnDylan

Well-known member
קליפורניה תמיד הייתה בתכנון

אגיע לניו יורק מתישהו, אבל זה יהיה לקראת ינואר.

סכמ"ששש (כי פה ראשון זה עדיין נחשב
)

שיר השבוע- https://www.youtube.com/watch?v=l9PxOanFjxQ
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)-
אוקיי, אז ניסינו ללמד חברים מהכיתה כל מיני משפטים ומילים בעברית...
והם היו נורא מתוסכלים (ואנחנו נורא מרוצים) מזה שהם לא מצליחים לבטא "ח"...
אז הם אמרו שבכל מילה שלנו יש ח'...
אז ישר זרקתי "לא נכון!" (כי, כאילו, למרות שזה כ' מבטאים את זה אותו דבר
)
אז אמרנו להם שזאת אות כל כך חשובה שיש לנו שתי אותיות בשבילה

קנית השבוע- המממ קניתי את החלק השני מתוך שלושה של אחד מהקומיקסים של אווטאר (הסדרה)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- תכלס קראתי על יצירתיות והתהליך היצירתי וכאלה... אם זה מעניין אתכם אני יכול לשתף

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- How to Train Your Dragon 2 יצא ל-DVD! אז כמובן שראיתי את זה שוב

משהו טוב שאכלתם השבוע- סנדוויץ עוף עם תוספת של ממרח ארטישוק, תרד ופטה... או משהו כזה. גם לי זה היה נשמע מוזר אבל זה היה טעים בטירוף!!!!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ממש ממש לא
רציתי כבר להתחיל קטע אנימציה חדש אבל לקח לי יותר מידי זמן לצלם לו רפרנס ואני עדיין לא ממש מרוצה...
קטע מעצבן שקרה השבוע- כישורי המשחק שלי קרו השבוע. וזה לא ממש טוב

קטע משמח שקרה השבוע- פסטיבל אנימציה שכלל הרצאות מאנשים מדיסני, פיקסאר, וגלן קין בכבודו ובעצמו!
הבחור שהנפיש בין היתר את פוקהונטס, אריאל, החיה (מהיפה והחיה), ועוד ועוד, ואחראי על העיצוב של רפונזל מטאנגלד. אגדה חיה

מסר לאומה- שלום!
תמונת השבוע שלכם- אם הייתי מצטלם עם גלן קין כמו שאר החברים שלי, זאת היתה התמונה... אבל לא עשיתי את זה

והשאלה המתחלפת- נראה שכולם טסים עכשיו, אז לאן אתם טסים? ואיזה אטרקציות מעניינות יש שם? או במקרה של הדר (), לאן הייתם רוצים לטוס עכשיו? אל איי של לוס אנג'לס!!!! גם כנס האנימציה הגדול בעולם, וגם לפגוש את אמא ואבא אחרי... כמה זה, 10 או 11 חודשים??? לא יכול לחכות!

Hadar07

New member
תודה באמת

על הקדשת השאלה האחרונה, תמרחי לי עוד יותר מלח על הפצעים

מכיוון שהיה לי שבוע מעפן ואין לי מה לכתוב אז אני רק אגיד
שאם הייתי טסה עכשיו או שהייתי מצטרפת אליך לארה"ב או לרומא אם זה למקום יותר קרוב.
ונקמה מתחיל קצת לעצבן אותי, חצי מהדמויות ממש מיותרות וכל העניין עם דיוויד קלארק לא יודעת לאן הם יקחו את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
הלו!! שלא תעזי לדבר ככה על אישתי!!

אמילי

האמת שכל צאצאי גרייסון/ויקטוריה מיותרים לי ממש.
מרגו והאח המסומם שלה גם מיותרים לי.
ג'ק והשוטר השני מיותרים לי.
ובגדול כל מי שהוא לא אמילי מיותר לי.
אבל גאד. אמילי

אחת הדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי אבר.
ואיידן

Hadar07

New member
מי דיבר עליה?

היא ונולן הם הדברים היחידים שעוד טובים בסדרה הזאת חח
כל מי שאמרת חוץ מג'ק מיותרים גם מבחינתי, נקווה שיפתחו את העלילה
לכיוונים יותר מעניינים כי אחרת ימאס לי.

LeAnnDylan

Well-known member
חח סתם חיפשתי לקחת עליה בעלות

את ג׳ק אני לא ממש אוהבת אם כי בפרק האחרון הוא היה בסדר

למעלה